Odp: Puchar Polski - 25/03/2010 21:18
4 raz w województwie Śląskim dobrze nam tam się gra
najpierw Zabrze 1-3
następnie Katowice 2-2
potem gołębie 0-3
teraz Chorzów
Ostatnio edytowany przez: E., 25 marca 2010, 21:30 [2 raz(y)]
Czytam sobie tak pobieznie na forach i 90% widzi już Ruch w finale. Bardzo dobrze, pasuje mi taka pozycja outsidera. I grajki bardziej sie sprężą, mam taka nadzieje.
Bo nie oszukujmy sie-poziom piłkarstwa w Polsce jest tak mierny,że wygrać spokojnie można ambicja i zaangażowaniem. A determinacji nie powinno zabraknąć. Mentalne przygotowanie to będzie najwazniejsze zadanie przed tymi meczami.
popieram kolege to, że kazdy nas przekresla dziala tylko i wylacznie na nasza korzysc, a ze poziom pilkarski jest jaki jest to pokazuja ostatnie wyniki w PP czy ekstraklasie, komu sie bardziej chce i komu raz zejdzie pilka z nogi moze wygrac mecz (dwumecz) i tak bedzie w Chorzowie!
Odp: Puchar Polski - 25/03/2010 21:31
Transmisja z losowania normalnie godna całej TVP Nie dziwię się, że trudno im znaleźć tytularnego sponsora skoro wszystko robią na odpierdol. A odnośnie naszego pucharowego rywala - spokojnie panowie, im bardziej będą się na nas spinać tym bardziej ich zaboli.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Puchar Polski - 25/03/2010 21:37
no i jest Ruch...czulam ze tak bedzie..Liga najwazniejsza ale Powalczyc "Portowcy" bo moze sie dla nas wydarzyc cos pieknego a drugiej szansy szybko niebedzie... nic tylko czekac
Moje przewidywania sie niestety sprawdzily, szkoda bo wolalem Lechie.
No cóż, znowu ino trza sznylcugiem jechoć na ślunsk po wungiel chopy...
Dla studentów US info - 7.04 jest dniem wolnym od zajec wiec 0 wymowek ;]!
Wszyscy na slask, Pogon zrucha Rucha!
sorry, ze rozmywam- czemu wolne jest 7.04?
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Darek Szpakowski: "Uruchamiamy maszyne losujaca..." i zakrecil 4 jajka niespodzianki ręka w wazonie ;]
EMA TVP
no to bylo najlepsze ~~ mysle ze sportowo Ruch najgrozniejszy ale kazdy z polfinalistow jest dla nas grozny. plusem na pewno rewanz u siebie i to ze Pogon lepiej gra z teoretycznie mocniejszymi zespolami, no i Ruch nie bedzie murowal pola karnego tylko zagra raczej otwarta pilke a to tez Portowcom odpowiada.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.