Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 20/02/2012 10:41
Debil to mało powiedziane jeśli to prawda co napisali w tym wywiadzie. Teraz Pogoń będzie szła na ekstraklasę i pewnie frekwencja będzie dużo większa, to się przekona jak ludzie mu podziękują za takie wywiady. Troch to przypomina historie Drumlaka ten też kiedyś wypowiadam się o kibicach będąc w mieście Kraków. No i gdzie ten Drumlak teraz jest ?
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 20/02/2012 11:01
W sobotę kupiłem karnet na "12" w kasie zapomnieli mnie poinformować że stanę się celebrytą i będą mnie pokazywać w telewizji Właśnie Vuk mnie uświadomił że już od 15 lat lansuje się na stadionie z kumplami po szalu. Zajebisty marketing chłop robi klubowi.
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: I liga, komentarze, newsy, wyniki... - 20/02/2012 11:03
Jestem w szoku. Po takim wywiadzie powinna nastąpić zdecydowana reakcja zarządu. Po co klub robi kampanie, żeby kibice przychodzili na stadion, skoro zawodnik daje wywiady i jedzie po kibicach. Granda.
W klubie nic nie wiedzieli o tych przemyśleniach Vuka na stronie 2X45. To zostali uprzejmie poinformowani, w postaci wydrukowanego w całości artykułu i przekazanego na ręce kierownika drużyny.
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Vuk przestań być królem w kapciach - 20/02/2012 20:34
Wielu z nas jest z Pogonia od kilku, kilkunastu lub kilkudziesieciu lat. A on kim jest? Przecietny pilkarzyna, ktory wszedzie sieje ferment. Niech wypierdala robic paly chlopakom z Wroclawia. Tam nie ma kibicow sukcesu i od zawsze super frekwencja i miazdzacy doping.
I co rzecznik zrobi? Przekaże trenerowi, który co? Pogrozi palcem? Ściągnięcie Vuka było błędem i autor tej decyzji powinien się z niej tłumaczyć, bo ani na Vuku się na zarobi, ani punktów w tabeli nie przybędzie, a na trybuny ściągnie jedynie tych, z parciem na szkło. My tu sobie będziemy gadać, a Vuk nadal na swoim telefonie przyklejonym do ręki będzie grał w swojego pokera i opierdzielał niewinne kelnerki w KFC.
W sparingu złożył się do przewrotki? starczy mu wysiłku na pół rundy.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.