To co pokazali w wiadomosciach to jeszcze nie pary ale tylko druzyny ktore awansowaly do cwiercfinalu choc faktycznie pokazali to w parach ale losowanie bedzie dopiero w poniedzialek o 19
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
hehh nie ktorzy cisnienia juz nie trzymaja spokojnie w poniedizalek dostaniemy prezent na mikolaja(oby w pzpn tworzac pary 1/4 nie ustawili druzyn e-klasy z nami i..bo u nich to mozliwe)mam nadzieje ze do naszej klatki wpadna golabki..
Odp: Puchar Polski - 27/11/2009 13:44
Każdy by chciał gołębie Wszyscy oprócz Wisły i Legii są ciekawi i w zasięgu. Wymienione zespoły to na później
Kurczę.. mogliby sprawić tę niespodziankę i dojść do finału...
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Puchar Polski - 27/11/2009 14:00
Może mi ktoś podać dokładną datę, godzinę i miejsce losowania Jak znajdę chwilkę to bym podskoczył....
Nie chciałbym trafić na Ruch... jak jechać znów na Śląsk to już lepiej do Sosnowca...
Może mi ktoś podać dokładną datę, godzinę i miejsce losowania Jak znajdę chwilkę to bym podskoczył....
Nie chciałbym trafić na Ruch... jak jechać znów na Śląsk to już lepiej do Sosnowca...
Losowanie - 30 listopada 2009, 19:00 - siedziba TVP
Pogoń Szczecin - Zagłębie Sosnowiec
Legia Warszawa - Ruch Chorzów
Wisła Kraków - Lechia Gdańsk
Korona Kielce - Jagiellonia Białystok
Ileż ja bym dał za wylosowanie gołębi...
Nie chce mi się wierzyć w to, że w tej rundzie nie będzie ustawionych par (mimo losowania w TV). Zrobią tak aby jedno spotkanie było hitem rundy, a żeby w finale również spotkały się dwie uznane ekipy. Podejrzewam, że rozlosują w następujący sposób.
Pogoń - Lechia
Legia - Jagiellonia
Ruch - gołębie
Korona - Wisła
Pogoń Szczecin - Zagłębie Sosnowiec
Legia Warszawa - Ruch Chorzów
Wisła Kraków - Lechia Gdańsk
Korona Kielce - Jagiellonia Białystok
Ileż ja bym dał za wylosowanie gołębi...
Nie chce mi się wierzyć w to, że w tej rundzie nie będzie ustawionych par (mimo losowania w TV). Zrobią tak aby jedno spotkanie było hitem rundy, a żeby w finale również spotkały się dwie uznane ekipy. Podejrzewam, że rozlosują w następujący sposób.
Pogoń - Lechia
Legia - Jagiellonia
Ruch - gołębie
Korona - Wisła
Odp: Puchar Polski - 28/11/2009 12:07
Licze, ze trafimy na lechie albo golebie Gorzej jak to bedzie Ruch albo Wisla. Mimo wszystko czuje, ze mozemy sprawic niespodzianke i w tym finale zagrac. Niebylbym kibicem Pogoni gdybym tak nie sadzil ;D a ze wiara przenosi gory.. ;D
Odp: Puchar Polski - 28/11/2009 13:39
ludzie to nie koncert życzeń. wszystko będzie wiadomo w poniedziałek wieczorem. puchar to wygrywajcie sobie w managerze. bo tu jeszcze daleko do finału. wiadomo nie od dziś że rozgrywki pucharowe rządzą sie swoimi prawami ale bądzmy realistami
Odp: Puchar Polski - 28/11/2009 19:08
a mi sie marzy jaga :~)
Zreszta w poniedzialek wszystko sie dowiemy, tez mi sie wydaje ze moze byc ustalone zreszta w 1/8 bylo widac, ze przy losowaniu nie krecil tymi kulkami i wiedzial, w ktorej kulce jest jaka druzyna
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.