Oby tylko po tym sezonie nie dostał lepszej oferty od jakiegoś klubu z Ekstraklasy bo będzie krucho w bramce. Chociaż Pyskaty też coś broni ale to nie to samo.
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same - Phil Bosmans
Kurwa mać mandrysz na konferencji mówi,że Bojarski zagrał bardzo dobry mecz ja inny mecz oglądałem ?
Przyznam, że mogę się z nim zgodzić. Nie były to 'fajerwerki', ale wyszło dziś jego doświadczenie. Grał praktycznie na dwóch pozycjach, cofał się bardzo często do drugiej linii i co najważniejsze wywalczył bardzo dużo wolnych w środkowej strefie, umiejętnie się zastawiał, walczył - występ na pewno poprawny. Oczywiście do póki miał siły, czyli gdzieś do 65-70 minuty.
Za to po raz kolejny Jarun udowodnił, że 'nie umie'. Masa strat, zonków, które napędzały ataki niebieskich.
Ale w końcu było widać walkę, piękna bramka Mysiaka no i po raz kolejny kapitalny mecz Janukiewicza!
Świetny rewanż się zapowiada! MUSI SIĘ UDAĆ!
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Puchar Polski - 06/04/2010 22:15
Dobry wynik z dużym fartem, największe brawa należą się Janukiewiczowi
A mnie zastanawia czemu Mandrysz robi pierwszą zmianę dopiero w 87 min. przecież to kompletne szaleństwo trzymać Bojarskiego (dobry mecz w jego wykonaniu) tak długo na boisku
Odp: Puchar Polski - 06/04/2010 22:17
Dokładnie zmiany zdecydowane za późne, gdyby nie bądź co bądź szczęśliwa bramka Mysiaka wynik 1:0 były bardzo średni przed rewanżem w Szczecinie.
Szkoda, że Woźniak będzie pauzować w rewanżu bo w pierwszej połowie zagrał całkiem nieźle. Podobał mi się dziś Petasz, który naprawdę dużo walczył no i wreszcie jego strzały stwarzały zagrożenie a podania w większości były co do centymetra. Tak jak pisałem wcześniej za dzisiejszy mecz Janukiewiczowi powinniśmy postawić pomnik, strzał Mysiaka palce lizać - i cały czas uważam, że powinniśmy strzelać więcej z dystansu, zawodników z dobrym strzałem co pokazał dziś Mysiak mamy (a do tego Petasz, Rogalski, Zawadzki).
Odp: Puchar Polski - 06/04/2010 22:24
Nie oszukujmy się ale wynik dużo lepszy niż gra, spokojnie mogli nam kilka wcisnąć. Szkoda sytuacji Ola i Mysiaka z I połowy, bo może to inaczej by wyglądało, a tak to nerwówka straszna. Janukiewicz bezapelacyjnie man of the match, bramka Mysiaka cudo
Jarun, Bojarski - dla mnie ta dwójka zagrała wręcz tragicznie, nieporadni, wolni, bezmyślne straty i zagrania...
Niech awansują do tego finału, a wybaczę im tą beznadziejną grę
Odp: Puchar Polski - 06/04/2010 22:26Wszystko w rekach zarzadu, jak dobrze ogarna z biletami, i przyjdzie 15 000 ludzi na rewans, to jestem pewien ze z zajebistym dopingiem na pewno awansujemy!!!!!!
I już, skończyliśmy płakanie, że nie byliśmy faworytami?
Brawo!
a Czy ja płacze ze nie bylismy faworytem?
Stwierdzilam tylko fakt bo prawda jest taka ze nadal nim nie jestesmy i mysle ze to nie tylko moje zdanie ale jesli dla Ciebie zwykle zdanie i stwierdzenie to placz to juz nie jest moja wina..aczkolwiek tak ja Ty jestem fanką Pogoni od dosc dawna i to nie zmienia faktu ze bardzo ciesze sie jesli osiagają dobry rezultat i zycze im jak najlepiej (od bardzo dawna gdy wiekszosc osob wieszalo psy na tej druzynie ja zawsze bylam optymistka chociaz uczciwie musze przyznac ze po ostatnim meczu z Motorem jak wielu z nas nerwy mi puscily) jak juz wspomnialam mam prawo jak kazdy Kibic zloscic sie na pilkarzy kiedy graja zle tak jak np w Sobote Ostatnią, chwalic ich za Dobrą gre itd..a to moje zdanie "jest jak jest odnosilo sie do wyniku mczu jaki byl w danej chwili ..Ja do Ciebie nic nimam ale Nie oceniaj Ludzi zbyt pochopnie tylko dlatego ze wypowiadaja swoje zdanie ..nie na tym polega regulamin tego forum by obrazac innych Ps: Jesli przejdziemy dalej oprócz tego ze bede bardzo szczesliwa poprzez moją osobe zwróce Ci honor.
Odp: Puchar Polski - 06/04/2010 22:28
no i Petasz pare razy dzisiaj kiwnal! co mu sie rzadko zdarza, w miare dokladnie wrzucil pare razy widac ze jak sie chce to mozna
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
84 min. A kuku, zakrzyknął Maciej Mysiak. "Portowcy" nie zagrali z duchem fair play i kontynuowali grę mimo zwijającego się z bólu jednego z chorzowian. W efekcie tego Perdijić był bez szans i mamy remis.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.