Mimo wszystko jest nieźle. Remis będzie świetnym wynikiem, chociaż mam przeczucie, że wywieziemy z Chorzowa jednobramkową przewagę .
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Odp: Puchar Polski - 06/04/2010 20:48
No i okazuje się, że coś chłopaki potrafią... Wniosek prosty, z kontry coś tam potrafimy, pozycyjnie ze słabszymi drużynami do dupy...
Odp: Puchar Polski - 06/04/2010 20:49
Ja tam poprawy gry nie widzę. Dalej to samo, tylko że Ruch nieskuteczny. Może jak zagrają twardziej z tyłu to wywiozą cenny remis, najlepiej bramkowy. Bo to że Ruch strzeli gola to prawie pewne.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Puchar Polski - 06/04/2010 20:51
Widzę Petasz wziął sobie do serca kilka nieprzyjemnych słów, które poleciały z krytej pod jego adresem na Kluczborku.
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Odp: Puchar Polski - 06/04/2010 20:51
W sumie parady Janukiewicza to kosmos ;-) Ale wlasnie tak sie tworzy NOWA HISTORIA ! Pogon w sumie nawet niezle... jeszcze troche i damy rade !
Odp: Puchar Polski - 06/04/2010 20:53
No Pogoń walczy i o to chodzi Narazie jest nieźle . Janukiewicz wielkie brawa! Woźniak,Olo,Petasz i Pietrusza narazie na plus .
Odp: Puchar Polski - 06/04/2010 20:54
Calkiem inny Petasz niz ostatnio. Naprawde gra fajnie. Celne, ladne podania, waleczny, zupelnie inny gracz niz ostatnimi czasy.
Jak dla mnie mogl by wejsc Wólkiewicz i na koncowke Lebedyński.
W sumie ktos jeszcze pisal do Bojarskiego ? Jak narazie walczy na 100% jak moze... i chyba najczesciej jest faulowany... ale fakt faktem moze Miki w 60-70minucie wejdzie i zrobi zamieszanie ;-)
Co do Pietruszki- ogolnie pozytywnie tylko szkoda ze nie wygral pojedynku biegowego z Sadlokiem - moglby wyjsc z tego swietna akcja.
Calkiem inny Petasz niz ostatnio. Naprawde gra fajnie. Celne, ladne podania, waleczny, zupelnie inny gracz niz ostatnimi czasy.
Jak dla mnie mogl by wejsc Wólkiewicz i na koncowke Lebedyński.
Wolkiewicz to niech zagra w rewanzowym meczu, tu chodzi o taktyke albo remis przywieziemy albo max 1-0 w plecy... ale nie wierze w to... jak narazie taktyka dziala poza paroma bledami ;-) Teraz trzeba kontrolowac sytuacje !
Co do Pietruszki- ogolnie pozytywnie tylko szkoda ze nie wygral pojedynku biegowego z Sadlokiem - moglby wyjsc z tego swietna akcja.
Tak, w ostatnim momencie się zawahał i przyhamował - jakby biegł tym tempem sprinterskim wyszedłby do przodu ostro, a tam w środku już chyba Moskalewicz wbiegał.
Odp: Puchar Polski - 06/04/2010 20:57
Dobrze grają . Janukiewicz jak na razie bez błędnie . Jak zagrają tak drugą połowę to mogą się pokusić o bramkę .
Byliśmy tu i zawsze będziemy , stąd jesteśmy i tu umrzemy.
Odp: Puchar Polski - 06/04/2010 20:59
W sumie podanie Wozniaka do Moskalewicza idealnie na szczupaka.... to mnie zaskoczylo... gdyby tylko Olo celnie trafil... to chyba bym doznal zawalu !
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.