Odp: Puchar Polski - 30/11/2009 19:54
ZAGŁĘBIE GOŁĘBIE SOSNOWIECKIE PSY !!!!!!!!!! IHAA lepiej być nie mogło.
Półfinał Jaga a finał Legia Legia nam sie podłoży i jestesmy w lidze europejskiej
(sie rozmarzylem)
Tak powaznie to faktycznie bedzie ciekawie ale mysle ze zaglebie jest realnie do przejscia.
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Odp: Puchar Polski - 30/11/2009 20:11
jak wszyccy tak pisza o pani losujacej, to dajcie jej zdjecie dla tych co nie ogladali Bedzie dobrze! Choc chyba wolalbym grac z Lechia. Pogoni lepiej sie gra z druzyna grajaca w otwarta pilke, a tego po Zaglebiu trudno sie spodziewac.
Odp: Puchar Polski - 30/11/2009 20:35
Losowanie bardzo udane za nie całuje rączki pani Agnieszce hihi
Napewno trzeba uważnie zagrać I mecz, według mnie strzelić choć jedną bramkę i już będzie super, warto zwrócić uwagę na dobry ligowy bilans gołębi w meczach u siebie: 6 2 0 11-1
A tak na koniec taka mała uwaga do tych userów którzy napisali powyższe posty, mam nadzieję że pojedziecie do Sosnowca wspierać ukochany w walce o 3 w historii udział w finale PP.
dziękuje za uwage.
Odp: Puchar Polski - 30/11/2009 21:09
po wyniku losowania złość, że nie wpuścili Nas na losowanie jakoś zmalała.. Dla Nas losowanie idealne, zarówno pod względem kibicowskim jak i piłkarskim trzeba to wykorzystać
Ps. Panią Agnieszkę widziałem na dole jak wchodziła przez "bramki" i szczerze powiedziawszy dopiero w TV dowiedziałem się kim jest A Stefan to na żywo jeszcze gorzej wygląda niż w TV
Odp: Puchar Polski - 30/11/2009 21:19
Trochę późno się dowiedziałem, ale jak już się dowiedziałem to z radości podskoczyłem aż
Nie mogło być lepiej - jadymy z syfnowcem !!!
Odp: Puchar Polski - 30/11/2009 21:34
Proszę bardzo, mamy już pierwsze gołębie przymiarki do półfinału. Tak jak pisał któryś z moich przedmówców zapowiada się raczej murowanie bramki i nieprzyjemna gra z kontry.
a wspomniany film to w 100% Football Factory
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Kurwa moze to głupie lecz ogladajac to w emocjach przypomnial mi sie kawałek z flimu GSH jak czekali na losowanie by Millaw trafic
Pierwszy mecz w sosnowcu co piłkarsko stawia nas bardzo dobrze
Identycznie
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest.
My w Szczecinie mamy taki klub,
Któremu oddaliśmy serca swe.
GRANATOWO - BORDOWY sztandar nad stadionem powiewa, powiewa,
Wiele tysięcy kibiców do boju zagrzewa, zagrzewa.
Więc marsz, marsz Pogonio, ukochana ma drużyno.
Czy wygrywasz, czy przegrywasz zostaniesz jedyną!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.