Ten Pan może bardzo się przeliczyć..., a skutkiem tego, że okroili stadion może być to, że sporo kibiców może tego meczu na żywo nie obejrzeć i wtedy kolejna zajebista reklama dla klubu
... Sektory rodzinne nadal będą zamknięte. Wydaje mi się, że to wystarczy, gdyż ilość miejsc dostępna dla kibiców to 12 700 miejsc. Uważamy, że kibiców będzie maksymalnie dziesięć tysięcy...
Ten Pan może bardzo się przeliczyć..., a skutkiem tego, że okroili stadion może być to, że sporo kibiców może tego meczu na żywo nie obejrzeć i wtedy kolejna zajebista reklama dla klubu
Konrad Szczawiński (dyrektor klubu): "Liczymy, że na jutrzejszym meczu zasiądzie na trybunach około 10 tysięcy widzów. Apelujemy do kibiców, aby przyszli na stadion wcześniej. Nawet ci, którzy zakupili bilety w przedsprzedaży. Postaramy się jutro otworzyć dwa dodatkowe wejścia do strefy 2, czyli największej . Pierwsze będzie za budynkiem klubowym, drugie przy bramie dzielącej stadion na strefę 1 i 2. Sprzedaż biletów będzie prowadzona jutro w siedmiu kasach stadionowych od 11.00. Dodatkowo, specjalnie na mecz z Legią zostaną otwarte ponownie sektory 9 i 10. Sprzedaż biletów na te sektory odbywać się będzie tylko we wtorek. Sektory 1 i 2 pozostaną zamknięte. Zamknięty będzie również sektor dla kibiców gości."
Odp: Puchar Polski - 21/09/2010 09:23
Jeżeli nr na biletach to ilość sprzedanych biletów to w sobotę kupowałem nr ponad 10 tys. Czyżby oni nie wiedzieli ile biletów sprzedali ? Dobrze, że się w końcu ogarnęli i "próbują" otworzyć kolejne wejścia na strefy.. i tak będzie ciasno i tłoczno.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Puchar Polski - 21/09/2010 09:47
Karnet mam, więc nie wiem jak wygląda sytuacja z biletami. Bilety są drukowane w całości, czy tylko na nich drukowane dane? Bo jeśli to drugie, to bilet nr 10050 wcale nie musi oznaczać że tyle biletów poszło. Przecież muszą je porozsyłać po różnych punktach.
Jeżeli nr na biletach to ilość sprzedanych biletów to w sobotę kupowałem nr ponad 10 tys. Czyżby oni nie wiedzieli ile biletów sprzedali ? Dobrze, że się w końcu ogarnęli i "próbują" otworzyć kolejne wejścia na strefy.. i tak będzie ciasno i tłoczno.
to nie jest ilosc sprzedanych biletów, nie wiem co to jest, bynajmniej na Warcie mialem bilety 8tys cos tam
...wlasnie sie dowiedzielem ze potrzebuje jeszcze jeden bilet, czy oprócz kas na okolo stadionu, w Galaxy lub Fali dostane bilet?
Ostatnio edytowany przez: Q., 21 września 2010, 09:57 [1 raz(y)]
Wydaje mi się, że to wystarczy, gdyż ilość miejsc dostępna dla kibiców to 12 700 miejsc. Uważamy, że kibiców będzie maksymalnie dziesięć tysięcy. Sektory gości będą zamknięte, gdyż nie dostaliśmy od Legii Warszawa żadnej prośby o przyznanie biletów. Sektory od 3. do 20. będą otwarte – ocenił dyrektor.
Odp: Puchar Polski - 21/09/2010 12:41
PANOWIE!!! Pierwsza polowa ma byc miazga zeby nas cale miasto slyszalo! W przerwie cale wojewodztwo, a w drugiej polowie cala POLSKA!!!
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Puchar Polski - 21/09/2010 13:49
Jeżeli nie ma być olbrzymich problemów przy bramach tylko duże, to trzeba byc godzinę przed meczem. inaczej pierwsza połowa będzie stracona.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.