Odp: Puchar Polski - 26/03/2010 00:49
znów dwa dalekie wyjazdy w ciągu paru dni, żeby któryś się nie zakończył tak jak do Nowego S. wolałbym się lepiej pokazać w Chorzowie niż w Lublinie ,ale i tu i tu postaram się być.
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
Odp: Puchar Polski - 26/03/2010 10:27
Portowcom przeciez lepiej gra sie z zespolami Ekstraklasy. Pokazaly to mecze z Piastem i Polonia (ten 4 klub w Warszawie ). Wszyscy teraz typuja, ze na 100 % Ruch bedzie w finale, ale wszystko diametralnie zmieni sie po pierwszym meczu. No i wierze, ze w niedziele na stadionie bede swietowac pierwsze zwyciestwo na wiosne i od tego meczu zacznie sie seria spotkan, ktore Portowcy wygraja. Nic tylko czekac do 6 czerwca Mam nadzieje, ze bede mial najlepszy prezent urodzinowy z mozliwych czyt. awans do Ekstraklasy.
5 czerwca, a nie 6 ;] Wierze w analogie, rok temu 5-tego czerwca portowcy zrobili mi prezent na urodziny i awansowali do I ligi. Teraz nie moze byc inaczej, znowu bede musial zrobic before party na sektorze haha
Odp: Puchar Polski - 26/03/2010 12:29
a że tak spytam , co byście woleli? Puchar Polski bez awansu czy awans bez pucharu ?
ja powiem tak..szczerze mam dylemat bo puchar fajnie i paradoks mały po pierwszoligowa drużyna w pucharach.. i jaka radość by była ale nasza przygoda za pewne by się z pucharami szybko skończyła a jakby pierwszoligowa drużyna z odległej Polski wygrała lige europejską? ...
a liga, cóż też nie jesteśmy gotowi na extraklase ale kiedy jak nie teraz? fajne drużyny , fajne wyjazdy.. tyle że czułbym walke o utrzymanie.. czekam na Wasze opinie , tylko prosze nie piszcie mi że puchar i awans, wiadomo że każdy by tak chciał
Absolutnie Puchar ! Taka następna szansa długo może się nie trafić już a do ekstraklasy zdążymy awansować,bo że w końcu to nastąpi to raczej nie podlega dyskusji.Zresztą grając w LE potrzebne będą wzmocnienia,którą już w przyszłym sezonie mogą zapewnić awans do ekstraklasy.
1. Nie ma już Pucharu UEFA, teraz jest Liga Europy
2. W przypadku zdobycia przez Ruch Pucharu Polski i zajęcia w lidze miejsca drugiego lub trzeciego ( gwarantującego udział w LE ), w pucharach nie zagra finalista PP a drużyna która zajmie czwarte miejsce w lidze...
Odp: Puchar Polski - 26/03/2010 14:04
Awansowac mzemy za rok....a Puchar to puchar....W Bydgoszczy pokonamy Lechie i kilka tysiakow granatowo-bordowych kibicow zaspiewa "puuuuchar jest nasz, ten puchar do nas nalezy"
Odp: Puchar Polski - 26/03/2010 14:05
pucharu jeszcze nigdy nie zdobylismy, do tego eliminacje do LE w I ligowym klubie to byloby cos z drugiej strony e-klasa na ktora pare lat czekamy, ciezki wybor...
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Awansowac mzemy za rok....a Puchar to puchar....W Bydgoszczy pokonamy Lechie i kilka tysiakow granatowo-bordowych kibicow zaspiewa "puuuuchar jest nasz, ten puchar do nas nalezy"
Masz rację P. spokojnie krok, po kroku. Jak feniks z popiołów... Poza tym zobaczymy jak to będzie z licencjami na e-klasę. Warto powalczyć o zdobycie Pucharu. A kibicowsko I liga nie jest taka słaba...
Odp: Puchar Polski - 26/03/2010 14:15
Zdobycie Pucharu 3 maja dałoby takiego kopa, że nie byłoby bata w lidze! Awans sam by się wywalczył Ale póki co, cieszmy się tym co mamy...
Mam tylko nadzieję, że w razie braku tego i tego (tfu tfu tfu), ze starą polską tradycją, nie zamienimy tej wszechpanującej euforii w żałobę...
Odp: Puchar Polski - 26/03/2010 14:26
Zdobycie Pucharu , powtorzenie (zdecydowanie najlepszego wyjazdu na Pogonke) wyjazdu do Olomunca i pokazanie sie w Europie .
Zdobycie Pucharu 3 maja dałoby takiego kopa, że nie byłoby bata w lidze! Awans sam by się wywalczył Ale póki co, cieszmy się tym co mamy...
Mam tylko nadzieję, że w razie braku tego i tego (tfu tfu tfu), ze starą polską tradycją, nie zamienimy tej wszechpanującej euforii w żałobę...
Sch ty żyjesz
Jeśli grajki w lidze nie wezmą się do roboty to nawet euforia po pucharze nie pomoże...
I tak przy okazji z 90minut.pl:
Wydział Dyscypliny PZPN na posiedzeniu w dniu 25 marca postanowił wymierzyć Zagłębiu Sosnowiec karę zakazu rozgrywania jednego meczu z udziałem publiczności na całym obiekcie sportowym. Jest to konsekwencja zamieszek w czasie meczu o Puchar Polski pomiędzy Zagłębiem Sosnowiec a Pogonią Szczecin w dniu 16 marca.
Powyższej decyzji nadaje się rygor natychmiastowej wykonywalności. Tym samym spotkanie Zagłębia z Bałtykiem Gdynia (28 marca, 19:00) odbędzie się przy pustych trybunach.
a że tak spytam , co byście woleli? Puchar Polski bez awansu czy awans bez pucharu ?
ja powiem tak..szczerze mam dylemat bo puchar fajnie i paradoks mały po pierwszoligowa drużyna w pucharach.. i jaka radość by była ale nasza przygoda za pewne by się z pucharami szybko skończyła a jakby pierwszoligowa drużyna z odległej Polski wygrała lige europejską? ...
a liga, cóż też nie jesteśmy gotowi na extraklase ale kiedy jak nie teraz? fajne drużyny , fajne wyjazdy.. tyle że czułbym walke o utrzymanie.. czekam na Wasze opinie , tylko prosze nie piszcie mi że puchar i awans, wiadomo że każdy by tak chciał
Zdecydowanie Puchar! Drużyny spadają z ligi, awansują z powrotem, ale Pucharu Polski codziennie się nie zdobywa. Historia już się tworzy, miejmy nadzieje, że jej pozytywne zakończenie będzie miało miejsce w Bydgoszczy po triumfie nad gdańską Lechią .
Ale jestem pewien, że po zakończeniu sezonu będziemy świętować i awans i zdobycie Pucharu. Taki mały dublecik.
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Odp: Puchar Polski - 26/03/2010 15:51
Zdecydowanie Puchar! Drużyny spadają z ligi, awansują z powrotem, ale Pucharu Polski codziennie się nie zdobywa. Historia już się tworzy, miejmy nadzieje, że jej pozytywne zakończenie będzie miało miejsce w Bydgoszczy po triumfie nad gdańską Lechią .
Ale jestem pewien, że po zakończeniu sezonu będziemy świętować i awans i zdobycie Pucharu. Taki mały dublecik.[/cytat]
oby to byly prorocze slowa hehe
'na pierwszym planie zaufanie,szczerośc,prawda, wysoko garda dla frajerów jazda!'
Odp: Puchar Polski - 26/03/2010 16:53
Historia tworzy się na naszych oczach miejmy nadzieje że zdołamy przejśc ruch(chociaż bendzie bardzo ciężka)
Trzeba by jednk optymistą i wierzy że nasza Kochana Pogoń może zrobi wszystko
A potem już tylko finał najlepiej z lechią i bendziemy mieli swój upragniony puchar
My fani Pogoni Granatowo-Bordowi za Pogoń.za MKS pójdziemy aż po życia kres!
Odp: Puchar Polski - 26/03/2010 17:11Łachy z sosnowca w Szczecinie
Jakby ktoś chciał rzucić okiem na tą żenadę..Ktoś kto montował ten film miał wyraźny problem z odnalezieniem momentów dopingu jego ziomali..cały mecz sie pruli jak starej baby gacie.Na plus jedynie to, że fajnie widać Naszą drugą oprawę..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.