Kurwa moze to głupie lecz ogladajac to w emocjach przypomnial mi sie kawałek z flimu GSH jak czekali na losowanie by Millaw trafic
Pierwszy mecz w sosnowcu co piłkarsko stawia nas bardzo dobrze
Hahaha, jak wrociłem z pracy i zobaczyłem wynik losowania to była to pierwsza rzecz jaka mi sie skojarzyła, jak sobie pomyślałem co sie musiało w Szczecinie dziać
Jeszcze szkoda, że nie miałem w sali (uczę angielskiego) włączonej TV i się nie darłem z uczniami tak jak ten koleś na filmie
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Puchar Polski - 01/12/2009 09:40
nie wiem czy ktoś zauważył jaką wiedzą dysponują pracownicy ITI już nic mnie więcej nie zdziwi http://www.tvn24.pl/0,1631383,0,1,cwiercfinal-na-samym-szczycie,wiadomosc.html dzięki tvn24 już wiemy ,że mamy zgodę z gołębiami-----------poprawili...teraz neutralne stosunki
Ostatnio edytowany przez: mikos, 1 grudnia 2009, 11:38 [1 raz(y)]
Kurwa moze to głupie lecz ogladajac to w emocjach przypomnial mi sie kawałek z flimu GSH jak czekali na losowanie by Millaw trafic
Hahaha, jak wrociłem z pracy i zobaczyłem wynik losowania to była to pierwsza rzecz jaka mi sie skojarzyła, jak sobie pomyślałem co sie musiało w Szczecinie dziać
Jeszcze szkoda, że nie miałem w sali (uczę angielskiego) włączonej TV i się nie darłem z uczniami tak jak ten koleś na filmie
Muzzy oni w tej szkole jeszcze chodzą na haju po meczu z Realem, a Ty im naszą Pogonią będziesz zawracał głowę . Lepiej bookuj samolot na mecz (23.03.) w Szczecinie, to i rodzina i kumple Cię zobaczą.
Bez szalika 9wiesz jakiego) na Paprikanę nawet się nie wybieraj
Miałem dokładnie to samo...
i u mnie podobne odczucia
Przypomne tylko że w 1981 roku Pogon wywalczyła awans do ekstraklasy i grała z Legią w finale Pucharu Polski.
coś 'piknego' było by to powtórzyć ajj
A ja mam nadzieję że będzie lepiej niż w 1981 że będzie nasz
Ostatnio edytowany przez: kingaps, 1 grudnia 2009, 13:59 [1 raz(y)]
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Odp: Puchar Polski - 01/12/2009 20:01
czy ktoś wie jaka była ich liczba w Szczecinie w ubiegłym sezonie!!! bo gdzieś mi się obiło że ich bylo tyle samo co Nas u nich i ze oni w środę musieli jechać ;] (chodzi o zaglębię)
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
czy ktoś wie jaka była ich liczba w Szczecinie w ubiegłym sezonie!!! bo gdzieś mi się obiło że ich bylo tyle samo co Nas u nich i ze oni w środę musieli jechać ;] (chodzi o zaglębię)
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.