Odp: Jedziemy do Wronek. - 08/08/2005 16:20
Przynajmniej jak ja stałem w kolejce to było tak , że jeśli ktoś okazał dowód kumpla czy jakis dokument z PESELEM to nie robili problemu . Pozdro dla pani sprzedającej bilety
Nie podejmuj wiecej próby pisania podobnych wykładów (a w szczególności dolnej połowy tekstu), to juz było TU przerabiane wiele razy i przez wiele osob, to forum a nie stadion.
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Odp: Jedziemy do Wronek. - 09/08/2005 11:13
jakby jechali to by sie nic nie stalo!to samo bylo jak wracalismy z Ołomuńca...wszyscy w poznaniu zarowno ci co wyjezdzali z czech o 0.40 jak i 1.40 mieli ten sam pociag w poznaniu ale nie bo kurwa chcieli byc godzine wczesniej w poznaniu!stracili barwy przez glupote zamiast jechac pozniejszym mz troche wieksza ekipa!tak to juz kurwa jest!a propos czy wiecie ze np jeden z kibicow lecha wiedzial o ktorej jedziemy i ile osob?! bo jeden piknik poprosil go zeby mu zrobil kanapki i przyniosl na pkp jak bedziemy przejezdzac(powiedzial ze to jego dobry kolega), dobrze ze dosc spora liczba lecha ta ogarnieta pojechala do francji!niektorzy naprawde maja pierdolniecie w glowe! JESTEŚMY ZAWSZE TAM GDZIE NASZA POGOŃ GRA!
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Jedziemy do Wronek. - 09/08/2005 13:00
Myślę ze do Wronek moze pojechać nawet więcej niz 1300 Niby piknikowy wyjazd a zawsze dzieje sie tam najwięcej . Jak zawsze jedizemy swoje.... JESTEŚMY ZAWSZE TAM... dozobaczenia we wronkach
Odp: Jedziemy do Wronek. - 09/08/2005 16:49
Z tego wynika ze bilety po 20 zł są na trybunę krytą ? Jesli tak to najlepiej sie składa doping bedzie leciec z dwoch stron . Kto wygra mecz.. heheh
P.S ile bedzie trwać postoj na kiełbaski bo nie wiem ile zabrac pozdro dla jadacych
Odp: Jedziemy do Wronek. - 11/08/2005 17:34
Mam takie pytani kto by jechal pociagiem?? Bo mam zamiar sie wybrac ale poki co jak patrze to z powrotem to jest troche do dupy bo jedne pociag odjezdza o 20.46 a nastepny o 1 i az 3 przesiadki :/
Odp: Jedziemy do Wronek. - 11/08/2005 20:18
gdzie jak gdzie ale do wronek pociagiem bym nie pojechal....furami jest klimat...melanz straszny...wsumies to niemoge sie juz doczekac
Odp: Jedziemy do Wronek. - 12/08/2005 02:35
Ja też jadę pociągiem,ponieważ nie udało mi się fury skręcić.Ale co tam,w pociągu też można melanżować. A powrót,jak powrót kto bardzo chce,ten pojedzie.Takie moje zdanie na ten temat. Nie ważne jak,ważne,aby tam być.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.