Odp: Puchar Polski - 20/04/2011 22:46
pewni bedzie i tak mozna ogarnac poprzez serwis kupbilet.pl tak wiec wszyscy na Bydgoszcz powtorka z przed roku oby tylko szczesliwy happy end był !
Odp: Puchar Polski - 21/04/2011 14:10
z kupowaniem biletow na kupbilet.pl bylbym ostrozny najpierw poczekajmy az bedzie wiadomo gdzie kto siedzi
zeby nie okazalo sie ze kupisz bilet kolo sektora Lecha
analizujac kierunki dojazdu do Bydgoszczy wydaje mi sie ze Legia moze siedziec na sektorach tych co rok temu Jaga
z tego co pamietam to byl luk z nr cos kolo 10-15
a Lech na tych co my
najlepiej niech ktos dobrze poinformowany wrzuci info jakie sektory przyznal pzpn Legii
edit: Lech ma bilety na sektory co rok temu my mielismy, Legia po przeciwnej stronie te co Jaga
info ze strony Legii
Ostatnio edytowany przez: Melu, 21 kwietnia 2011, 14:24 [2 raz(y)]
Odp: Puchar Polski - 24/04/2011 21:30
Dopytywać się o bilety na dzielnicach i FC. Jak coś zostanie pójdzie na otwarte ( szybkie zapisy wyznaczonego dnia).
Wszelkie "janusze, andrzeje" i inne wynalazki zajarane finałem niech nie podbijają bo biletów nie dostaną.
Odp: Puchar Polski - 02/05/2011 19:30
Pytanie mam.
Jadę na ten mecz i mam bilet na sektor 5. Z tego co wiem to pierw miał tam siedzieć lech, a teraz że jest on pusty ze względów bezpieczeństwa, czy ktoś mi powie jak to w końcu jest?
' Bo dla mnie człowieku, żyć bez marzeń nie warto...'
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.