Jadac dalej twoim tokiem rozumowania - kanara spotkalem w zyciu 2 razy, raz mialem bilet, za drugim razem nie i wiesz jaka jest roznica ?? zadna, ino posiedzialem w autobusie 10 min dluzej, nie kazdy ma hajs zeby dac na dojazd (albo i nie dac ) i jeszcze na bilet i co w zwiazku z tym, ma nie jechac bo go nie stac ?? liczy sie to ze posiwecasz swoj czas dla druzyny, ze bedziesz z nia zawsze tam ...
PS Jesli chcesz sobie siedziec i ogladac mecz to lepiej oddaj bilet komus innemu.
PS 2. A jesli chcesz sie czegos nauczyc, to jak Vasyl napisal, nie bedziesz siedzial, tylko stoj obserwuj i ucz sie od innych a moze beda z ciebie ludzie.
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Tak propos biletów to kto się nie załapie to niech wejdzie z gospodarzami. Najlepiej grupą. Ci kibice Amici to prędzej będą się nas bać niż my ich. Przecież tam zawsze jest piknikowa atmosfera!!!
bilety można zarezerwowac na stronie oficjalnej Amicy Wronki http://sport.amica.com.pl. U góry jest też link
z czego ty afere robisz !? zawsze bilety można kupić przed meczem w kasie
dziwne że co innego mówią organizatorzy!
w każdym ogłoszeniu na stronach Pogoni jest napisane: kibice gości nie będą mogli kupić wejściówek na miejscu!!!
czlowieku nie sraj zarem ja tam biletu nie kupuje a wejsc wejde napewno .....takze nie stresuj ssie
no niestety. bo gdybyś miał zapłacić za bilet to byś wogóle nie pojechał. potem zajmujesz uczciwym kibicom miejsca na sektorze.
mam nadzieję że organizatorzy wyłapią takich cwaniaczków jak ty.
PO BILET IDŹ NA KARŁOWICZA ALBO NIE JEDŹ DO WRONEK!!!
czlowieku nie bedziesz mi dytkowal czy mam jechac czy nie takze kontroluj ruchy warga bo mam w dupie twoje nic nie znaczace zdanie
tylko że jak wejdziesz do tramwaju bez biletów to może ciebie skasować kanar!
na stadionie nie!
chodzi mi też o to (bo bywały takie sytuacje na różnych meczach itp.) że nie starczy miejsc dla tych co kupili bilety bo zajmią je kibice których na bilet nie stać i go nie kupili (zamiast wydawać po drodze na piwsko)
A ja ci powiem cienki lolku bolku, ze cie znajde i na pewno nie bedziesz siedzial
Tak propos biletów to kto się nie załapie to niech wejdzie z gospodarzami. Najlepiej grupą. Ci kibice Amici to prędzej będą się nas bać niż my ich. Przecież tam zawsze jest piknikowa atmosfera!!!
bilety można zarezerwowac na stronie oficjalnej Amicy Wronki http://sport.amica.com.pl. U góry jest też link
z czego ty afere robisz !? zawsze bilety można kupić przed meczem w kasie
dziwne że co innego mówią organizatorzy!
w każdym ogłoszeniu na stronach Pogoni jest napisane: kibice gości nie będą mogli kupić wejściówek na miejscu!!!
czlowieku nie sraj zarem ja tam biletu nie kupuje a wejsc wejde napewno .....takze nie stresuj ssie
no niestety. bo gdybyś miał zapłacić za bilet to byś wogóle nie pojechał. potem zajmujesz uczciwym kibicom miejsca na sektorze.
mam nadzieję że organizatorzy wyłapią takich cwaniaczków jak ty.
PO BILET IDŹ NA KARŁOWICZA ALBO NIE JEDŹ DO WRONEK!!!
czlowieku nie bedziesz mi dytkowal czy mam jechac czy nie takze kontroluj ruchy warga bo mam w dupie twoje nic nie znaczace zdanie
ty glapie jak jezdzisz tylko do wronek to sie nie udzielaj bo predzej czy pozniej zlapie cie na stadionie i cie rozerwe!ja tych wyjazdow troche mam nigdy biletu nie kupilem i nie KUPIE
Odp: Jedziemy do Wronek. - 14/08/2005 23:02
Jak tak srasz o te swoje zasrane miejsca to wyjedź wcześniej niż inni na mecz rozbij sobie namiot na trybunach a napewno nikt ci tego miejsca nie zajmnie
bilety są tylko na miesjca siedzące i za miejsce siedzące płacę (takie są we Wronkach)!!! Kupiłem bilet i nie chce by jakiś cwaniaczek zajął mi miejsce mimo że tego biletu nie kupił! jak go nie stać na bilet to niech nie zajmuje miejsca
Lolek nie naleze do ludzi ktorzy obrazaja innych na necie ale teraz to rozjebales mnie na maksa. Widac ze o wyjazdach to ty nie wiele wiesz. Jak dla mnie jestes debilem miesiaca... ba nawet roku. Nie rob se lepiej wiekszej wiochy... Wasc koncz i wstydu oszczedz dla siebie...
bilety są tylko na miesjca siedzące i za miejsce siedzące płacę (takie są we Wronkach)!!! Kupiłem bilet i nie chce by jakiś cwaniaczek zajął mi miejsce mimo że tego biletu nie kupił! jak go nie stać na bilet to niech nie zajmuje miejsca
tylko że jak wejdziesz do tramwaju bez biletów to może ciebie skasować kanar!
na stadionie nie!
chodzi mi też o to (bo bywały takie sytuacje na różnych meczach itp.) że nie starczy miejsc dla tych co kupili bilety bo zajmią je kibice których na bilet nie stać i go nie kupili (zamiast wydawać po drodze na piwsko)
A ja ci powiem cienki lolku bolku, ze cie znajde i na pewno nie bedziesz siedzial
Domowe przedszkole wyszystkie dzieci kocha i chce bśmy także kochali je troche ...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.