Trener Waldemar Fornalik zdecydował się desygnować na mecz z Pogonią tą samą osiemnastkę co na spotkanie ze Śląskiem Wrocław. Nie znaleźli się w niej jedynie kontuzjowani Andrzej Niedzielan i Gabor Straka.
Jak Mandrysz nie zmieni pierwszej jedenastki i dalej będzie stawiać na nowe nabytki to z OE i RPP możemy się pożegnać! Nie wiem co ten Lebedyński musi jeszcze zrobić żeby wyjść w podstawowej 11 Strzelić gola z przewrotki Niech p. Mandrysz przejrzy na oczy!!! Najwyższy czas....
Odp: Puchar Polski - 06/04/2010 11:46
Ok zgodze sie z Toba nie ma,ale moze zagrac od 1 minuty i potem zejsc , chlopak powalczy cos moze i nawet moglby otworzyc wynik spotkania i spocznie na lawce , wtedy bedzie kompletnie inna gra . Dawajac go na ostatnie minuty gry , gdy w zalozeniu przegrywamy to nie oczekujmy cudow od jednego chlopaka jak cala druzyna sie opierdala.
Odp: Puchar Polski - 06/04/2010 12:10
A mnie się wydaje, że on jest lepszy na podmęczonego przeciwnika. No i wtedy coś tam strzela. Poza tym to jeszcze zależy od tego, kto jest wtedy na rozegraniu. Bo jak na boisko wchodzi Parzy, to niezależnie kto jest napadziorem, nie dostanie żadnej piłki Założeniem nie jest wpuszczanie Lebedyńskiego, jak przegrywamy. Po prostu niestety ostatnio ZAWSZE przegrywamy, wyjątkiem był mecz w Sosnowcu, gdy Miki wszedł przy remisie. I strzelił...
Odp: Puchar Polski - 06/04/2010 12:14
Kto miał pojechać to juz pojechał ale ci co zostali też chetnie zobaczyli by mecz. Zatem, bylbym baaardzo wdzieczy za info czy w jakims pubie bedzie relacja? Z góry dzieki
Odp: Puchar Polski - 06/04/2010 12:59
Dzisiaj mecz z Ruchem i czuję,że będzie nieźle.Nie po to doszli do półfinału,żeby od razu wpieprz dostać.Poza tym każda drużyna musi się przełamać wreszcie w którymś momencie.Zawsze lepiej wychodziły na pojedynki z lepszymi rywalami i dzisiaj będzie coś wyjątkowego.Ja mocno wierzę,że 3 maja to będzie historyczny dzień,dzień który przejdzie do historii...
Co do transmisji,skoro ekipa pojechała to powiem,że lepiej zainstalować sobie sopcasta,bo pewnie ta strona Orange będzie ciąć równo a w innych trzeba obejść limity,jeśli ogląda większa ilość osób(chodź to żaden problem). Ja polecam Soccer - Live są tam prawie wszystkie imprezy transmitowane z całego świata a jeśli czegoś w spisie nie ma,szukajcie na forum.pzdr.
Nie wiem w jakim pubie będzie, ale mecz można obejrzeć na stronie www kanału Orange sport początek o 19:40!
Co do transmisji,skoro ekipa pojechała to powiem,że lepiej zainstalować sobie sopcasta,bo pewnie ta strona Orange będzie ciąć równo a w innych trzeba obejść limity,jeśli ogląda większa ilość osób(chodź to żaden problem). Ja polecam Soccer - Live są tam prawie wszystkie imprezy transmitowane z całego świata a jeśli czegoś w spisie nie ma,szukajcie na forum.pzdr.
Wszedłem na ich strone i jest napisane ,że z meczu Ruch-Pogoń będzie tylko relacja tekstowa.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.