Odp: Puchar Polski - 24/03/2010 21:59
ch*j z wynikiem ,mamy awans to się liczy ! .. a dopracować formę na 1/2 zdarza ! nie moge sie doczekac jutrzejszego losowania !!
Odp: Puchar Polski - 24/03/2010 22:19
Mecz słaby z początku przewaga Pogoni a im dalej tym mecz nudniejszy. Na plus Wólkiewicz, bramka Dziuby i bardzo fajne oprawy. Na minus ogólnie spotkanie sportowo. Doping jak na taki mecz według mnie przeciętny z dobrymi momentami. A przypadki rzucające zwinięte serpentyny na boisko w pobliże chłopców od zbierania piłek (obok nich absolutnie nikogo) powinni porządnie się w cymbał jebnąć - dużo nie brakło, żeby któryś dostał w łeb taką rolką..
Zapomniałem jeszcze na plus Pietruszka, w pierwszej połowie bardzo mi się podobał na lewym skrzydle, nieźle też Zawadzki, a Bojarski po raz kolejny kompletne dno (nie wiem czy w ogóle piłkę jedną celną zagrał).
Ostatnio edytowany przez: eF^, 24 marca 2010, 22:46 [1 raz(y)]
Odp: Puchar Polski - 24/03/2010 22:26
Za jakie grzechy musimy patrzeć na Bojarskiego, ten człowiek nie potrafi z piłką podejść paru metrów. Nawet jak ma sporo miejsca przed sobą zatrzymuje się i stara odegrać... Na plus najmłodsi, widać, że im się "chciało" w porównaniu z "wyjadaczami".
Odp: Puchar Polski - 24/03/2010 22:27
ciezko bedzie z kazdym, najgorzej trafic na Ruch i Lechie, ktora raczej nie ma szans na jakies sukcesy, wiec skupia sie na pucharach, Jagiellonia raczej musi bronic sie przed spadkiem
Odp: Puchar Polski - 24/03/2010 22:29
masz racje ! widać,że najbardziej dziś im zależało a najbardziej to Wólkiewiczowi. Ciągnal zespół do przodu,bardzo szybki i przydatny pomocnik ! Wychowanek na + !
Odp: Puchar Polski - 24/03/2010 22:37
wiecie gdzie mogę obejrzeć powtórkę z meczu ? bo jestem świeżo po i chciałbym to jeszcze raz przeżyć i zobaczyć jak wyglądało ;p
Odp: Puchar Polski - 24/03/2010 22:40
Przez piierwsze minuty doping bardzo dobry ;d potem nieco gorzej , race , serpentyny na duzy plus. Cd zawodnikow to naprawde na duze uznanie zasluguje Wółkiewicz , duzo walczyl , biegal oby tak dalej
Odp: Puchar Polski - 24/03/2010 22:50
Mecz slaby.
Dobrze, ze Mandrysz dal pograc reszcie zawodnikow, ktorzy zazwyczaj siedza na lawie. Mam nadzieje, ze odpoczynek od dzisiejszego spotkania dobrze zrobi Petaszowi i Klattowi i w niedziele z Kluczborkiem w koncu zagramy (zagraja) dobry mecz i zgarniemy pierwsze 3 punkty w lidze.
Na plus zdecydowanie Wolkiewicz. Bojarski moze byc co najwyzej jego zmiennikiem. Mysle, ze Mandrysz powinien zdecydowanie czesciej stawiac na mlodego Portowca.
Minus - rzucanie serpentynami wtedy kiedy bylo to zupelnie niepotrzebne.
Lechia chyba optymalna. Wiem że dobrze grają ale kto z tej 3 jest słaby?? Raczej nikt.
Widziałem ich rewanż z Wisłą. Kibicowsko byłaby szansa się pokazać w dobrej liczbie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.