Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Jedziemy do Wronek. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
malolat_ps
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7920 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 06/08/2005 15:21
ja nic nie sugeruje ale maly BAN by tutaj nie zaszkodzil....

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
SZERYF2005
Kibic
Na forum od 7117 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 06/08/2005 15:38
Witam!
wie ktoś jak wrócić z wronek jakimiś środkami komunikacji np. PKS-em.
Owszem dojechać można koleją gorzej z powrotem bo pierwszy pociąg do Szczecina jest dopiero o 3:52.

rozkłady internetowe PKS odnajdują tylko bezpośrednie połączenia a takich z Wronek do Szczecina nie ma.

z góry dzięki za wszelkie info.

P.1948.S
Kibic
Na forum od 7318 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 06/08/2005 17:54

bodzio997 napisał:  
wieje to od ciebie. oczywiście smrodem kolejny małolacie na tym forum. drogie dzieci! idźcie do piaskownicy odreagować a nie normalnym ludziom przeszkadzacie w oglądaniu meczu.
NORAMLNI

to jest temat jedziemy do wronek a nie kto ile ma lat !!!!!!!!

RosSi
Kibic
Na forum od 7800 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 06/08/2005 18:45
SZERYF2005 .. czyżby kolejna osoba z komendy ?:D

malolat_ps
Kibic
Na forum od 7920 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 06/08/2005 19:10

SZERYF2005 napisał:  
Witam!
wie ktoś jak wrócić z wronek jakimiś środkami komunikacji np. PKS-em.
Owszem dojechać można koleją gorzej z powrotem bo pierwszy pociąg do Szczecina jest dopiero o 3:52.

rozkłady internetowe PKS odnajdują tylko bezpośrednie połączenia a takich z Wronek do Szczecina nie ma.

z góry dzięki za wszelkie info.

z tamtad niczym nie mozna wrocic.... zadne pksy nie wchodza w gre, lepiej skrec sobie transport kolowy albo bedzie muka , i przestancie z tymi policyjnymi nickami....

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
lolek
Kibic
Na forum od 7117 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 06/08/2005 22:19
czy można do wronek wybrać się na własną rekę i nie napotkać problemów czy przyjmują tylko grupy zorganizowane??? oczywiście jazda nie przez Gorzów Wlkp.

kończę robotę dopiero o 14 dlatego się pytam! CO

dziki
Kibic
Na forum od 8180 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 07/08/2005 04:30

lolek napisał:  
czy można do wronek wybrać się na własną rekę i nie napotkać problemów czy przyjmują tylko grupy zorganizowane??? oczywiście jazda nie przez Gorzów Wlkp.

a czemu nie przez gorzow???

DLA ZIOMÓW BRAT..DLA FRAJERNI KONFIDENT
BzM
Kibic
Na forum od 7501 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 07/08/2005 10:44

lolek napisał:  
czy można do wronek wybrać się na własną rekę i nie napotkać problemów czy przyjmują tylko grupy zorganizowane???

Można wybrać się samemu.

lolek napisał:  
... oczywiście jazda nie przez Gorzów Wlkp...

To już lekka przesada... Czy Wy się tak bardzo boicie tego Stilonu?? Co oni do tej pory zrobili takiego? Ich jedyna metoda to wybijanie szyb... "Lejem kurwy!". Jak macie jechać posrani to proponuje żeby lepiej zostać w domu

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 7786 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 07/08/2005 11:19

lolek napisał:  

tacy jak Ty zostaja w domu
tyle na temat

Better dead than red!
lolek
Kibic
Na forum od 7117 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 07/08/2005 13:00

Rafał_MKS napisał:  

lolek napisał:  

tacy jak Ty zostaja w domu
tyle na temat

pracuje. również w niedzielę i nie mam jak przyjechać na 12 do Płoni! chyba tyle potrafić zrozumieć?!

Pszczółek
Kibic
Na forum od 7924 dni

**

Odp: Jedziemy do Wronek. - 07/08/2005 13:43

lolek napisał:  

pracuje. również w niedzielę i nie mam jak przyjechać na 12 do Płoni! chyba tyle potrafić zrozumieć?!

To wsiadasz w auto i poprostu jedziesz w kierunku Wronek...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
manisz
Kibic
Na forum od 7255 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 07/08/2005 14:54

bodzio997 napisał:  
wieje to od ciebie. oczywiście smrodem kolejny małolacie na tym forum. drogie dzieci! idźcie do piaskownicy odreagować a nie normalnym ludziom przeszkadzacie w oglądaniu meczu.
NORAMLNI

dwa dni na forum i taki hojrak ?

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7118 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 07/08/2005 15:41
Ty Bodzio jak by wszyscy kibice byli tacy jak Ty to faktycznie trzeba by bylo siedziec w domu bo wszystkie ekipy w Polsce by nas dymały!ja ciekawe co robi nr policyjny przy Twoim nicku?nr domowy?wiec zejdz z ludzi ktorzy wiedza na czym polega jezdzenie za swoja druzyna a nie siedza cale 90 min jedzac slonecznik i pijac cole!a vick tez bys sie nie napinal, bo chyba nie o to tu chodzi!zacznijcie jezdzic wszyscy na wyjazdy i bedzie luz!jedni beda siedzieli i ogladali inni sie beda bili!czy ktos kogos zmusza do bicia sie?a jesli chodzi o gorzow to sadze ze oni juz nie barzdo beda mieli ochote na stycznosc z nami!

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
lolek
Kibic
Na forum od 7117 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 08/08/2005 12:35
bileciki już kupiłem.
Ciekawostka: bilety po 20 zł są na sektor kryty!!!?
tego to jeszcze nie było chyba nigdzie w polsce by gości pod kryty sektor wpuszczali.

Jest jednak ale... przyjechałem po bilety o godzinie 10. Zanim któś w klubie podszedł do "domofonu" to już musiałem dzwonić ze 3 razy. Wreszcie odezwał się głos i kieruje mnie do pokoju numer 1 gdzie jakaś baba drze ryj do telefonu na jakiegoś pracownika. Potem jest zdegustowana że przyszłem kupić bilet i mówi żebym poczekał10 minut przed budynkiem klubowym aż pani która przelicza bilety odtworzy okno zwane "kasą" i będzie sprzedawać bilety.
Czekałem 0,5 godziny czyli 20 minut więcej niż być powinno.
No cóż jak jest napisne że sprzedaż jest od 10 to ma być od 10 a nie 10:30 bo to jest drobna różnica. Dziwne jest też to że przelicznie 1300 biletów trwało u tej pani 30 minut.
1 Września jak się nie mylę nowy rok szkolny się zaczyna tak więc droga pani niech idzie do szkoły (podstawówki bo gimnazjum to za wysokie progi)!!!

pozdrawiam i życzę wytrwałości podczas kupowania biletów w naszym klubie!

inblu
Kibic
Na forum od 7952 dni

**

Odp: Jedziemy do Wronek. - 08/08/2005 13:41
Ma ktoś jakieś namiary na firmy transportowe? Chodzi mi o wynajęcie busa. ok

Goleniów z Pogonią
SamAxe
Kibic
Na forum od 7465 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 08/08/2005 13:47

INBLu napisał:  
Ma ktoś jakieś namiary na firmy transportowe? Chodzi mi o wynajęcie busa. ok

Już kiedyś w ogórkowym podawałem :)

Busy

inblu
Kibic
Na forum od 7952 dni

**

Odp: Jedziemy do Wronek. - 08/08/2005 13:50
dzieki za szybką odpowiedź ;)

Goleniów z Pogonią
Florek
Kibic
Na forum od 7196 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 08/08/2005 15:34
A tak z innej beczki, nie chce ktos moze jechac w Warszawy na 1 mecz z Fc Zurich ktory jest w ten czwartek w Stolicy, jak by co to dzwonic lub picac na 663 233 554 :)

Pogoń Szczecin
krzysieek
Kibic
Na forum od 7459 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 08/08/2005 15:42
Byłem po bilecik na Wronki dzis około 11.00 . Powiem szczerze że pani która siedziała za biurkiem ma fajne stringi troszke zapomniałem po co przyszedłem jak wpisywała mnie na liste !! może kupic komuś bilet z chęcią przejde sie jeszcze raz :P

stahu
Kibic
Na forum od 7813 dni

Odp: Jedziemy do Wronek. - 08/08/2005 16:08
a obowiązuje zasada że jedna osoba kupuje tylko jeden bilet albo że jeśli chce kupić bilet musze okazać jakiś dokument ? Ponieważ wyjeżdżam i wracam dopiero w przed dzień meczu i nie zdąże kupić biletu więc zrobi to mój koleś tylko czy uda mu się kupić więcej biletów ???

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.08 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005