Odp: Puchar Polski - 08/05/2010 11:48Wstrzymajcie się na razie do poniedziałku, bo poniedziałek wydaje się dniem, gdzie będzie coś więcej wiadome, im mniej biletów sprzedadzą przez neta to jest szansa, że więcej pójdzie dla zainteresowanych klubów.
Poza tym,panowie Pompon czy zegar, nie macie znajomych w Sz-nie co mogliby wam kupić bilety
Nie może byc 6-15, bo musi byc strefa buforowa.
Jak by ktos potwierdził, że 19-24 są dla nas, to Ci którzy z różnych względów nie moga kupic przez klub mogli by spokojnie kupować w pobliżu
pierwsza moja mysl byla... wiecej biletow jest dla Pogoni wiec bardziej pasuje Jaga po lewej a Pogon po prawej (strefa buforowa moglaby byc polowa sektora 15 albo caly 15). Jednak chwile pozniej kolega mi powiedzial, ze dzwonil do PZPN i powiedzieli mu, ze jest odwrotnie.
W sumie sektory 19-24 to okolo 5 tys miejsc.
10k <3
Wiem że pewnie planujecie ale czy można PRZYSPIESZYĆ propagande zwiazana z finalem (pomijajac Górnika)
W sensie umieszczanie grafik (plakatów na necie, ugadanie sie ze stronami typowo szczecinskimi by zamiescili czasowo np banery promujace mecz dla dobra klubu... by jak najwieksza liczba byla tych odbiorców itp itd)
Tyle lat czekania a ten dzień juz niedlugo wytrzymac nie idzie
edit//
Proponuje zalozyc osobny temat na info (w pierwszym poscie) ogolnie o SAMYM finale PP
Jun.. Czy lista imienna na ten wyjazd obowiązuje? Bilet przypisany do PESELu? Chociaż nie chce mi się wierzyć by kilka tysięcy ludzi przeszło kontrole przed brama z imienia i nazwiska...
Jun.. Czy lista imienna na ten wyjazd obowiązuje? Bilet przypisany do PESELu? Chociaż nie chce mi się wierzyć by kilka tysięcy ludzi przeszło kontrole przed brama z imienia i nazwiska...
Tak jak P. pisal gdzies, bilety beda na elektroniczny kod, wiec pewnie w ten sposób to będzie rozwiązane.
Odp: Puchar Polski - 08/05/2010 16:47
Prośba, może ktoś ma i może mi dać w jak największej rozdzielczości zdjęcie pucharu Polski(taki jaki jest na koszulce najlepiej)?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.