Rozlosowano pary I rundy Pucharu Polski. Trafiliśmy na Stomil Olsztyn Reszta par tutaj.
Klub o jednej z największej frekwencji w lidze, w tamtym okresie. taka dygresja z mojej strony, szkoda tego klubu.
Ostatnio edytowany przez: anathema, 4 sierpnia 2011, 22:46 [1 raz(y)]
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
W zeszlym ROKU, jak to napisal Jaro07 byl final Pogoń - Jagiellonia.
Jeżeli chcesz się doczepić, to Ci nie wyszło, ponieważ wspomniany awans, jak i gra Olsztyńskiego klubu w 1/8 PP w sezonie 10/11 miały miejsce jeszcze w 2010 roku.
Odp: Puchar Polski - 09/08/2011 20:23
kazdy moze sie pomylic
rzeczywiscie gralismy rok temu, ja mialem na mysli ze to bylo 2 edycje temu PP
w poprzedniej edycji (w tym roku) Lech-Legia
Odp: Puchar Polski - 17/08/2011 15:24
Trochę martwi mnie brak naszych asów ze środka pola (wg. Kuriera w meczu odpoczną zarówno Edi, Aka jak i Ława) Oby zmiennicy nie zawiedli !
Trochę martwi mnie brak naszych asów ze środka pola (wg. Kuriera w meczu odpoczną zarówno Edi, Aka jak i Ława) Oby zmiennicy nie zawiedli !
I dobrze.Niedawno był poruszany temat,że nie możemy w meczach wyjazdowych grać naszym trio hejaa do przodu,bo co mecz będziemy dostawać bramki,na wyjazdach musi w 11 się znaleźć defensywny pomocnik,który umiejętnie odbierze piłkę i trochę uporządkuje środek.
- Trener zostawił w Szczecinie niemal wszystkich, którzy grali w ostatnim meczu z Piastem. Nie ma jednak mowy o jakimkolwiek lekceważeniu. Szansę dostają po prostu inni koledzy. Chcemy ten mecz wygrać i to najlepiej w ciągu 90 minut - mówi Bartosz Ława, zawodnik Pogoni Szczecin.
Odp: Puchar Polski - 17/08/2011 16:26
z tym defensywnym jak najbardziej się zgadzam, trzech ofensywnie usposobionych środkowych na wyjeździe to średni pomysł, ale przynajmniej jednego (jak nie dwóch) z tej trójki będzie mi w tym meczu brakowało. Pozostaje czekać
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.