ZAKAZ STADIONOWY DLA WSZYSTKICH OBECNYCH NA FINALE :LOL: \
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
O kur.. - pewnie chodzi o to, żeby specjalnie zagrać na jakimś kurniku w wypiździejewie. Pod tym pretekstem na trybunach starczy miejsca tylko dla vipów, polityków i działaczy. Dla kibiców już nie.
Sam Kręcina jak siądzie ze swoją spasioną mordą i pięcioma podbródkami zajmie tam pół trybuny.
dzięki temu jakże 'inteligentnemu' pomysłowi przypadkowe osoby mogą wyłapać zakaz.. burdel na kółkach i nic więcej, już sami nie wiedzą co robić to wymyślają takie bzdury.
Ostatnio edytowany przez: nara, 5 maja 2011, 00:03 [1 raz(y)]
wie ktos moze gdzie odbedzie sie super puchar? jest tydzien przed startem ekstraklasy tyle wiem.
Wstępnie ma być w Ostródzie, ale wątpię że po wczorajszym policja i miasto wydadzą na to zgodę
Super puchar będzie w Szczecinie bo my akurat mamy płoty i kto tu mówi,że mamy nienowoczesny stadion ;p To jest paranoja,akurat wczoraj to było bardzo spokojnie.Legia wbiegła cieszyć się z piłkarzami po czym wrócili na trybuny by kulturalnie odbyła się ceremonia,a Lech wyskoczył w parę osób,trochę pobiegali,lekkie uszkodzenia,ale podobno na mieście spokój.Mnie nic nie zdziwi,jeśli się pomyśli komu na rękę było to co było.
Najlepsze w tym wszystkim jest to że oni są wszyscy kompletnie zasrani po same kolana...
PZPZ mówi że wina psów,psy że organizator czyli pzpn:Ci z kolei mówią że wojewoda mógł odwołać ale tego nie zrobił...cyrk
i to jest właśnie Polski burdel
ZAKAZ STADIONOWY DLA WSZYSTKICH OBECNYCH NA FINALE :LOL:
Jedna z największych głupot, które ostatnio słyszałem (no tymi z wyjątkiem w wykonaniu polityków pisu). Żaden taki zakaz się nie ostanie, zostanie zmiażdżony przez jakikolwiek Sąd. Lato się znowu skompromitował.
Odp: Puchar Polski - 05/05/2011 15:48
Dojdzie do tego ze na Euro Polacy bedą mieli zakaz wchodzenia na stadiony!! bo jakiś pierdolniety wojewoda czy prezydent sobie tak wymyśli !!
W czwartek w siedzibie PZPN rozlosowano pary I rundy Pucharu Polski. Od tej fazy do gry przystępują zespoły z pierwszej ligi z sezonu 2010/11. Mecze tej rundy odbędą się 16 i 17 sierpnia.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.