Odp: Puchar Polski - 16/03/2010 20:46
Dziś Petasz nie grał tak na 100% i jeszcze jestem dalej nie pewny do Klatta.Dziś bardzo dobrze grał Hrymowicz i Lebedyński i szykuje nam się super zawodnik w przyszłości . Co do defensywy mamy dobrą moim zdaniem, myślę że z Sandencją powinniśmy spokojnie wygrać
Ostatnio edytowany przez: Tr1do, 16 marca 2010, 20:52 [1 raz(y)]
Odp: Puchar Polski - 16/03/2010 20:52
Cieszy wynik i bramki Lebedyńskiego.Oglądałem mecz i przez większośc czasu gry graliśmy beznadziejnie.Gołębie nie zasłużyły na tak wysoką porażke bo z gry byli lepsi i tych sytuacji też mieli sporo.Wiadomo liczy się co w sieci,ale to co wystarczyło na sosnowiec niekoniecznie musi wystarczyc na lige.Środka pola nie ma nadal. Z Sandecją Lebedyński ,Rogalski do składu.Trzeba też zaznaczyc b.dobrą grę Janukiewicza.
Odp: Puchar Polski - 16/03/2010 20:52
haha a na forum ktore w 80 % sklada sie z internetowych chuliganów juz rozkmina nt bluzgow na meczu,ze cos tam Gieksa i Górnik mieli z nami jechac,dlaczego nie ma bluzgow na Giekse od nas z sektora...
Odp: Puchar Polski - 16/03/2010 20:59
Po tym meczu widać jak ważna jest długa ławka rezerwowych, jakie daje możliwości różnych zmian, ustawień, koncepcji. Jak jeden z drugim zawodzi, mogą wejść za nich inni, nie gorsi zawodnicy i odmienić oblicze gry. Długa, dobra ławka rezerwowych to na pewno jeden z dużych atutów Pogoni. Na pewno przyda się w lidze.
Odp: Puchar Polski - 16/03/2010 21:03
Może w końcu sie odblokują i zaczną w lidze wygrywać. Według mnie jak narazie
Klatt nie zasługuje na podstawową jedynastkę. Jego miejsce powinien zająć Miki.
" Choćby Was tu było, jak na drzewach liści, będziecie spierdalać idą POGONIŚCI"
Odp: Puchar Polski - 16/03/2010 21:06
w gołębie strzelał na pewno Petasz . Wynik fajny, ale sam mecz w wykonaniu Pogoni nie był najlepszy. gołębie do straty pierwszej bramki lepiej się prezentowały. ale w sumie chuj z nimi
Bohaterowie meczu:
- Lebedyński - wejście smoka,
- Janukiewicz - poza jednym niecelnym piąstkowaniem występ bliski ideału, najpewniejszy na boisku.
Na plus: Bojarski, Zawadzki (za bramkę),
Na minus: Mandrysz (poza 2-3 podaniami kompletna kicha), Petasz (katastrofa), cały blok obronny (strasznie niepewny), Rogalski (tragedia, spodziewałem się jakichś przebłysków na boku a poza wypracowaniem bramki kompletna padlina i same straty), Klatt (2 setki).
Ogólnie półfinał powinniśmy bez większych nerwów mieć w kieszeni, oby to 3:0 było zwiastunem lepszej gry Pogoni.
Odp: Puchar Polski - 16/03/2010 21:11
Zaglebie dzisiaj podnioslo wysoko poprzeczke. Grali szybko, wysoko, pressingiem. Zle sie ukladala nasza gra w I polowie.
Na szczescie jeden cios wystarczyl zeby sytuacja sie zupelnie odmenila i bardzo dobrze, ze Pogon potrafila jeszcze dwukrotnie dobic sosnowieckie tak, ze w rewanzu powinno byc juz spokojnie.
Mam nadzieje, ze ta koncowka to poczatek dobrej gry w tej rundzie i w tym roku!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.