Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Jedziemy do Wronek. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
krzysieek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7459 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 08/08/2005 16:20
Przynajmniej jak ja stałem w kolejce to było tak , że jeśli ktoś okazał dowód kumpla czy jakis dokument z PESELEM to nie robili problemu . Pozdro dla pani sprzedającej bilety

barcish
Kibic
Na forum od 7567 dni

**

Odp: Jedziemy do Wronek. - 08/08/2005 16:56

krzysieek napisał:  
Byłem po bilecik na Wronki dzis około 11.00 . Powiem szczerze że pani która siedziała za biurkiem ma fajne stringi troszke zapomniałem po co przyszedłem jak wpisywała mnie na liste !! może kupic komuś bilet z chęcią przejde sie jeszcze raz :P

mozesz mi kupic buhaha

POGOŃ SZCZECIN!
BzM
Kibic
Na forum od 7501 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 08/08/2005 20:03

Ekipant napisał:  
...a jesli chodzi o gorzow to sadze ze oni juz nie barzdo beda mieli ochote na stycznosc z nami!

A kiedy Ty miałeś z nimi styczność? Dojebałeś im, czy szybe straciłeś?

Jarasija
Kibic
Na forum od 8420 dni

*

Odp: Jedziemy do Wronek. - 08/08/2005 20:20

Ekipant napisał:  
Ty Bodzio jak by wszyscy kibice byli tacy jak Ty to faktycznie trzeba by bylo siedziec w domu bo wszystkie ekipy w Polsce by nas dymały!ja ciekawe co robi nr policyjny przy Twoim nicku?nr domowy?wiec zejdz z ludzi ktorzy wiedza na czym polega jezdzenie za swoja druzyna a nie siedza cale 90 min jedzac slonecznik i pijac cole!a vick tez bys sie nie napinal, bo chyba nie o to tu chodzi!zacznijcie jezdzic wszyscy na wyjazdy i bedzie luz!jedni beda siedzieli i ogladali inni sie beda bili!czy ktos kogos zmusza do bicia sie?a jesli chodzi o gorzow to sadze ze oni juz nie barzdo beda mieli ochote na stycznosc z nami!

Nie podejmuj wiecej próby pisania podobnych wykładów (a w szczególności dolnej połowy tekstu), to juz było TU przerabiane wiele razy i przez wiele osob, to forum a nie stadion.

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
lolek
Kibic
Na forum od 7117 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 08/08/2005 22:49

lolek napisał:  
bileciki już kupiłem.
Ciekawostka: bilety po 20 zł są na sektor kryty!!!?
tego to jeszcze nie było chyba nigdzie w polsce by gości pod kryty sektor wpuszczali.

Jest jednak ale... przyjechałem po bilety o godzinie 10. Zanim któś w klubie podszedł do "domofonu" to już musiałem dzwonić ze 3 razy. Wreszcie odezwał się głos i kieruje mnie do pokoju numer 1 gdzie jakaś baba drze ryj do telefonu na jakiegoś pracownika. Potem jest zdegustowana że przyszłem kupić bilet i mówi żebym poczekał10 minut przed budynkiem klubowym aż pani która przelicza bilety odtworzy okno zwane "kasą" i będzie sprzedawać bilety.
Czekałem 0,5 godziny czyli 20 minut więcej niż być powinno.
No cóż jak jest napisne że sprzedaż jest od 10 to ma być od 10 a nie 10:30 bo to jest drobna różnica. Dziwne jest też to że przelicznie 1300 biletów trwało u tej pani 30 minut.
1 Września jak się nie mylę nowy rok szkolny się zaczyna tak więc droga pani niech idzie do szkoły (podstawówki bo gimnazjum to za wysokie progi)!!!

pozdrawiam i życzę wytrwałości podczas kupowania biletów w naszym klubie!

krzysieek napisał:  
Byłem po bilecik na Wronki dzis około 11.00 . Powiem szczerze że pani która siedziała za biurkiem ma fajne stringi troszke zapomniałem po co przyszedłem jak wpisywała mnie na liste !! może kupic komuś bilet z chęcią przejde sie jeszcze raz :P

ale tak jak pisałem wcześniej jakaś nerwowa ta kobitka o 10 była. Może później się uspokoiła! :)

krzysieek
Kibic
Na forum od 7459 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 08/08/2005 22:56
Być może rozmawiamy o nie tych samych paniach ??!! :D

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7118 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 09/08/2005 11:13
jakby jechali to by sie nic nie stalo!to samo bylo jak wracalismy z Ołomuńca...wszyscy w poznaniu zarowno ci co wyjezdzali z czech o 0.40 jak i 1.40 mieli ten sam pociag w poznaniu ale nie bo kurwa chcieli byc godzine wczesniej w poznaniu!stracili barwy przez glupote zamiast jechac pozniejszym mz troche wieksza ekipa!tak to juz kurwa jest!a propos czy wiecie ze np jeden z kibicow lecha wiedzial o ktorej jedziemy i ile osob?! bo jeden piknik poprosil go zeby mu zrobil kanapki i przyniosl na pkp jak bedziemy przejezdzac(powiedzial ze to jego dobry kolega), dobrze ze dosc spora liczba lecha ta ogarnieta pojechala do francji!niektorzy naprawde maja pierdolniecie w glowe! JESTEŚMY ZAWSZE TAM GDZIE NASZA POGOŃ GRA!

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
hPS
*zablokowany
Na forum od 7304 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 09/08/2005 13:00
Myślę ze do Wronek moze pojechać nawet więcej niz 1300 :D Niby piknikowy wyjazd a zawsze dzieje sie tam najwięcej . Jak zawsze jedizemy swoje.... JESTEŚMY ZAWSZE TAM... dozobaczenia we wronkach :D

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Żeniu
Kibic
Na forum od 7304 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 09/08/2005 14:52

Łysy napisał:  
Myślę ze do Wronek moze pojechać nawet więcej niz 1300 :D Niby piknikowy wyjazd a zawsze dzieje sie tam najwięcej . Jak zawsze jedizemy swoje.... JESTEŚMY ZAWSZE TAM... dozobaczenia we wronkach :D

lub "Jesteśmy U Siebie" !! :D

"1948 & 1916"
hPS
*zablokowany
Na forum od 7304 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 09/08/2005 16:49
Z tego wynika ze bilety po 20 zł są na trybunę krytą ? Jesli tak to najlepiej sie składa doping bedzie leciec z dwoch stron . Kto wygra mecz.. :D heheh
P.S ile bedzie trwać postoj na kiełbaski bo nie wiem ile zabrac ;) pozdro dla jadacych

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
ZDR
Kibic
Na forum od 8040 dni

**

Odp: Jedziemy do Wronek. - 10/08/2005 16:55

lolek napisał:  
...tego to jeszcze nie było chyba nigdzie w polsce by gości pod kryty sektor wpuszczali.

w Łecznej tak jest...;)

krzysieek
Kibic
Na forum od 7459 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 10/08/2005 18:26
To się nazywa zatroszczyć sie o gościa :P

marcio nobre
Kibic
Na forum od 7113 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 10/08/2005 18:27
jak ktoś by miał jedno wolne miejsce proszę o kontakt mailem [email protected] albo gg 4058575 ...z góry dziękuję i jak mozliwe proszę szybko....... ja kocham Pogoń ooooooooo

Artur10
Kibic
Na forum od 7244 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 10/08/2005 19:07
Z chęcia pojade, ale do kiedy bilety sprzedają ? :/

http://pomorzanin.nd.pl -> Pomorzanin Nowogard Fans
SamAxe
Kibic
Na forum od 7465 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 10/08/2005 19:32
od tego tygodnia już hihi

Safe
Kibic
Na forum od 7437 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 10/08/2005 19:48

Pa.S napisał:  
od tego tygodnia już hihi

czytamy ze zrozumieniem ... DO KIEDY :P

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Slim
Kibic
Na forum od 8033 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 11/08/2005 17:34
Mam takie pytani kto by jechal pociagiem?? Bo mam zamiar sie wybrac ale poki co jak patrze to z powrotem to jest troche do dupy bo jedne pociag odjezdza o 20.46 a nastepny o 1 i az 3 przesiadki :/

Żeniu
Kibic
Na forum od 7304 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 11/08/2005 19:56

Slim napisał:  
Mam takie pytani kto by jechal pociagiem?? Bo mam zamiar sie wybrac ale poki co jak patrze to z powrotem to jest troche do dupy bo jedne pociag odjezdza o 20.46 a nastepny o 1 i az 3 przesiadki :/

Ja z kolega jedziemy pociagiem. I mysle ze wiele osob tak pojedzie. Jakos sie wszyscy zgadamy i pojedziemy grupa. Pozdro.

"1948 & 1916"
dziki
Kibic
Na forum od 8180 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 11/08/2005 20:18
gdzie jak gdzie ale do wronek pociagiem bym nie pojechal....furami jest klimat...melanz straszny...wsumies to niemoge sie juz doczekac

DLA ZIOMÓW BRAT..DLA FRAJERNI KONFIDENT
lukas86
Kibic
Na forum od 7230 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 12/08/2005 02:35
Ja też jadę pociągiem,ponieważ nie udało mi się fury skręcić.Ale co tam,w pociągu też można melanżować. :] A powrót,jak powrót kto bardzo chce,ten pojedzie.Takie moje zdanie na ten temat. Nie ważne jak,ważne,aby tam być.

TYLKO POGOŃ!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005