Odp: Puchar Polski - 04/05/2011 11:18
Po wczorajszej bieganinie zapowiada się najwyższa kara w historii dla Legii i dla Lecha. TVN i GW dzisiaj mają największą pożywkę w historii. Rzygać się chce.
Odp: Puchar Polski - 04/05/2011 12:43
Przynajmniej chłop się starał nie odpuścił
Wyjazd naprawde dobry oby więcej takich. No i ja rozumie na trasie kundle wariowały ale z tym Shellem w Płoni to już przesadzili więcej tam ich już nie mogło być
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: Puchar Polski - 04/05/2011 17:07
Chlopaki z 3 autobusu!! kolega od Nas,siedzacy z tylu prawdopodobnie zostawil w autobusie aparat cyfrowy.jakby ktos cos wiedzial prosze o info,bo pks niestety nic nie wie
Odp: Puchar Polski - 04/05/2011 17:49
telewizja, radio, internet, gazety i gówna, kurwa, strach lodówkę otworzyć bo zaraz wyskoczą kibole i mnie obrzucą wulgarnymi "okrzykami klubowymi"...ale już niedługo, nasz dzielny płemieł zajmie się tą spławą osobiście!!
telewizja, radio, internet, gazety i gówna, kurwa, strach lodówkę otworzyć bo zaraz wyskoczą kibole i mnie obrzucą wulgarnymi "okrzykami klubowymi"...ale już niedługo, nasz dzielny płemieł zajmie się tą spławą osobiście!!
Właśnie widziałem reklamę z fragmentami wczorajszego PP, że dziś o 21:25 na TVP1 debata pt: Czy kibole zniszczą nam Euro?
Zaprasza Szpakowski i Jóźwik...
Odp: Puchar Polski - 04/05/2011 19:50
Ja nie rozumiem, w TV ewidentnie widać, jak kibice Lecha idą oddać policji bramkę wejściową, która odpadła, chcieli grzecznie pomóc, a ci na nich z gazem. ;/
Odp: Puchar Polski - 04/05/2011 20:19
Gdzies dzis czytalem wypowiedz, na 99% Laty juz wie jak wylapac "kiboli"- kazdy na stadionie mial przypisane krzeselko do swojego biletu/nazwiska, latwo wiec bedzie ustalic, kto lamal krzeselka i zakryte twarze nic im nie pomoga ;>
Odp: Puchar Polski - 04/05/2011 21:19
Najlepsze w tym wszystkim jest to że oni są wszyscy kompletnie zasrani po same kolana...
PZPZ mówi że wina psów,psy że organizator czyli pzpn:Ci z kolei mówią że wojewoda mógł odwołać ale tego nie zrobił...cyrk
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.