Odp: Puchar Polski - 12/09/2006 19:34
w informacji o biletach podane jest ze mozna je kupic tylko do czwartku
czy to znaczy ze po tym terminie nie mozna kupic biletu??
duzo osob zawsze czeka na ostatnia chwile wiec warto pomyslec o przedluzeniu terminu
mozliwe ze obecny termin ma zdopingowac do szybkiego kupna biletow i oplacenia pociagu ale wydaje mi sie ze o spoznialskich tez mozna pomyslec
pozdro
Odp: Puchar Polski - 13/09/2006 09:38
dużo Nas :/ slyszalem wiele glosow ze nie jada do Krakowa zeby jechac na Lechie,pelna mobilizacja...nastepnym razem zastanowcie sie zanim bedziecie pisac bzdury bo jest to dziecinne..
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
w informacji o biletach podane jest ze mozna je kupic tylko do czwartku
czy to znaczy ze po tym terminie nie mozna kupic biletu??
duzo osob zawsze czeka na ostatnia chwile wiec warto pomyslec o przedluzeniu terminu
mozliwe ze obecny termin ma zdopingowac do szybkiego kupna biletow i oplacenia pociagu ale wydaje mi sie ze o spoznialskich tez mozna pomyslec
pozdro
Tylko że w Piątek trzeba wpłacić do PKP CAŁY hajs. Jeśli nie będzie tej określonej liczby osób aby to pokryć to ktoś musi dać z własnych i nie jest pewny że mu się to zwróci. Policz sobie po 50 zł za osobę, jak brakuje 40 to można jeszcze dać ale jak będzie brakować 150 to kto Ci 7.500zł załozy? W PKP nie da się wpaść we Wtorek rano i powiedzieć ''specjala do Gdańska proszę''.
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Odp: Puchar Polski - 13/09/2006 14:09
Organizujemy w Trzebiatowie derby na sobote,nie ma czasu i hajsu na wyjazd do Szczecina kupić bilety,dopiero w sobote po naszym meczu,tj.około 16kiedy dojedziemy na Pogoń-Lech! Możęmy podskoczyć kupić bileciki,ale jak już zamknięte,to zonk! Trzeba będzie kombinować!
..............................................................................................................................Arka Gdynia-szyba obok mnie,Lechia Gdańsk...zobaczymy,ciekawy wyjazd
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.