Odp: Puchar Polski - 01/08/2012 16:40
84. Radosław Janukiewicz
8. Peter Hricko
44. Hernani
3. Maciej Dąbrowski
19. Emil Noll
4. Mateusz Szałek
20. Bartosz Ława
16. Adrian Budka
27. Takafumi Akahoshi
15. Grzegorz Bonin
10. Donald Djousse
rez:
21. Bartosz Fabiniak
9. Adam Frączczak
14. Wojciech Golla
17. Maksymilian Rogalski
24. Sergei Mosnikow
18. Radosław Wiśniewski
7. Łukasz Zwoliński
ciekawe czmeu Kolendy nie ma..Emil na lewej,wSzałek jako def. Ediego nawet na ławie nie ma no i Kolendy też. Bonin...
" Witamy z Grudziądza! Znamy już składy. Wiemy, że oficjalnie w barwach Pogoni zadebiutują dziś Grzegorz Bonin i Maciej Dąbrowski, obaj znaleźli się w wyjściowej "11". Ponadto w kadrze Pogoni brakuje m.in. Ediego i Roberta Kolendowicza, którzy zostali w Szczecinie z powodu lekkich urazów. "
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
jak my ciemno widzimy nasze występy w PP to ja nie wiem co będzie w ekstraklasie, jak przyjedzie wzmocnione Zagłebie czy będzie trzeba pojechać do choćby Gliwic... też nie uważam że ich zmiażdżymy no ale trzeba wierzyć Panowie
ale wy narzekacie..mają wygrać i tylko taka opcja jest !
btw, nawet relacja nie działa :/
działa audio
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Puchar Polski - 01/08/2012 17:07
Ale czemu nie ma Pietruchy w pierwszej 11 za Nolla a wręcz na ławie nawet skoro nie ma urazu? Czyżby to decyzja pokłosie jego występu z Flota?
Odp: Puchar Polski - 01/08/2012 17:13
Niby to drobne przesłanki, ale coś mnie się wydaję, że widzimy tu wpływ Grzesia S.
Czyt. : Bonin w pierwszej jedenastce [trzeba cisnąć, żeby wytransferowana 'gwiazda' grała] i Pietruszka, o którym właśnie Smolny ostatnio się źle wypowiadał.
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.