zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Odpuscie sobie...Bylo ich 375, w tym 15 zakazowiczow...Nie wiem czy ich zagubiona 50 dojechala pozniej, czy w ogole weszli, ale napisali ze bylo 375 to tyle bylo...Zajac sie lepiej tym, ze momentami bylo smutno jakbysmy z ligi spadali, a nie awansowali w meczu z jedna z wiekszych kos...
Odp: Puchar Polski - 25/03/2010 15:57
Poziom meczu bardzo słaby wpływ na to miał wynik z syfnowca. Na +: Miki, Dziuba, Mandrysz jr., Wólkiewicz(na dzień dzisiejszy nie widzę innej opcji w obsadzie prawej strony niż Rogal-Wólek), Pietrucha pokazał że ma spory potencjał niech wkońcu Petasz posiedzi na ławie i zrozumie że mocny strzał to nie wszystko. Jarun też całkiem dobrze na rezerwe, może być. Na minus: Wożniak(nie dziwię się czemu przegrywa rywalizację z Petrikiem), Bojarskiemu czas podziękować lepiej wyjdziemy stawiająć na swojego chłopaka [czyt. Wólkiewicz] dla Parzego wielki szacun za pomoc w odbudowie klubu i grę po klepiskach w IV lidze ale naprawdę to już koniec jego jako piłkarza. Ja nadal wierzę w Ropieja
Dzisiaj o 20:00 Kurvajewski wylosuje parę: Ruch-Pogoń.
Odp: Puchar Polski - 25/03/2010 16:45
Nikt chyba o tym nie wspomniał ale mi się podobała akcja z Gryfusem który na początku meczu nosił koszulkę "Koniec ITI"
Odp: Puchar Polski - 25/03/2010 17:22
Nie od dziś wiadomo, że PP rządzi się własnymi prawami. Dlatego aktualna forma drużyn jak i pozycja w tabeli w lidze może mieć mniejsze znaczenie. Na podstawie statystyk zaktualizowałem taką tabelkę
(uwzględniłem także tegoroczną edycje PP)
Jak widać najlepiej wiodło się do tej pory w PP Ruchowi. Pogoń nie jest bez szans. A Jagiellonia ma najsłabsze dokonania dotychczas.
Ja dalej jestem za meczem z Lechią, mimo ich dobrej formy wydaje mi się że można powalczyć o dobry wynik. To byłby prestiżowy mecz.
Odp: Puchar Polski - 25/03/2010 18:27
Nie wiem jakie kryteria kierowały ulożeniem tej tabelki, ale na zdrowy rozum Lechia powinna byc nad nami, z racji tego ze zdobyli puchar, a nie z okazji ze mniej razy byli w 1/4...
Najgorzej trafic na Jagiellonie, bo nie bedzie wyjazdu ;/
Nie wiem jakie kryteria kierowały ulożeniem tej tabelki, ale na zdrowy rozum Lechia powinna byc nad nami, z racji tego ze zdobyli puchar, a nie z okazji ze mniej razy byli w 1/4...
Chodziło o ogólną liczbę występów od 1/4 finału. Pogoń ma ich więcej. (Nie chciało mi sie edytować tej tabeli do końca) Chcesz zobaczyć to porównanie wejdź na 90minut.pl i tam zakładka "kącik statystyka"
Twoje kryterium jest na zasadzie olimpijskiej klasyfikacji medalowej. Jak dla mnie jest ono trochę niesprawiedliwe, dlatego podałem takie
Występów od 1/4 finału
Ruch 27
Pogoń 15
Lechia 6
Jaga 3
Około godzina do losowania
Ostatnio edytowany przez: Rch., 25 marca 2010, 18:46 [2 raz(y)]
Odp: Puchar Polski - 25/03/2010 18:52
Oprawa pierwszego sortu, naprawdę zajebista.
Myślę, że narzekacze na naszych ultrasów na jakiś czas umilkną
Szkoda, że akurat w jej trakcie doping zmarniał, no ale chyba część ludzi zajęła się wtedy jej uwiecznianiem na różne sposoby.
Co do treści na transie (też bardzo starannie wykonany), to jest ona z czegoś zapożyczona albo jakoś inspirowana?
Chodziło o ogólną liczbę występów od 1/4 finału. Pogoń ma ich więcej. (Nie chciało mi sie edytować tej tabeli do końca) Chcesz zobaczyć to porównanie wejdź na 90minut.pl i tam zakładka "kącik statystyka"
Twoje kryterium jest na zasadzie olimpijskiej klasyfikacji medalowej. Jak dla mnie jest ono trochę niesprawiedliwe, dlatego podałem takie
Występów od 1/4 finału
Ruch 27
Pogoń 15
Lechia 6
Jaga 3
Około godzina do losowania
Punkt widzenia zależy od punktu patrzenia ;] Jak dla mnie liczy sie wynik koncowy - czyli puchar, bo 1/4 w zasadzie niczego nie daje Nieważne, trzeba sie zgodzic jedynie z tym, ze Pogon w zadnym starciu nie bedzie faworytem, ale moim skromnym zdaniem w tym nalezy upatrywac szansy na koncowy sukces ;]
Tylko godzina do losowania... Chcial bym Lechie, ale cos mi podpowiada, ze czeka nas wycieczka na Śląsk ;/
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.