Odp: Puchar Polski - 01/08/2012 18:47
a pięć minut przed końcem próbkę swojej szybkości dał Zwoliński, ale jego starania zaprzepaścił bardzo słabo grający Bonin. Po drugiej stronie boiska jak wiatrakiem kręcił Hricką Szczot.
W 76 minucie mieliśmy oczekiwany debiut. Sergei Mosnikov zmienił Akahoshiego. Szkoda, że trener nie dał im pograć razem i postanowił zostawić na boisku bezużytecznego Ławe.
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Puchar Polski - 01/08/2012 18:47
Pogoń przegrała 1-2 w sparingu z Flotą Świnoujście a Olimpia Grudziądz przegrała z Lechem Rypin 1-2 wiem że to tylko sparingi ale taki Lech Rypin mógł im strzelić 2 bramki a Pogoń nie umie? Szkoda słów... niestety.
Odp: Puchar Polski - 01/08/2012 18:52
Jeśli Pogoń awansuje to z Lechem może to zakończyć się nieciekawie z tym co oni prezentują obecnie Młoda Legia też dała dupy w końcówce i czeka ich dogrywka. Flota jeszcze jedną strzeliła i 5-0 demoluje Ruch Zdzieszowice.
Odp: Puchar Polski - 01/08/2012 18:56
Co powie smolny?
Co powie smolny?
Co smolny mi powie, co na to odpowie?
Co powie smolny?
Co powie smolny?
Czy znów się wykręci, czy nas zniechęci, czy nie?
Odp: Puchar Polski - 01/08/2012 19:03
Jak zobacze tego bonina u nas na stadionie to pójde do smolnego i go obrzygam...Kurwa ta druzyna staje sie coraz bardziej komiczna... moze to juz dramat? NIE DLA SMOLNEGO!!!!!!!
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
Odp: Puchar Polski - 01/08/2012 19:05
Ciekawe czy czasem Skowronek nie ma w uchu słuchawki i nie słucha podpowiedzi będącego na pewno na trybunach menago
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.