jak bedzie kasa i czas to zajade,nie wiem czy egzaminu nie bede miec w tym czasie z zielnika,a wyjazdy mam jakies na koncie wiec niech głowa cię nie boli... dobrej nocy życze!!
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Odp: Puchar Polski - 24/08/2006 19:47
WIE KTOŚ JAK Z TYMI ZAKAZAMI Czy coś dostaliśmy za Płock? Bo jakoś się mogę zaleść tej informacji a ponoć dziś zbierał się WD.
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Odp: Puchar Polski - 24/08/2006 20:39
Podobno nawet żadnego zakazu nie dostaliśmy,kare dostała tylko odra opole za cos tam tak wiec nawet do krakowa pojedziemy z tego wynika
Odp: Puchar Polski - 24/08/2006 20:42
Wydaje się, że nie
ukrali Odrę Opole za "chuligańskie wybryki, zdewastowanie sektora gości oraz usiłowanie wywieszenie transparentu o treściach faszystowskich", karę w zawiasach za powiedzenie prawdy o werderze dali też Smudzie, a rozpatrzenie sprawy rasistowsich okrzyków podczas meczu ŁKS-Legia przełożyli na później. O Wiśle Płock i Pogoni cicho.
A tak przy okazji, to Legia też miała zakaza na Groclin, a wiemy jak było
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Puchar Polski - 25/08/2006 09:55
Poza tym muszą poczekać, bo wiedzą, że nia mają prawa aż tyle zakazów do przodu dać, a zkolei do zakazu na Wisłę tak bardzo się im nie pali...Wolą rzekomo "przeanalizować" wszystko i na następnym posiedzeniu WD PZPN dać zakaz na Lechię.... Oby to była tylko moja czarna wizja
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Odp: Puchar Polski - 29/08/2006 14:30
Jak podaje oficjalna strona klubu mecz 1/16 finału Pucharu Polski Lechia Gdańsk – Pogoń Szczecin odbędzie się 19 września (wtorek) o godzinie 15:30.
Ostatnio edytowany przez: MzP, 29 sierpnia 2006, 15:16 [1 raz(y)]
Walka człowieka przeciw władzy jest walką pamięci przeciw zapomnieniu. Pogoń szczecińska albo żadna!!!
Odp: Puchar Polski - 01/09/2006 00:09
Jedziemy do Gdańska-Zapowiada się prawdziwy wyjazdowy hit tej jesieni. Do Gdańska na mecz z Lechią udamy się prawdopodobnie pociągiem specjalnym.
Jak już wcześniej informowaliśmy prestiżowy dla fanów Pogoni pojedynek z Lechią w ramach Pucharu Polski rozegrany zostanie we wtorek 19 września o godzinie 15.30. Spotkanie po wielu latach przerwy z niezbyt popularną w Szczecinie Lechią Gdańsk już zelektryzowało starszych kibiców Dumy Pomorza, którzy zapowiadają swój liczny udział.
Wstępny koszt wyjazdu wyniesie około 40-50 zł. Na mecz z Lechią fani Pogoni czekali długo, stąd już dziś radzimy wszystkim zarezerwować sobie czas i fundusze na wyprawę do Gdańska. Na meczu nie może zabraknąć nikogo z nas, bowiem będzie to bój o prestiż zarówno sportowy, jak i kibicowski. /łk/ Źródło: Pogoń Fans
Ale k***y nie mogły dać normalnego terminu, tylko wtorek, 15.30... Ale dobra, tego nie można ominąć
Stadion Lechi Gdańsk nie posiada sztucznego oświetlenia więc rozegranie meczu o późniejszej godzinie nie wchodzi w grę. Co do rozegrania meczu we wtorek to sie zgodze ale wolnych terminów w soboty nie ma za wiele.
Coś mi tu śmierdzi. obserwator przecież był i widział
ŁKS za wpuszczenie Legii - kara 5 tysięsy...Zagłebie Sosnowiec za jechanie po Baniaku - jeden mecz bez widowni....kurwa ...cos ta cisza mi sie nie podoba...oby wszystko było dobrze
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.