elo, wiecie czy dzisiaj tez mozna kupic bilety? bo jak wiadomo dzisiaj swieto ;p
wie ktos moze czy w dniu mecz z groclinem bedzie mozna takze zakupic bilecik do wronek
widze ze do was i tak nic nie dotrze.....
Bezk ituu po chuj bilet kurwa najpierw wejdą Ci z biletami a potem Ci bez . A ci co kupili beda mowić kurwaaaaa po chuj kupywałem bilet ja pierdole . Pomyślcie 15 zł do przudu na kiłbaski i pare piwek . Chyba lepiej sie oplaca ale spoko kupujemy bilety pozdro
Wie ktoś ile osób jechało w zeszłej rundzie (w maju) do Wronek pociagiem??
wedlug mnie jakies 300-400 osob
Dzieki Picio. Pozdro.
Pociąg do Wronek jest okej, ale do Szczecina po meczu nie ma pociągu :/ trzeba do 3 iles tam czekać :/
Dlatego lepiej samochodem (w sumie i tu i tu sa rozrywki [Gorzow,promocje,ognisko] [Wiezienie ]
Ale powrot to masakra :/ a wiecie moze czy jeszcze sa i mozna kupywac bilety
bilety są tylko na miesjca siedzące i za miejsce siedzące płacę (takie są we Wronkach)!!! Kupiłem bilet i nie chce by jakiś cwaniaczek zajął mi miejsce mimo że tego biletu nie kupił! jak go nie stać na bilet to niech nie zajmuje miejsca
farsa... :/
A moje zdanie jest takie że znowu ktoś sobie jaja robi... Był kiedyś taki jeden debil roku szpanował min. znajomościami z TD94 kto pamięta jakiego miał nicka??
bilety są tylko na miesjca siedzące i za miejsce siedzące płacę (takie są we Wronkach)!!! Kupiłem bilet i nie chce by jakiś cwaniaczek zajął mi miejsce mimo że tego biletu nie kupił! jak go nie stać na bilet to niech nie zajmuje miejsca
farsa... :/
A moje zdanie jest takie że znowu ktoś sobie jaja robi... Był kiedyś taki jeden debil roku szpanował min. znajomościami z TD94 kto pamięta jakiego miał nicka??
Kurde jak to wszystko czytam to niezły mam ubaw wsumie jak płace to wymagam za 20zł należy ci się i miejsce siedzące i stoliczek z podaną tacką+kiełbaską+bułeczka+cola no i dach co by na głowę nie padało i paczka słonecznika z opcją dostawy drugiej w przerwie , a tak w ogóle to ten wyjazd to jedna wielka Agroturystyka
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.