No raczej ciężko jest odpowiedzieć na takie pytanie...Jeśli klub wysłał im odpowiednią pulę biletów to skąd my możemy wiedzieć ile oni już wykupili wejściówek ?
a no stad, że może jest ktoś ciekawski i ma info z jakiegoś forum albo z innego źródła...
kolego nie zajmuj się takimi informacjami, zaopatrz się w koszulkę na młyn i w środę śpiewać a nie liczyć garstkę gówna.
No raczej ciężko jest odpowiedzieć na takie pytanie...Jeśli klub wysłał im odpowiednią pulę biletów to skąd my możemy wiedzieć ile oni już wykupili wejściówek ?
a no stad, że może jest ktoś ciekawski i ma info z jakiegoś forum albo z innego źródła...
kolego nie zajmuj się takimi informacjami, zaopatrz się w koszulkę na młyn i w środę śpiewać a nie liczyć garstkę gówna.
po co mi 2 koszulki? ta1 już trochę przeszła ale się trzyma nie denerwuj się, po prostu nie wiem ile strzelb trzeba na gołębie
po co mi 2 koszulki? ta1 już trochę przeszła ale się trzyma nie denerwuj się, po prostu nie wiem ile strzelb trzeba na gołębie
Kurwa skończ już !! Co Was to interesuje ilu ich przyjedzie ? Niech ich przyjedzie nawet milion! Zacznijcie się patrzeć na siebie (POGOŃ), a nie przejmujecie się ile przyjedzie bazyli.
Odp: Puchar Polski - 23/03/2010 14:26
Moze mi ktos powiedziec po co ludzie zrywaja swiezo co powieszone plakaty zachecajace na mecze z golebiami i Mks Kluczbork? Komu to przeszkadza? Dzis mialem taka sytuacje jak szedlem z kolesiem i 2 ziomkow zrywalo plakat na jednym z przystankow. Jeden nam uciekl, drugiego zlapalismy i doprowadzilismy do porzadku. Niestety plakat juz niezdatny do uzytku.
Moze mi ktos powiedziec po co ludzie zrywaja swiezo co powieszone plakaty zachecajace na mecze z golebiami i Mks Kluczbork? Komu to przeszkadza? Dzis mialem taka sytuacje jak szedlem z kolesiem i 2 ziomkow zrywalo plakat na jednym z przystankow. Jeden nam uciekl, drugiego zlapalismy i doprowadzilismy do porzadku. Niestety plakat juz niezdatny do uzytku.
moze studenci ktorzy przyjechali do Szczecina z innego zakątka Polski, fani jakies innej druzyny - inny pomysl nie przychodzi mi do glowy
Odp: Puchar Polski - 23/03/2010 16:23
Mysle, ze kubel zimnej wody przyda sie naszym w jutrzejszym meczu i jakas minimalna porazka zadziala na nich mobilizujaca bo na strate kolejnych punktow nie mozmey sobie pozwolic.
Odp: Puchar Polski - 23/03/2010 16:32
Pomijając kwestię ITI to szkoda mi Legii. Ruch wydaje się być groźniejszym rywalem w walce o puchar, a z Legią byłoby sympatyczniej i na pewno łatwiej. Radović prawie jak nasz Klatt, w minutę zjebał im dwie dobre sytuacje w dogrywce.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.