Jechali z cala grupa tylko jakos tak bylo ze sie caly kordon sie rozciagnal i porobily sie takie male grupki a oni jeszcze jechali z jakimis 2 autami ale jechali w miare szybko wiec sie nie zatrzymali tylko pojechali dalej.
A będzie można zabrać mamusie ,tatusia a może brata i siostre. A czy kanapki też robić czy może będziemożna gdzieś poi drodze coś ogarnąć?? a czy szalik można wywiesic za okno czy chować w plecaku? A będzie mozna popływać w jeziorku...Ludzie - HELp!
A będzie można zabrać mamusie ,tatusia a może brata i siostre. A czy kanapki też robić czy może będziemożna gdzieś poi drodze coś ogarnąć?? a czy szalik można wywiesic za okno czy chować w plecaku? A będzie mozna popływać w jeziorku...Ludzie - HELp!
komentarz z oficjalki:
czy kiełbasę trzeba wziąć swoją czy będzie na miejscu? i czy musi to być kiełbasa, czy może to być szaszłyk? a piwko można wziąć ze sobą? albo wódkę? czy trzeba wziąć swoje auto, czy na stacji benzynowej będą podstawione auta?
Odp: Jedziemy do Wronek. - 16/05/2005 21:41
Nie wiem czy pojade ale jezeli tak to razem z kibicami o 12 .
Jezeli powrot jest o 23 to czy on jedzie potem do Goleniowa?? to mi bardzo potrzebne
i po co taka gadka? duża część osób przecież zaczynała jeździć na wyjazdy od tej miejscowości i nie ma co się napinać. Ważne żeby po Wronkach złapać fazkę na wyjazdy i w latach późniejszych jeździć wszędzie, a nie tylko co sezon do Wronek.
Na wyjezdzie do Godziska kolesiom ktorzy jechali samochodem w Gorzowie wyskoczyla ekipa i przywalila sztacheta w auto tak ze mial dosc duze wgniecenie a jeszcze na szczescie wczesniej kuzyn siedzial w oknie i dobrze sie sie schowal bo inaczej byloby po nim.
PS.Jedzmy jak najwiekasz ekipa zeby pobic rekord z 2001 roku.
No bo taktojest jak ktoś się upiera zeby nie jechac z grupą...
Jechali z cala grupa tylko jakos tak bylo ze sie caly kordon sie rozciagnal i porobily sie takie male grupki a oni jeszcze jechali z jakimis 2 autami ale jechali w miare szybko wiec sie nie zatrzymali tylko pojechali dalej.
Dokładnie tak było, szkoda mi ich było bo ci ludzie do Świnouścia musieli po meczu dojechać,a tu połowa szyby potrzaskana.
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.