A ile razy mozna przyjmowac ten kubeł , chyba w nieskończoność
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Puchar Polski - 01/08/2012 19:22
Co powie smolny?
Co powie smolny?
Co smolny mi powie, co na to odpowie?
Co powie smolny?
Co powie smolny?
Czy znów się wykręci, czy nas zniechęci, czy nie?
Odp: Puchar Polski - 01/08/2012 19:22
A może wielu to zdziwi ale mam nadzieje ze odpadną z PP
Niech się skupią lepiej na lidze bo z takimi dżokerami w składzie i tak żenującą ambicją będzie dużo szczęścia potrzebne.
Odp: Puchar Polski - 01/08/2012 19:23
KURWA SMOLNY WYPIERDALAJ DYREKTORZE SPORTOWY ZA DYCHĘ JAK NIE KURWA EMERYT TRAORE TO DREWNO BONIN A CAŁOŚCI DOPEŁNIA SKOWRONEK IDŹ PAN W HUJ Z TAKIM SKŁADEM JESZCZE SZECHTEROWSKI KUTAS SIĘ CIESZY JAK GŁUPI DO SERA CO ZA PATOLOGIA... brak słów
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Lepiej teraz niż na 3 kolejki przed końcem sezonu będąc w strefie spadkowej. Jak dostaną w dupę to może się ockną i zobaczą co jest nie teges. Nie wierzę, że ten klub jest prowadzony przez niewidomych ludzi. Żal Mroczka, który kołuje sponsorów, ale ma pod sobą fanów Football Managera.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Puchar Polski - 01/08/2012 19:24
Kurwa wyjebać tego Nulla, czerwo w 1-szym meczu w nowym sezonie. Widze kurwa za dużo po baletach chodzi, agresor mu się na boisku uruchamia...
Odp: Puchar Polski - 01/08/2012 19:24
Kto tam w tej bramce stoi,bo ja już się pogubiłem? Smolny won,Ława won,Noll won,komentatorzy na stadionie won,wszyscy won !!!
Kto tam w tej bramce stoi,bo ja już się pogubiłem? Smolny won,Ława won,Noll won,komentatorzy na stadionie won,wszyscy won !!!
I nie będzie już nic nikogo nie bedzie ............
Odp: Puchar Polski - 01/08/2012 19:26
jak oni maja to wygrac, skoro od 60 minuty to gospodarze stosuja pressing i graja dobrze, zart jakis i tyle. Noll calkowicie wypelnia zadanie, gra ciagle to samo - czyli zenade jakas... a Smolny dalej swoje. Napastnika nie ma.... sorry jest, kontuzjowany Traore
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.