Odp: Puchar Polski - 23/03/2010 20:43
Spokojnie , jeszcze Lechia nie awansowała , Wisła też może w jednej połowie strzelić 3 bramki, skoro Lechia mogła.....poczekajmy
Ostatnio edytowany przez: ManeS, 23 marca 2010, 21:12 [1 raz(y)]
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Puchar Polski - 23/03/2010 21:26
coś ten wynik jest dziwny, żeby Wisła 3 gole straciła w jednej połowie u siebie?
może się dogadali, ważne 3 punkty dla Wisły w lidze (i Wisła liczy na mistrza), w zamian Wisła odpuszcza mecz z Lechią (i Lechia walczy o zdobycie pucharu)
Na razie wytypowałem dobrze 1/4 PP, mam nadzieję na dobry typ w 1/2. I tylko finał się już nie zgadza
A może w sumie to w 1/2 lepiej grać z Koroną a w finale z Lechią. Na mecz w Bydgoszczy szykowało by się pół a nawet cała Polska
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Odp: Puchar Polski - 23/03/2010 22:22
Jagielonia spokojnie wygra z Koroną Tylko czy dwoma bramkami to juz zobaczymy...
Jak oglądalem mecz Korony z Jaga to Korona miała tylko szczescie ze Grosicki nie nastrzelal tego co mial...
Odp: Puchar Polski - 23/03/2010 22:36
oby Nasi na Początku strzelili bramkę wtedy lePiej doPing będzie się kleił no i mam nadzieję że te koszulki zaczną w końcu jakoś obowiązywać bo to że połowa młynu jest ubrana w barwy(Pogoń-Flota) GÓWNO daje ! do jutra !
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
Jagielonia spokojnie wygra z Koroną Tylko czy dwoma bramkami to juz zobaczymy...
Jak oglądalem mecz Korony z Jaga to Korona miała tylko szczescie ze Grosicki nie nastrzelal tego co mial...
Odp: Puchar Polski - 23/03/2010 22:55
noo panowie-nie przesadzam,bo urodziła sie naprawde realna szansa aby zgarnąć ten puchar. nie licze jutrzejszego meczu, ale rywale są w naszym zasięgu, pomimo że jesteśmy postawiani teoretycznie jako najsłabsi.
noo panowie-nie przesadzam,bo urodziła sie naprawde realna szansa aby zgarnąć ten puchar. nie licze jutrzejszego meczu, ale rywale są w naszym zasięgu, pomimo że jesteśmy postawiani teoretycznie jako najsłabsi.
Byle na Ruch nie trafic w półfinale bo wydaja sie byc w dwu meczu poza zasiegiem.
Odp: Puchar Polski - 23/03/2010 23:22
w pucharze nikt nie jest poza zasięgiem gra się mecz i rewanż a w finale na neutralnym terenie wszystko może się zdarzyc, ważna będzie dyspozycja danego zespołu w dniu meczu
Odp: Puchar Polski - 23/03/2010 23:32
Póki co losowania idą po naszej myśli więc nie martwmy się
Ja mam nadzieje trafić na Lechie w 1/2 ciekawy mecz i sportowo i kibicowsko ;D no i oczywiście wyjazd arcy ciekawy. A finał w Bydgoszczy z Ruchadłem. Marzenia (do spełnienia)
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.