Odp: Puchar Polski - 25/03/2010 00:10
tak szczerze to Jaga chba nie jest w naszym zasiegu najsłapszy chyba Ruch no moze Lechia lale nie Jaga chetnie widział bym meczyk z Lechią
tak szczerze to Jaga chba nie jest w naszym zasiegu najsłapszy chyba Ruch no moze Lechia lale nie Jaga chetnie widział bym meczyk z Lechią
Ruch najsłabszy ? no chyba mylisz się jednak kolego najtrudniejsza ekipa do dwumeczu zdecydowanie.Jaga to drużyna tylko własnego boiska.
Korona nam pokazała, że zaliczka 3:1 z pierwszego meczu jest niewystarczająca, dlatego argument, że Jaga to team swojego boiska do mnie nie trafia szkoda Korony, miałem nadzieję trafić na nich w 1/2 bo na sektor gości w Białymstoku to raczej nie wejdziemy Ogólnie wygląda to tak, że każda z tych drużyn jest poza naszym zasięgiem, ale... puchary to puchary
Ruch najsłabszy ? no chyba mylisz się jednak kolego najtrudniejsza ekipa do dwumeczu zdecydowanie.Jaga to drużyna tylko własnego boiska.
Korona nam pokazała, że zaliczka 3:1 z pierwszego meczu jest niewystarczająca, dlatego argument, że Jaga to team swojego boiska do mnie nie trafia szkoda Korony, miałem nadzieję trafić na nich w 1/2 bo na sektor gości w Białymstoku to raczej nie wejdziemy Ogólnie wygląda to tak, że każda z tych drużyn jest poza naszym zasięgiem, ale... puchary to puchary
Dlaczego do Ciebię nie trafia ? Jaga co kolejkę pokazuje to, że u siebie to jest zupełnie inny zespół i bardzo ciężko sie wywozi z Białegostoku punkty.Natomiast wyjazdy grają piach co pokazał mecz w Kielcach.Jak dla mnie to i tak najlepiej trafic Lechię i piłkarsko i kibicowsko
Odp: Puchar Polski - 25/03/2010 11:07
Dobry mecz Wólkiewicza, jak jeszcze bedzie Olo i obaj będą tak zapierdalać to może być z tego duży pożytek. Najeżdżacie na Jaruna, ale powietrze to nieźle czyścił, prawie każda walka o górną piłę wygrana. Woźniak nawet nieźle, ale czasem był jakiś zagubiony, no i niestety zgubił ten swój charakterystyczny ciąg na bramkę, kiedyś przecież zapuszczał się aż pod pole karne i bramki z tego były.
Odp: Puchar Polski - 25/03/2010 11:11
Gra siadła po strzeleniu gola przez Dziubę. Nie rozumiem również zmiany Zawadzkiego - póki był na boisku to piłka jeszcze w miarę chodziła między naszymi i kleili jakieś akcje. Dobrze, że awans zapewniliśmy sobie w pierwszym meczu bo byłaby nerwówka. Poza tym spotkanie z Sosnowcem pokazało, że niektórzy nie nadają się na 1 ligę - Ropiej, Parzol, Woźniak, sorry chłopaki, ale nie zapewniacie wysokiego poziomu sportowego tej drużynie.
Zaskoczył Wólek, pozytywnie wypadł Mysiak. Jaruna bym nie skreślał bo kosmicznie gra przy rzutach rożnych. Widać, ma chyba jeszcze spętane nogi.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
na LegiaLive napisali: ''Spotkanie obejrzało 370 fanów Zagłębia. Jutro mecz ligowy Juventusu.''
gdzie oni tu widzą 370 gości ;>?
może jeszcze będziesz kropkować... ?
mówisz, masz
250+/-
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.