Jakby był wyjazd na Leszka w pucharze polski to też by było tylu chętnych. Pozatym jest to zespół z e - klasy. Zobacz na inne ich wyjazdy raczej taki zadowolony nie bedziesz
Odp: Puchar Polski - 25/08/2010 22:26
No to inna kwestia ze piszemy o Widzewie. Bardzie jednak chodzi o to ze nie pojechałeś na mecz, siedzisz w domu i zaczynasz marudzić ze szkoda ze u nas nie ma mobilizacji- to irytuje zawsze.
elegancko! teraz jak najwiecej nawrzucac zeby sie chlopaki odblokowali...10-0! No i kurs 1.70 ładnie siadl
U mnie to samo
Zdziwilo mnie ze nawet taki kurs
W sumie nie ma co się dziwić, że taki kurs. Pogoń jest w ogonie 1. ligi, niepewna jest, do tego puchary rządzą się swoimi. Tak w ogóle do lepiej żeby Pogoń w tym sezonie nie powtórzyła sytuacji z poprzedniego sezonu gdzie zamiast priorytetowo potraktować występy w lidze, aby wywalczyć awans, to zaszaleli w Pucharze Polski, a w lidze zeszli na psy.
elegancko! teraz jak najwiecej nawrzucac zeby sie chlopaki odblokowali...10-0! No i kurs 1.70 ładnie siadl
U mnie to samo
W sumie nie ma co się dziwić, że taki kurs. Pogoń jest w ogonie 1. ligi, niepewna jest, do tego puchary rządzą się swoimi. Tak w ogóle do lepiej żeby Pogoń w tym sezonie nie powtórzyła sytuacji z poprzedniego sezonu gdzie zamiast priorytetowo potraktować występy w lidze, aby wywalczyć awans, to zaszaleli w Pucharze Polski, a w lidze zeszli na psy.
a tam takie gadanie... nie wiadomo, czy gdybyśmy odpali wcześniej z PP to czy w lidze byłoby lepiej, a tak to chociaż(ba, mieliśmy zajebistą okazję do przeżycia czegoś wyjątkowego) mieliśmy wycieczkę do Bydgoszczy te oczekiwanie na mecz, ta mobilizacja, ta podróż do Bydgoszczy, sam widok 7-8 tysięcy portowych łap w górze... bezcenne chwile
U mnie to samo
a tam takie gadanie... nie wiadomo, czy gdybyśmy odpali wcześniej z PP to czy w lidze byłoby lepiej, a tak to chociaż(ba, mieliśmy zajebistą okazję do przeżycia czegoś wyjątkowego) mieliśmy wycieczkę do Bydgoszczy te oczekiwanie na mecz, ta mobilizacja, ta podróż do Bydgoszczy, sam widok 7-8 tysięcy portowych łap w górze... bezcenne chwile
Mi się też podobało na finale, ale nie chciałbym żeby powtórzyła się taka sytuacja jak w zeszłym sezonie, gdzie tak wyszło, że zagraliśmy w finale PP, ale przy słabych występach w lidze. Pewnie, że nie wiadomo, co by było gdyby...
U mnie to samo
Mi się też podobało na finale, ale nie chciałbym żeby powtórzyła się taka sytuacja jak w zeszłym sezonie, gdzie tak wyszło, że zagraliśmy w finale PP, ale przy słabych występach w lidze. Pewnie, że nie wiadomo, co by było gdyby...
A tam...wole Puchar Polski niż awans.PUCHAR JEST NASZ !!!
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
spiker ze Swarzędza chyba za dużo win chleje przed meczami.
Dobrze zaczynamy, zwyciężając 4:0.
Mam nadzieje, że na następnym meczu wyjazdowym PP będzie nas przynajmniej 4 razy tyle co w Swarzędzu.
PUCHAR JEST NASZ!!!. PS on Tour!!!
Odp: Puchar Polski - 26/08/2010 00:46
kibicow Pogoni 55 os w Swarzedzu. Wamude zapraszamy na wyjazdy, zmobilizuj kolegow-nastepna okazja Gliwice, bedzie to z pozytkiem dla Twojego wzroku (zbyt dlugie siedzenie przed monitorem-psuje wzrok) oraz nie bedziesz irytowal ludzi dziwnymi postami na forum.
Odp: Puchar Polski - 26/08/2010 07:44
Dziękuje bardzo kierowcy i pasażerom busa za pomoc i jednocześnie przepraszam za późniejsze wydarzenia. Bardzo mi głupio i niezręcznie przez to.
Odp: Puchar Polski - 26/08/2010 12:37
jeszcze link odnośnie wczorajszej zadymy w Bydgoszczy klik ponoc taka chmura gazu poszła że ludzie na ulicy kolo stadionu oberwali..
Ostatnio edytowany przez: Castaway, 26 sierpnia 2010, 12:54 [1 raz(y)]
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Wydział Gier PZPN informuje, że 31 sierpnia (wtorek) o godz. 12:00 w siedzibie PZPN w Warszawie odbędzie się losowanie par w meczach 1/16 finału Pucharu Polski w sezonie 2010/2011.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.