Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Jedziemy do Wronek. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Mielu
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7966 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 17/08/2005 18:19

Łysy napisał:  

Florek napisał:  
Ludzie zamiast pisac "poszukuje 2 wolnych miejsc" to zaplanujcie se podroz pociagiem, nie jest tak zle a jezeli nie chce wam sie potem czekac 3 h na pociag Terespol-Szczecin to sprobojcie se po meczu zalatwic transport albo nie jedzcie

Moze komus nie odpowiada jechać pociągiem i nie to ze sie nie chce tylko szuka jak najlepszej opcji . A zapytać chyba mozna bo od tego jest ten temat i od tego jest forum . Lepiej czepiaj sie tych co piszą ile kosztuje całkowity koszt wyjazdu :D. Pozdrawiam :D

zgadzam sie z Toba Łysy! tak jak mowisz nie inaczej ! od tego jest forum a jak komus nie pasuje to seeeeeeeee]:->

Łysy do zobAczenia na dworcu:D

FAN
Florek
Kibic
Na forum od 7196 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 17/08/2005 18:28

Mielu napisał:  

Łysy napisał:  

Florek napisał:  
Ludzie zamiast pisac "poszukuje 2 wolnych miejsc" to zaplanujcie se podroz pociagiem, nie jest tak zle a jezeli nie chce wam sie potem czekac 3 h na pociag Terespol-Szczecin to sprobojcie se po meczu zalatwic transport albo nie jedzcie

Moze komus nie odpowiada jechać pociągiem i nie to ze sie nie chce tylko szuka jak najlepszej opcji . A zapytać chyba mozna bo od tego jest ten temat i od tego jest forum . Lepiej czepiaj sie tych co piszą ile kosztuje całkowity koszt wyjazdu :D. Pozdrawiam :D

zgadzam sie z Toba Łysy! tak jak mowisz nie inaczej ! od tego jest forum a jak komus nie pasuje to seeeeeeeee]:->

Moze......

Dobra kto sie zabiera pociagiem tym o 16.30 ??

Pogoń Szczecin
SISMIC
Kibic
Na forum od 7355 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 17/08/2005 18:43

Florek napisał:  

Mielu napisał:  

Łysy napisał:  

Florek napisał:  

Moze......

Na pewno kilkadziesiąt osób więc nie będziesz sam.

Szczecińska albo żadna!
SANDAŁ
Kibic
Na forum od 7112 dni

*

Odp: Jedziemy do Wronek. - 17/08/2005 20:57
siemanko Ziomale,wiem,że troszke pózno,ale potrzebuje gdzieś ucisnąć 7 osób,w tym ja.Jeśli ktokolwiek dysponuje1,2,3,4,5,6,7 miejscami,to proszę o jak najszybszy kontakt. [email protected] albo odpowiedz na tym temacie,badz na klimacie,co ja zapodałem.Sandał

Safe
Kibic
Na forum od 7437 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 17/08/2005 21:58
NOSZ W KUR** NEDZE ! dzis o 24 bede wiedzial czy jade :P oby TaK ;)

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Przemek
Kibic
Na forum od 7762 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 17/08/2005 22:07

Florek napisał:  

Moze.....

Napewno spora liczba osób, więc nie masz się co martwić

Zresztą zobaczysz w niedziele...

PS
Żeniu
Kibic
Na forum od 7304 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 17/08/2005 22:21
Florek ja z kolesiem pojade chyba pociagiem (jak nie zalatwie samochodu) Jak cos to zadzwonie do ciebie. Pozdro.

"1948 & 1916"
hPS
*zablokowany
Na forum od 7304 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 17/08/2005 23:10

SANDAŁ napisał:  
siemanko Ziomale,wiem,że troszke pózno,ale potrzebuje gdzieś ucisnąć 7 osób,w tym ja.Jeśli ktokolwiek dysponuje1,2,3,4,5,6,7 miejscami,to proszę o jak najszybszy kontakt. [email protected] albo odpowiedz na tym temacie,badz na klimacie,co ja zapodałem.Sandał

Gdyby tak wcześniej zagadać to by było 7 miejscowek :D napewno se poradzisz :D pozdrawiam

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Safe
Kibic
Na forum od 7437 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 18/08/2005 09:04
no i nie jade :( na Polska - Austria bede jechal :) phi ... :|

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Florek
Kibic
Na forum od 7196 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 18/08/2005 11:06
Dzwonilem wlasnie do firmy przewozowej Mossur Trans, powiedzial gosc ze chetnie wynajmie busa na niedziele ( ale nie wiem ze chodzi o mecz ) ale cene jest troche droga, okolo 500 zl na 8 osob, tu jest tel do niego 601 724 435 tylko jak ktos bedzie dzwonil to niech nie mowi ze na mecz bo podziekuje ale jak dla mnie to w takiej cenie lepiej jest jechac pociagiem.

Jezeli ktos zna jeszcze jakies tanie firmy przewozowe to niech do mnie napisze sms ( 663 233 554 ) ale raczej zabiore sie pociagiem

Sandal dawaj z nami pociagiem o 16.30 :D:D

pozdr for all

Pogoń Szczecin
SISMIC
Kibic
Na forum od 7355 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 18/08/2005 11:29

Florek napisał:  
Dzwonilem wlasnie do firmy przewozowej Mossur Trans, powiedzial gosc ze chetnie wynajmie busa na niedziele ( ale nie wiem ze chodzi o mecz ) ale cene jest troche droga, okolo 500 zl na 8 osob, tu jest tel do niego 601 724 435 tylko jak ktos bedzie dzwonil to niech nie mowi ze na mecz bo podziekuje ale jak dla mnie to w takiej cenie lepiej jest jechac pociagiem.

Jezeli ktos zna jeszcze jakies tanie firmy przewozowe to niech do mnie napisze sms ( 663 233 554 ) ale raczej zabiore sie pociagiem

pozdr for all

No to baaardzo drogo ziom bierze.. Zapytaj Łysego o kolejny bus :P

Szczecińska albo żadna!
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7622 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 18/08/2005 11:50
Jak ktoś kołuje busa to był byb wdzieczny jak by mnie zabrał :] Pozdro

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
Florek
Kibic
Na forum od 7196 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 18/08/2005 12:16

Power napisał:  

Florek napisał:  

pozdr for all

No to baaardzo drogo ziom bierze.. Zapytaj Łysego o kolejny bus :P

Taa wychodzi po jakies 60 zl, za tyle to chlopaki do Polkowic pojechali :), nie moge sie skontaktowac z monterem a on jest bardziej obcykany co do busow i orientuje sie w cenach :)

Monter odezwij sie na kom 663 233 554 jak mozesz :P

Wsumie to jak by moze zalatwic pan busa to u nich wychodz jakos 45 zl chyba to 7 miejsc dla Sandala by bylo :) :D

Podejrzewam ze takiego busa na 8 osob by sie uskladalo z ludzi z forum, mamy jeszcze troche czasu a jak nic nie wyjdzie to podroz z PKP i psami jak to bylo ostatnim razem :(

Ostatnio edytowany przez: Florek, 18 sierpnia 2005, 12:22 [1 raz(y)]

Pogoń Szczecin
Florek
Kibic
Na forum od 7196 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 18/08/2005 14:17
Ok jest bus. Na 8 osob za 350 zl czyli wychodzi od osoby po niecale 45 zl. Chetnie prosze sie zglaszac do mnie na numer 663 233 554. Kierowca to znajomy wporzadku gosc ktory wiolz niektorych do Malmo wiec jest ok. Zostalo 7 wolnych miejsc wiec prosze sie szybko decydowac i dzwonic do mnie. Wyjazd bedzie z ploni ale jeszcze niewiem o ktorej h ale to napisze na forum jeszcze.

Pozdr i czekam na chetnych :D:D:D:D

P.S. Dzieki dla Pana Olka ktory podal mi tel

Na naszych strona internetowych Pogoni napisane jest ze nie bedzie mozna kupic biletow na miejscu a na stronie amiki cos innego

Rozmowa z wiceprezesem Amiki, Arkadiuszem Kasprzakiem.
Dlaczego kibice Amiki tak długo musieli czekać na pierwszy w tym sezonie mecz swojej drużyny na stadionie przy ul. Leśnej?

- W trakcie przerwy letniej przeprowadzaliśmy wielką inwestycję na stadionie – modernizowana była główna płyta, zostało założone ogrzewanie elektryczne. Jesteśmy już więc niezależni od pogody, pamiętamy, że w poprzednim sezonie zima znacznie się wydłużyła. Teraz piłkarze już nie będą w przerwie zimowej jeździć po innych miejscowościach i szukać warunków do trenowania czy rozgrywania sparingów. Prace przy nowym boisku zostały ukończone. Z Holandii została przywieziona naturalna trawa, która już ukorzeniła się i naprawdę boisko w tej chwili wygląda wręcz idealnie. Zmodernizowany został również system drenujący płytę. Żadna nawałnica nie zaszkodzi nam, ten system jest w stanie odprowadzić każdą ilość wody. Te wszystkie prace spowodowały, że nie mogliśmy ryzykować uszkodzenia murawy, dlatego pierwsze trzy spotkania rozegraliśmy na wyjeździe.

W trzech wyjazdowych pojedynkach Amica zdobyła 4 punkty. To satysfakcjonujący dorobek?

- Nie do końca. Cel postawiliśmy jasno, chcemy zająć miejsce, które da nam prawo gry w europejskich pucharach. A do tego musimy zdobywać więcej punktów. Z drugiej strony remis w Grodzisku i wysoka wygrana w Wodzisławiu mają swoją wagę. Jedynie do przegranego meczu z Cracovią można mieć zastrzeżenia. Liczę przede wszystkim, że w pierwszym meczu przed własną publicznością zespół zagra ambitnie z wolą walki. Pierwsze spotkania pokazały, że zespół odblokował się przede wszystkim w sferze psychicznej.

Czy jakieś atrakcje przewidujecie z okazji inauguracji sezonu we Wronkach?

- Chcemy promować nasz nowy hymn, który można było usłyszeć już w poprzednim sezonie. W przerwie spotkania nagrodzimy naszych juniorów młodszych, którzy podczas Ogólnopolskiej Olimpiady Młodzieży zdobyli tytuł wicemistrzów Polski. W ceremonii wezmą udział prezes Wielkopolskie Związku Piłki Nożnej – Stefan Antkowiak, zarząd SSA Amica Wronki oraz burmistrz Miasta i Gminy Wronki – Kazimierz Michalak. Nagrodzone zostaną również najbardziej aktywne kluby kibica z fabryki Amica, dla których przygotowaliśmy atrakcyjne upominki. Tradycyjnie już piłkarze przed meczem wyrzucą piłki dla naszych fanów.

Mecze z Pogonią to pojedynki o podwyższonym ryzyku. W ubiegłym sezonie we Wronkach doszło do bijatyki szczecińskich fanów z policją. Czy jesteście przygotowani do swoistego najazdu kibiców portowej jedenastki?

- Do tego meczu przygotowujemy się już od ponad miesiąca. Prowadziliśmy szereg rozmów z policją. Poczyniliśmy dodatkowe zabezpieczenia stadionu. Kibice Pogoni będą mieli osobne wejście na stadion, osobne toalety i punkty gastronomiczne. Otrzymają oni również dwa dodatkowe sektory F i G. Prowadzimy też negocjacje z zarządem Pogoni, by jak największa ilość biletów została sprzedana jeszcze w Szczecinie, ale i przed meczem we Wronkach też będą mogli kupić wejściówki. Zamontowaliśmy specjalne kamery, by lepiej ich pilnować. W związku z organizacją tego pojedynku, ponieśliśmy spore nakłady – rzędu kilkudziesięciu tysięcy złotych.

Ilu kibiców przyjezdnych pojawi się we Wronkach?

- Jesteśmy przygotowani na przyjazd 1300 kibiców Pogoni. Chyba mało który klub w Polsce jest w stanie przyjąć tylu fanów przeciwnych drużyn. My jesteśmy gościnnym klubem, ale też oczekujemy od innych kibiców również postawy fair.

Ostatnio edytowany przez: Florek, 18 sierpnia 2005, 14:42 [3 raz(y)]

Pogoń Szczecin
monter
Kibic
Na forum od 7463 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 18/08/2005 14:25
edit: ]:]:]:]

Ostatnio edytowany przez: monter, 18 sierpnia 2005, 15:24 [1 raz(y)]

MKS Pogoń Szczecin Polska
jasioFANS
Kibic
Na forum od 7105 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 18/08/2005 14:35
częśc wszystkim!
a propos tych busów: ci co jeszcze nic na wyjazd do wronek nie znaleźli to możecie zobaczyć pod dworcem PKS. Stoją tam zawsze prywatne busy i ceny nie są wcale wygórowane: kiedyś znajomy jechał gdzieś do Bydgosczy na jakiś spotkanie ze całą rodzinką to zapłacili ok. 50 zł za jedną osobę.

monter
Kibic
Na forum od 7463 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 18/08/2005 14:43

-----------------------jasioFANS----------------------------------- napisał:  
częśc wszystkim!
a propos tych busów: ci co jeszcze nic na wyjazd do wronek nie znaleźli to możecie zobaczyć pod dworcem PKS. Stoją tam zawsze prywatne busy i ceny nie są wcale wygórowane: kiedyś znajomy jechał gdzieś do Bydgosczy na jakiś spotkanie ze całą rodzinką to zapłacili ok. 50 zł za jedną osobę.

dlugo myslales cymbale nad swoim nickiem?? gratuluje kreseczek baranie!
Florek: ogarniasz??

MKS Pogoń Szczecin Polska
Florek
Kibic
Na forum od 7196 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 18/08/2005 14:44
Juz ogarniete :) Zostalo 7 miejsc :) Zglaszac sie ludzie

Pogoń Szczecin
Pit.
Kibic
Na forum od 7684 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 18/08/2005 14:49

Florek napisał:  

po ile miejscówka?

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Florek
Kibic
Na forum od 7196 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 18/08/2005 14:52

PiteRski napisał:  

Florek napisał:  

po ile miejscówka?

Grryyy napisane jest wczesniej w poprzednim poscie :) niecale 45 zl, dokladnie wychodzi po 43.75 ale nie bedziemy sie bawic drobnymi przy placeniu najwyzej potem jak zbiore kase i zaplaci sie kierowcy przed wyjazdem to odda sie po tym 1 zl

Pogoń Szczecin
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005