Odp: Puchar Polski - 17/03/2010 20:16
Hrymowicz moze nie zagral najlepszego meczu w sezonie ale nie zagral zle, duzo czyscil, Wozniak i Wrobel potwierdzili ze o 1 skladzie w lidze moga zapomniec, troche zawiodlem sie na Rogalskim w drugiej polowie ale nadrobil to tym strzalem po ktorym Miki dobil na 1:0, po jakims czasie zaczelo mnie wkurzac juz to ciagle przerzucanie i rozciaganie gry na skrzydla z ktorych rzadko kiedy stwarzalismy wieksze zagrozenie, nic srodkiem, bez prostopadlych podan ale R.Mandrysz zagral calkiem niezle. Na szczescie Miki jebnal i juz bylo po frytkach .
No i gdyby nie Janukiewicz to nie wiem czy bysmy wygrali, jest naprawde w wysokiej formie i uratowal wczoraj druzyne .
Myśle ze teraz sie odblokowali i zaczna napierdalac, do tego Bojar asysta Zawadzki bramka jeszcze tylko niech Klatt sie przebudzi
dzisiaj 3:1 z Jagiellonia wygrala zolta od moczu od krwi czerwona, Lechia remis z Wisla
Ostatnio edytowany przez: ManeS, 17 marca 2010, 20:44 [2 raz(y)]
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Hrymowicz moze nie zagral najlepszego meczu w sezonie ale nie zagral zle, duzo czyscil, Wozniak i Wrobel potwierdzili ze o 1 skladzie w lidze moga zapomniec, troche zawiodlem sie na Rogalskim w drugiej polowie ale nadrobil to tym strzalem po ktorym Miki dobil na 1:0, po jakims czasie zaczelo mnie wkurzac juz to ciagle przerzucanie i rozciaganie gry na skrzydla z ktorych rzadko kiedy stwarzalismy wieksze zagrozenie, nic srodkiem, bez prostopadlych podan ale R.Mandrysz zagral calkiem niezle. Na szczescie Miki jebnal i juz bylo po frytkach .
No i gdyby nie Janukiewicz to nie wiem czy bysmy wygrali, jest naprawde w wysokiej formie i uratowal wczoraj druzyne .
Myśle ze teraz sie odblokowali i zaczna napierdalac, do tego Bojar asysta Zawadzki bramka jeszcze tylko niech Klatt sie przebudzi
dzisiaj 3:1 z Jagiellonia wygrala zolta od moczu od krwi czerwona, Lechia remis z Wisla
największy plus dla Mikiego i Janukiewicza, brawa dla Zawadzkiego, Bojarski jak na tak niby dobrego zawodnika narazie jak dla mnie gra słabo i byłem od początku sceptycznie nastawiony do zawodnika którego bierze sie w trakcie powrotu do formy...reszta zespołu przeciętnie, jednak wygrana jest najważniejsza, w tym przypadku wazna ilość a nie jakość miejmy nadzieje ze zespół sie dogra i będziemy oglądali zwycięstwa na wysokim poziomie
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Puchar Polski - 19/03/2010 15:32
Dla Mikiego wielki plus, ja mam nadzieje, ze jutro za Klatta wejdzie Miki, jak nie na cały mecz, to przynajmniej na jedną połowę, bo naprawde dobrze mu poszło w Sosnowcu i powinien dostac szasne
Odp: Puchar Polski - 21/03/2010 22:39
Wg ustaleń PZPN sektor gości to przynajmniej 5% pojemności całego stadionu. Nowa strefa kibiców gości obejmuje sektory 22-23 (1012 miejsc)
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
No raczej ciężko jest odpowiedzieć na takie pytanie...Jeśli klub wysłał im odpowiednią pulę biletów to skąd my możemy wiedzieć ile oni już wykupili wejściówek ?
Edit: Ciekawość to pierwszy stopień do piekła , w środę się dowiesz ile biletów sprzedali
Ostatnio edytowany przez: nara, 21 marca 2010, 23:51 [2 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.