"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Puchar Polski - 17/08/2011 19:20
Nie no nie wierze po prostu. A skład wcale nie mieliśmy wystawiony najgorszy więc .... No ale jeszcze kilka minut zostało oby sie wyrwali z sensacyjnej porażki chłopaki.
Odp: Puchar Polski - 17/08/2011 19:22
skład niech będzie, ale Sasal powinien przygotować się na sensacyjny wynik i chociaż na ławkę zabrać kogoś kto może odmienić losy spotkania w końcówce
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Puchar Polski - 17/08/2011 19:27
Jak jaka liga? a co było gdy był finał PP? fajny sukces, a w lidze klapa. Ja wolę awans do ekstraklasy niż jeden czy dwa mecze u nas w PP.Ale w I rundzie odpadać nam poprostu nie wypada
Odp: Puchar Polski - 17/08/2011 19:27
To żaden rezerwowy skład, 8 grajków walczy non stop o pierwszą jedenastkę. Powinni zapierdalać i się pokazać, a oni się hańbią. I biorą za to jeszcze taki hajs, że szkoda gadać.
Odp: Puchar Polski - 17/08/2011 19:28
teoretycznie ta ofensywna część drużyny, która wyszła na to spotkanie powinna sobie poradzić ze słabszym przeciwnikiem, praktycznie wyszło jak zawsze, warto było się zabezpieczyć biorąc Ediego / Akę, no ale cóż teraz będzie gadanie, że "przynajmniej możemy się skupić na lidze".......
teoretycznie ta ofensywna część drużyny, która wyszła na to spotkanie powinna sobie poradzić ze słabszym przeciwnikiem, praktycznie wyszło jak zawsze, warto było się zabezpieczyć biorąc Ediego / Akę, no ale cóż teraz będzie gadanie, że "przynajmniej możemy się skupić na lidze".......
Warto było się zabezpieczyć, biorąc Radka na bramkę...
Odp: Puchar Polski - 17/08/2011 19:32
Proszę nie pierdolmy tutaj o jakims skupianiu sie na lidze. Co oni kurwa łachę robią, że graja w PP? Banda jebanych pajacy. Pojebało sie w główkach, bo myślą, że na stojaka wygrają. Kompletnie niezmotywowane do niczego skorokopy. Tyle.
Warto było się zabezpieczyć, biorąc Radka na bramkę...
A skąd wiesz, że Fabiniak zawalił? Musi grać chociaż w PP, żeby wiedział jak piłka wygląda jakby się coś nie daj Boże Radkowi stało. Poza tym Radek bramek nie będzie strzelał a w ofensywie jest więcej opcji niż na bramce
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.