Odp: Puchar Polski - 04/12/2009 20:08
podlaczam sie do pytania...z ktorej czesci danii jestescie!? jezeli laczy nas milosc do klubu proponuje flaszeczke! i spotkanie w kopenhadze
co do sosnowca....proponuje wybrac sie na wyjazd razem, ja juz mam zalatwione wolne w pracy jezeli ktos chce sie podlaczyc pod wyjazd z kopenhagi do szczecina i sosnowiec sms28201985
ps jakis pociag specjalny klkub organizuje?
PS ON TOUR
pozdro
Ostatnio edytowany przez: pogonszczecinkopenhaga, 4 grudnia 2009, 20:33 [1 raz(y)]
Odp: Puchar Polski - 05/12/2009 02:51
Proponuję ścisnąć wary i przestać bezsensownie pierdolić. Czas pokaże jak będzie i mimo szumnych zapowiedzi szanownych forumowiczów - nie Wy będziecie stanowić o jakości tego wyjazdu.
Mam przynajmniej nadzieję, że większość z pisarzy łaskawie dotrze do gołębnika. Swoje oczekiwania i marzenia wymieńcie na gg z kolegami, tutaj skupcie się na ustaleniach i konkretach.
Pamiętajcie, że życie weryfikuje wszystko - do zobaczenia w marcu...
Ostatnio edytowany przez: wild, 5 grudnia 2009, 02:57 [1 raz(y)]
Odp: Puchar Polski - 05/12/2009 08:45
``Wydział Dyscypliny PZPN podtrzymał karę pieniężną dla Ruchu Chorzów w wysokości trzydziestu tysięcy złotych za poważne zakłócenia porządku podczas meczu finałowego Pucharu Polski pomiędzy Ruchem a Lechem Poznań rozegranego 19 maja na Stadionie Śląskim w Chorzowie. Zarząd klubu pisał odwołanie od orzeczenia Wydziału Dyscypliny PZPN z dnia 28 maja 2009 r. Związkowy Trybunał Piłkarski oddalił odwołanie w całości jako bezzasadne.``
Odp: Puchar Polski - 08/12/2009 20:52
Panowie chciałbym tylko przypomnieć iż żeby nie robić bałaganu w temacie jest założony odpowiedni który służy do kontaktowania się między sobą...
A sa jacys chetni z uk(londyn,bristol)??Tak czy siak bede!!
Siema ja mieszkam w UK(Canterbury) i rownież planuje wyjazd na mecz do sosnowca. Moze zgadamy sie jakos i pojedziemy razem.Jak da rade napisz na gg : 2802272.
Odp: Puchar Polski - 10/12/2009 21:48
Wyjazd robi się na tyle mocny w necie, jak mobilizacja emigrantów na reprezentację
Cieszy zainteresowanie i ciśnienie, ale ochłońmy na zimowe wieczory wyjmijmy (piwo, sanki-niepotrzebne skreślić) i od lutego zacznijmy propagandę na całego, by nie wyszło tak, że teraz ciśnienie będzie do stycznia, a w marcu wszyscy ochłoną - wiem ochłonąć się nie da
Co do popularnego „Rocky'ego", to potwierdziły się medialne spekulacje z kilku ostatnich dni, że Zagłębie było nim zainteresowane. Ten pochodzący z Bródna (dzielnica Warszawy) piłkarz, który w swojej karierze występował na boisku z popularnym „Kowalem” w Polonezie Warszawa (jesień sezonu 1990) słynie z waleczności i charakteru na boisku. Po ostatniej niezbyt udanej przygodzie w Podbeskidziu zapewne będzie miał wiele do udowodnienia dziennikarzom, którzy postawili na nim przysłowiowy krzyżyk.
Odp: Puchar Polski - 15/01/2010 11:20
Final jest 3 Maja, tak? To poniedzialek, jakos nietypowy dzien do zoorganizowania tak waznego meczu. Mecz powinien odbyc sie w weekend moim zdaniem.
Oczywiscie zezuje na Niemców, jakby nie bylo
Final jest 3 Maja, tak? To poniedzialek, jakos nietypowy dzien do zoorganizowania tak waznego meczu. Mecz powinien odbyc sie w weekend moim zdaniem.
A słyszałeś kiedyś o czymś takim jak Konstytucja 3 Maja? W Polsce tego dnia jest Święto Narodowe a co za tym idzie , dzień wolny
A słyszałeś kiedyś o czymś takim jak Konstytucja 3 Maja? W Polsce tego dnia jest Święto Narodowe a co za tym idzie , dzień wolny
tak slyszalem. ale i tak osobiscie wolalbym final w sobote
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.