Odp: Puchar Polski - 24/03/2010 16:44
Mam nadzieję że dzisiaj Mandrysz nie wystawi Petasza, bo na sam widok jego chodzenia po boisku mnie krew zalewa. Mniej żelowania a więcej grania
Na gołębie tak powinna wyglądać 11: Pyskaty-Rydzak,Hrymowicz,Mysiak,Woźniak-Rogalski,Zawadzki,Parzy,Pietruszka-Klatt,Lebedyński (niech chłopak walczy o tytuł Króla strzelców PP)
Ale czy to istotne ilu ich będzie? Kurcze ludzie opamiętajcie się z tymi pytaniami i tym lamentem na forum!
Uprzedzając następne pytanie (bo zapewne któryś mądry wpadnie na takowe) koszulki na młyn obowiązują i ubieramy je na wierzch...nie pod kurtki...to tylko dla informacji bo ostatnimi czasy jakiś wielki wysyp dziwnie pytających.
Ale czy to istotne ilu ich będzie? Kurcze ludzie opamiętajcie się z tymi pytaniami i tym lamentem na forum!
Uprzedzając następne pytanie (bo zapewne któryś mądry wpadnie na takowe) koszulki na młyn obowiązują i ubieramy je na wierzch...nie pod kurtki...to tylko dla informacji bo ostatnimi czasy jakiś wielki wysyp dziwnie pytających.
Odp: Puchar Polski - 24/03/2010 17:26
zadal zwykle pytanie a wy jak zawsze dupy spinacie...
mnie tez to ciekawi ale wiem ze zaraz grupa interwencyjna z forum odpowiednio "odpowie" na posta wiec odpuszczam...
Odp: Puchar Polski - 24/03/2010 17:48
W Dabiu po 16 staly 2 albo 3 autobusy osobiscie widzialem 2 jak pociagiem mykalem wiec sobie policz ilu ich bedzie na oko
zadal zwykle pytanie a wy jak zawsze dupy spinacie...
mnie tez to ciekawi ale wiem ze zaraz grupa interwencyjna z forum odpowiednio "odpowie" na posta wiec odpuszczam...
do zobaczenia na stadionie
podbijam, pytanie rzeczowe zaden lament.
jechalem przed chwila jagiellonska i stoi juz milion kabaryn takze kilku pewnie przyjedzie, gdyby nie 3:0 pewnie zleciał by sie cały golebnik
Odp: Puchar Polski - 24/03/2010 18:22
jak ja pytałem to od razy była złość a tu proszę
Mam nadzieję, że zimno żadnego kibica nie przerazi. Wszyscy na Twardowskiego!
Nienawiść!!!!!!! Zagłębie Gołębie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.