Ma ktoś do sprzedania 3 bilety w dniu meczu , zapłacę z nawiązkom ! we wtorek rano bd w szczecinie jak coś to mogę podjechać gdzieś jak ktoś bd mniał do sprzedania ! prosze na Pw lub g -g 9056406
Podjedź na stadion i sam kup. Najmniejszy problem.
Przecierz pisze wyraznie że bd w szczecinie dopiero we wtorek a we wtorek podobno bilety nie bęndoom sprzedawane
Wejściówki nabywać można będzie także w dniu meczu
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
Ma ktoś do sprzedania 3 bilety w dniu meczu , zapłacę z nawiązkom ! we wtorek rano bd w szczecinie jak coś to mogę podjechać gdzieś jak ktoś bd mniał do sprzedania ! prosze na Pw lub g -g 9056406
Przecierz pisze wyraznie że bd w szczecinie dopiero we wtorek a we wtorek podobno bilety nie bęndoom sprzedawane
"przecierz bęndoom" sprzedawane. Wystarczy przeczytac to co masz na stronie głównej. ehh...
"przecierz bęndoom" sprzedawane. Wystarczy przeczytac to co masz na stronie głównej. ehh...
ja pierdziele widac, ze mecz atracyjny i 10 tys ludzi nagle przypomni sobie, ze w Szczecinie jest pilka nozna.
moze jeszcze na mapie zaznaczyc gdzie jest stadion i kasy?
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Na wtorkowy mecz z Legią obowiązuje bezwzględny ZAKAZ WNOSZENIA PIRO na stadion.Wobec osób które się nie dostosują zostaną wyciągnięte surowe konsekwencje.Kolejna kara za piro doprowadzi do zawieszenia organizacji wszelkich akcji przez SKPS(wyjazdów,G-B Szczecin itp.)
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Na odwrocie biletu z Legią w PP jest mapka stadionu z podanymi strefami i jakie sektory przydzielone są do każdej ze stref.
Sektory 0, 1, 2, 3, 9, 10, 21, 22, 23, 24 nie mają przydzielonej strefy to znaczy, że bilety na te sektory nie są sprzedawane.
Skoro niby tak dobrze sprzedają się bilety i były przewidywania że będzie dobra frekwencja to czemu aż tyle sektorów zostało wyłączonych na ten mecz? (jeżeli byłby to mecz ligowy to można zrozumieć, że oszczędności, że niska frekwencja...)
na bank nie zostały wyłączone, przecież na taki mecz nie wyłącza sie 3/4 stadionu. A jeśli jednak tak to będzie to niesamowity samobój....
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.