"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Puchar Polski - 06/04/2010 20:18
Ja za to nie mogę tego otworzyć. Klikam i mam komunikat Firefox nie jest w stanie otworzyć tego adresu, ponieważ protokół "sop" nie jest przypisany do żadnego programu.
Sopcast idzie bardzo fajnie. Tym którym coś tnie proponuje zresetować kompa, wyłączyć wszystkie zbędne aplikacje i odpalić transmisje i wtedy ew. wbić na forum .
Ja tak zrobiłem i teraz śmiga bez zarzutów .
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Sopcast idzie bardzo fajnie. Tym którym coś tnie proponuje zresetować kompa, wyłączyć wszystkie zbędne aplikacje i odpalić transmisje i wtedy ew. wbić na forum .
Ja za to nie mogę tego otworzyć. Klikam i mam komunikat Firefox nie jest w stanie otworzyć tego adresu, ponieważ protokół "sop" nie jest przypisany do żadnego programu.
Bo musisz najpierw program SopCast pobrać, wpisz sobie w google i pobierz z pierwszej lepszej www.
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Ja tak zrobiłem i teraz śmiga bez zarzutów .
Gdzie na sopcascie leci?
http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia
tu masz linki.
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Odp: Puchar Polski - 06/04/2010 20:23
Stronka OS leży, Sopcast buforuje do 80% i dalej nie chce bo pewnie zassysa z serwera OS, który jest przeciążony. Jednym słowem - DZIĘKUJĘ ZA RELACJĘ! A wystarczyło zarzucić ofertą pay-per-view przez sms za 5 zł. Przynajmniej odrzuciłoby to Januszy i Andrzejów.
Kurwa, dlaczego nikt w tym kraju nie myśli kapitalistycznie?
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Bo musisz najpierw program SopCast pobrać, wpisz sobie w google i pobierz z pierwszej lepszej www.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.