nieno pzpn czy też ta extraklasa sa nie mogą od tak sobie przeczekać miesiąc i nam wjebac zakaz na Lechie-to by była juz chujnia z patatajnią -dla przykładu- Legia dymi w Poznaniu a za poł roku dostaje zakaz na np Arke-to by był śmiech na sali,chociaż z drugiej strony po misiach z miodowej można sie wszystkiego spodziewac,ale nie jestem do konca przekonany czy byloby to zbyt legalne...wydaje mi sie ze kara nas ominie albo wjebią nam zakaz na Wisłe i pierdolną jakąś kare Pogoni pieniężną,jedyne czym mogli by nas dobić to 2 zakazy :/ Wisła i Lechia :/ z drugiej strony tez psy mogą stwierdzic ze nie są w stanie ochraniac meczu-wtedy tez by nie bylo za ciekawie- obym ja i my wszyscy sie mylili...pozdro
Ostatnio edytowany przez: chtwo, 1 września 2006, 14:47 [1 raz(y)]
nieno pzpn czy też ta extraklasa sa nie mogą od tak sobie przeczekać miesiąc i nam wjebac zakaz na Lechie-to by była juz chujnia z patatajnią -dla przykładu- Legia dymi w Poznaniu a za poł roku dostaje zakaz na np Arke-to by był śmiech na sali,chociaż z drugiej strony po misiach z miodowej można sie wszystkiego spodziewac,ale nie jestem do konca przekonany czy byloby to zbyt legalne...wydaje mi sie ze kara nas ominie albo wjebią nam zakaz na Wisłe i pierdolną jakąś kare Pogoni pieniężną,jedyne czym mogli by nas dobić to 2 zakazy :/ Wisła i Lechia :/ z drugiej strony tez psy mogą stwierdzic ze nie są w stanie ochraniac meczu-wtedy tez by nie bylo za ciekawie- obym ja i my wszyscy sie mylili...pozdro
Jesli chodzi o Lechie to cas tam sie ruszylo bo w zeszlej kolejce razem Polonia Muranow wpuscili ponad kolo 280 Arkowcow, wiec jesli nie wmiesza sie w to WD PZPN to powini takze i nas wpuscic.
z drugiej strony tez psy mogą stwierdzic ze nie są w stanie ochraniac meczu-wtedy tez by nie bylo za ciekawie- obym ja i my wszyscy sie mylili...pozdro
tak bylo wlasnie w zeszlym sezonie przy okazji meczu Pogon II - Lechia
i motyla noga ten termin niedogodny no ale "sie bedzie kombinowac"
Odp: Puchar Polski - 01/09/2006 19:45
Wpuscili Zaglebie S razem z Legia , wpuscili Widzew czy wczesniej Jage to i nas wpuszcza.
Oby tylko ta cala ekstraklasa nie wymyslila zadnego zakazu dla nas!
Odp: Puchar Polski - 07/09/2006 19:33
Będzie trzeba zaoszczędzić trochę hajsu kupic bilet i jechać.18 mam nockę od 17 do 7 rano.19 jak by się udało jechałbym do Gdańska prosto z roboty.Wyjątkowy wkońcu mecz rzadko się taki zdarza.Chciałem was tylko chłopaki zapytać czy pociąg specjalny będzie odjeżdżał z dworca Niebuszewo jak to chyba już tradycyjnie bywało?Proszę o odpowiedź.Jest to środek tygodnia ale bardzo chciałbym jechać na to spotkanie.
Odp: Puchar Polski - 07/09/2006 21:50
kurcze mam nadzieje ze dostane wolne 19 ze zdam poprawke w ta sobote... i wtedy bedzie mozliwosc wyjazdu! Mysle ze kolo 100 by nas pojechalo bo termin rzeczywiscie nie lezy... No i mam nadzieje ze nie bedzie tego zakazu... lepiej nie krakac
kurcze mam nadzieje ze dostane wolne 19 ze zdam poprawke w ta sobote... i wtedy bedzie mozliwosc wyjazdu! Mysle ze kolo 100 by nas pojechalo bo termin rzeczywiscie nie lezy... No i mam nadzieje ze nie bedzie tego zakazu... lepiej nie krakac
100 specjalem? na Lechie? To byłaby porażka na całej linni! Ale nie będzie
Odp: Puchar Polski - 08/09/2006 14:47
myślę,że spokojnie 200 sztuk sie wybierze na ten mecz,wyzsza liczba bedzie dla mnie milym zaskoczeniem-chociaz pamiętam PP w Poznaniu,środek tygodnia, a zawitało nas tam kolo 1000 osob-Więc bądżmy dobrej mysli-takie mecze nie zdażają sie często-WSZYSCY do Gdańska...ale najpierw Krk
Odp: Puchar Polski - 08/09/2006 17:37
przed meczem wspomnianym przez chtwo z Lechem w 2001 byla niezla podkretka i cisnienie wiec mysle ze te 500 osob powinno sie znalezc
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.