Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Puchar Polski - 06/04/2010 20:44
Przypomina mi się mecz Barca: Arsenal, gdzie barca cały czas atakowała ponad 70% posiadania piłki, a skończyło się 2:2
Odp: Puchar Polski - 06/04/2010 20:44
Nie jest zle!! z Ruchem tylko i wylacznie defensywnie mozna grac...oby wytrzymali drugie 45min i mamy za 2tygodnie mamy piekny mecz w Szczecinie
Odp: Puchar Polski - 06/04/2010 20:45
Nie graja najgrzej, ale widac ze troche sie boja... Chwilami maja splontane nogi! Miejmy nadzieje ze sie chlopaki przelamia!
Odp: Puchar Polski - 06/04/2010 20:45
przynajmniej chlopaki powalczyli w 1 polowie...ale ciezko bedzie Radek Janukiewicz Nas Ratuje jak moze i oby sie mu to udalo do konca meczu..
Odp: Puchar Polski - 06/04/2010 20:46
niech atakuja męczą sie ile wlezie, bronimy i do przodu. Niech wejdzie miki na podmęczonych piłkarzy troche pogra. JAZDA KURWAA!!
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: Puchar Polski - 06/04/2010 20:47
chuj mnie zaraz strzeli z ta transmisja :[[[[[[[[[ Barcelona normalnie leci a kurwa nasz mecz 3 sekundy i minuta pauzy...
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Znaczna poprawa gry naszego zespołu.
Petasz coraz lepsze strzały,choć przy tym ostatnim rzucie wolnym jego uderzenie było mocne ale nie było aż tak jak te np w meczu z GKS u nas na jesień.
Odp: Puchar Polski - 06/04/2010 20:47
Bardzo sie ciesze ze chlopaki zaczeli walczyc, Petasz nie chodzi i nie poprawia irokeza tylko walczy goni pilke... JAZDAAAAA!!!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.