czy ktoś wie jaka była ich liczba w Szczecinie w ubiegłym sezonie!!! bo gdzieś mi się obiło że ich bylo tyle samo co Nas u nich i ze oni w środę musieli jechać ;] (chodzi o zaglębię)
Zaglebia u nas 180, my w Sosnowcu w sile 432 osob.
'na pierwszym planie zaufanie,szczerośc,prawda, wysoko garda dla frajerów jazda!'
Odp: Puchar Polski - 01/12/2009 23:02
Ja także mobilizuje bardzo mocno.WSZYSCY NA SOSNOWIEC !!! Mecz jest 16/17 marca ,więc to kupa czasu na ogarnięcie się.Na wyjazd spokojnie do 100 zł powinno wystarczyć i nie wyobrażam sobie,że ktoś znajdzie wymówkę w marcu,że kasy nie ma.Idą święta,więc przy takim wydawaniu jakie czeka nas stówkę można zaoszczędzić i odłożyć. To samo z zwolnieniami z pracy,uczelni itp.itd.Termin wszyscy wiedzą kiedy jest ,więc już z dużym wyprzedzeniem planować wszystko by nie było gadania dzień przed,że nie mogę się urwać.Musi nas pojechać jak najwięcej !!!
Odp: Puchar Polski - 02/12/2009 10:09
Jedziemy wszyscy nakręcać już ziomków termin jest za jakiś czas więc, idzie ogarnąć hajs, wolne więc żeby nie było potem pitolenia że aa nie zdążyłem, sosu nie miałęm itp.. PS ON TOUR
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Jedziemy wszyscy nakręcać już ziomków termin jest za jakiś czas więc, idzie ogarnąć hajs, wolne więc żeby nie było potem pitolenia że aa nie zdążyłem, sosu nie miałęm itp.. PS ON TOUR
Przed meczem w sosnowcu mamy wyjazdy ligowe...nie zapominajcie o nich bo sa rownie wazne...o ile nie wazniejsze!
Pierw sie pokazcie w Bielsko-Bialej pozniej pogadamy o Sosnowcu.
Odp: Puchar Polski - 02/12/2009 18:42
Dokładnie w 3 tygodnie 3(4) prestiżowe wyjazdy a wiec wszyscy do BB, Sosnowca- (Chorzowa na Legie),i na koniec rarytas w postaci Nowego Sącza kręcić hajs i nie marudzić miejmy nadzieje ze tylko PZPN nic nie spierdoli z terminami i da rade wspierać Legie
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
Przed meczem w sosnowcu mamy wyjazdy ligowe...nie zapominajcie o nich bo sa rownie wazne...o ile nie wazniejsze!
Pierw sie pokazcie w Bielsko-Bialej pozniej pogadamy o Sosnowcu.
Dokladnie wczesniej mamy wyjazd do Bielska ...tez bardzo ciekawy...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.