Odp: Wisła Płock - Pogoń - 03/12/2005 21:19
Nie jest zle...Z tego co czytam w relacji Live to Peskovic uratowal nam dupe Wiecej nie oczekiwalem, bo Wisla gra chyba najbardziej chimerycznie z druzyn w lidze. Wygrywa w swietnym stylu, a w nastepnym meczu graja jak nowicjusze. Remis przyjmuje z zadowoleniem.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Nie unos sie. nie wydzisz ze to dzieciak i co 5 minut zmienia zdanie, w zaleznosci od tego jaka wypowiedz uslyszy od kogos starszego w danej chwil. Zreszta czego wymagac od kogos kto slucha radia rydzykowego
Panik mówi że był dobry i biłkarze byli zaangażówani.na stronie pisze odwrotnie że mecz nudny i wogóle do bani.Powiem krótko PANIK ŻEGNAMY!!!!!!!!
Widziałeś ten mecz ? kurwa powiedz mi kiedy ostatnio Pogoń miała taką dobrą passe na wyjeździe ?
Nie unos sie. nie wydzisz ze to dzieciak i co 5 minut zmienia zdanie, w zaleznosci od tego jaka wypowiedz uslyszy od kogos starszego w danej chwil. Zreszta czego wymagac od kogos kto slucha radia rydzykowego
Sam słuchasz rydzyka parówko.90 % kibiców chce żeby Panik odszedł.Pogoń gra słabo i dla oka i pokazują to wyniki.parówy
Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Panik mówi że był dobry i biłkarze byli zaangażówani.na stronie pisze odwrotnie że mecz nudny i wogóle do bani.Powiem krótko PANIK ŻEGNAMY!!!!!!!!
Widziałeś ten mecz ? kurwa powiedz mi kiedy ostatnio Pogoń miała taką dobrą passe na wyjeździe ?
Sam słuchasz rydzyka parówko.90 % kibiców chce żeby Panik odszedł.Pogoń gra słabo i dla oka i pokazują to wyniki.parówy
Dobra debilu Pogoń gra słabo , niechciałbym Panika usprawiedliwiać ale za przygotowanie zespołu do sezonu odpowiada trener Pietrzak , Panik przyszedł w trakcie sezonu i dużo w grze nie mógł zmienić .
sorry chlopczyku ale parowki to ci w spodniach brakuje. Ja mam troszke inne zdanie, bo to nie Panik jest winny tylko pilkarze minimalisci, ktorym sie nie chce biegac. A zwracam ci uwage bo piszesz nonsensy, piszesz chaotycznie i posty nic nie wnoszace poza masa wykrzyknikow. Nie zycze sobie nazywac mnie parowka bo wiedz, ze taka zywnosc jest niezdrowa. A co do sluchania. Czasem ogladam tv trwam, szczegolnie w stanach po uzywkowych. zawsze wtedy wysiadam ze smiechu, bo takie tam glupoty wala. i nie dziw sie, ze ktos zarzuca ci ze sluchasz radia M. skoro masz taki a nie inny avatarek. a teraz bez odbioru. i pozdrowienia dla radia M. "Głos szatana w twoim domu"
Gówniarzu nie ubliżaj innym forumowiczom !!
Jeżeli ktoś tutaj jest parówką to chyba tylko Ty
Mecz najwyraźniej był bardzo przeciętny, nie rozmumiem po raz kolejny po co grał Trałka, ale looz...
Szkoda bo gdybyśmy wygrali w tabeli poszlibyśmy do góry.
Odp: Wisła Płock - Pogoń - 03/12/2005 21:49
Berni_MKS może chcesz odpocząć troszkę od forum
wszyscy już znają twoją opinię o Paniku ale to jest o meczu Wisła - Pogoń i to piłkarze grali a nie Panik wiec oceniaj jak co ich prace
Odp: Wisła Płock - Pogoń - 03/12/2005 21:49
tylko ja tez nie lubie jak tkoś mnie nazywa debilem czy kims tam innym.Dobra,sorry mam inne zdanie.niby to wolny kraj i niech każdy mówi co chce.jeśli kogoś uraziłem czy wkużyłem to sorry.Zobaczymy co pokaże przyszłość w Pogoni.jeszce raz sorry.
Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
tylko ja tez nie lubie jak tkoś mnie nazywa debilem czy kims tam innym.Dobra,sorry mam inne zdanie.niby to wolny kraj i niech każdy mówi co chce.jeśli kogoś uraziłem czy wkużyłem to sorry.Zobaczymy co pokaże przyszłość w Pogoni.jeszce raz sorry.
Odp: Wisła Płock - Pogoń - 03/12/2005 22:16
Co ten Panik widzi w tym Tralce, co mecz jest jednym z najgorszych na boisku i ciagle jest zmieniany i mimo to go ciagle wystawia,niema innych srodkowych pomocnikow?
Co ten Panik widzi w tym Tralce, co mecz jest jednym z najgorszych na boisku i ciagle jest zmieniany i mimo to go ciagle wystawia,niema innych srodkowych pomocnikow?
Każdy narzeka na Trałke , a jak w tamtym sezonie w ogóle nie grał to był wielki krzyk że nie daje się szansy młodym w naszym klubie. Ja tam wole żeby grał Trałka niż jakiś Łabędzki który jak strzela to 34.9 m od bramki. Jest młody to niech sie rozwija póki nie ma dobrego zmiennika .
co ma do tego kraj że piszesz głupoty na forum ?? Powiedz mi tylko ile meczy widziałeś w tym sezonie 3 czy 4 ? na 17 !! Więc sory człowieku o czym ty gadasz. Po skrótach na TVN wyrażasż to opinie . Sądzę że jest to totalna paranoja
A chociaż nie nawet skrótów nie widziałeś
Ostatnio edytowany przez: Rzeznik, 4 grudnia 2005, 10:08 [1 raz(y)]
Odp: Wisła Płock - Pogoń - 04/12/2005 11:57
Hmm prima aprlis to nie jest i wcale bym sie nie zdziwil gdyby byla taka akcja, ale jak dla mnie to i tak polowa moze zrobic out i tak sa tu tylko dla kasy to juz wole brazylijczykow ktorzy tez graja dla kasy ale przynajmniej potrafia cos z pilka zrobic
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
trzeba bylo napasc innego busa jak chcieliscie sie sprawdzic ....
no ale co by nie mowic akcja dobra a zachowanie " busowych " fatalne..... ( takie same jak waszych u nas ostatnio , tylko ze wasi dzwonili po psiarnie i im udalo sie uciec .... )
Ostatnio edytowany przez: malolat_ps, 4 grudnia 2005, 12:10 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.