Bardzo dobry pomysł, sądzę że większość ludzi nie marudziłaby z tego powodu i chętnie dopłaciłaby. Tak więc ja nie widze nic przeciwko, inicjatywa leży u organizatorów
Okazjonalna koszulka to świetny pomysł, chwila historyczna więc wątpię żeby ktoś miał jakieś ale do tego pomysłu. Z tym, że trzeba było by się pośpieszyć z produkcją.
Odp: Puchar Polski - 05/05/2010 18:47
inicjatywa zacna, a moze doplata do oprawy po jakies tam pare złotych? mysle ze kazdy by chcial na tak prestizowym wyjezdzie zaprezentowac sie jak najlepiej ale organizatorzy tez to wiedza wiec pewnie ogarna cos w tym temacie
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
fajnie byłoby połączyć akcje granatowo - bordowe koszulki z tym finałem w Bydgoszczy, każdy przy zakupie biletu z dopłatą dostałby koszulkę, przy liczbie tych 4 tys wydaje sie że koszt jednej nie byłby duży a efekt ogromny na finale, kłopotem jest jednak to marudzenie i połowa by nie chciała dopłacac i otrzymać koszulki.
Bardzo dobry pomysł, sądzę że większość ludzi nie marudziłaby z tego powodu i chętnie dopłaciłaby. Tak więc ja nie widze nic przeciwko, inicjatywa leży u organizatorów
Okazjonalna koszulka to świetny pomysł, chwila historyczna więc wątpię żeby ktoś miał jakieś ale do tego pomysłu. Z tym, że trzeba było by się pośpieszyć z produkcją.
niewydaje mi sie ze autorowi pomyslu chodzilo o okazjonalna koszulke tylko o akcje "granatowo bordowy młyn" czyli te same koszulki. I tak pomysl wydaje sie nierealny w realizacji.
Up@ pewnie jak przez płot skakali coś z flagami zrobili ;/ grr
Ostatnio edytowany przez: msc., 5 maja 2010, 19:02 [1 raz(y)]
(Stadion im. Zdzisława Krzyszkowiaka w Bydgoszczy, 22 maja 2010 roku, godz. 15.30)
CENY BILETÓW: 40,00 zł i 60,00 zł
PRZEDSPRZEDAŻ BILETÓW
Indywidualna przedsprzedaż biletów prowadzona będzie wyłącznie przez Internet. Rezerwacji należy dokonywać na stronie www.kupbilet.pl. od 7.05. do 13.05.2010 r.
Do zakupu niezbędne będzie podanie imienia, nazwiska i numeru PESEL osoby, dla której bilet będzie przeznaczony. Jedno zamówienie może obejmować maksymalnie pięć biletów.
SPRZEDAŻ BILETÓW
Sprzedaż biletów będzie odbywała się w kasach przy Stadionie „Zawiszy” od 19 .05.2010 r. w godzinach 14.30-17.30.
Dodatkowo w dni robocze bilety będą sprzedawane w godz. 9.30 - 14.30 w siedzibie Kujawsko-Pomorskiego Związku Piłki Nożnej, ul. Gdańska 163, 85-674 Bydgoszcz, tel. 52 341 13 33
Od 06.05.2010 r. można składać zamówienia na bilety grupowe (powyżej 5 sztuk) pod nr. faksu 52 341 72 08 lub na adres email: [email protected]. Do każdego zamówienia musi być dołączona lista z danymi osobowymi (imię, nazwisko i nr PESEL).
UWAGA: W przypadku wyczerpania puli biletów nie będzie można ich nabyć w kasach stadionowych w dniu meczu
Odp: Puchar Polski - 06/05/2010 00:02
'' Jagiellonia Białystok podobno wnioskowała do PZPN-u o 5 tys. biletów na finał Pucharu Polski. Radio Białystok podało, że ze względów bezpieczeństwa klub z Podlasia otrzyma tylko 3748 biletów, zaś ich sprzedaż rozpocznie się 17 maja. ''
jakiś komentarz kibica.
trzeba wykupić jak najszybciej bilety przyznane Nam to może jeszcze jakieś pismo pomoże i ten śmieszny lato przyzna nam z 500 wejściówek więcej.... czytając forum Legii to Legia sama by wykupiła z 2 tys. biletów.
"Skurwysynu psi oddechu bez pośpiechu,
jeszcze się spotkamy ty podczłowieku...
Jeszcze się spotkamy i jeszcze zobaczymy...
Jaką trudność wtedy sprawi ci przełknięcie śliny!!!"
Odp: Puchar Polski - 06/05/2010 08:36
Ja bede dopiero 22 maja w polsce.Jesli wyslal bym scana dowodu kolesiowi ktory by go wydrukowal,wystarczy czy nie bardzo? Orientuje sie ktos?
Siema. Ktoś wie co ze specjalem? Ktoś coś załatwia? Czy wszyscy na własna rękę wyruszamy?
Sam nie dojedziesz do Bydgoszczy? Podejrzewam, że będzie to wyjazd samochodowy, bo od Krzyża do Piły chyba nie ma lini elektrycznej dla pociągów
Do Bydgoszczy ze Szczecina jeżdżą normalne rejsówki i trwa to ok 4h, więc dojechać PKP się da. Swoją drogą, zakładając, że pojedzie 4400 osób, średnio 4 osoby na auto, długość auta + bezpieczna odległość to jakieś 10m, więc kolumna by miała coś ok... 11km
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.