Odp: Puchar Polski - 18/11/2009 00:30
Nie mogę się doczekać tego losowania. Kogo byśmy nie trafili to i tak konfrontacja zapowiada się bardzo ciekawie. Fajnie byłoby aby trafić Lechię, myślę, że to optymalny rywal dla Pogoni. Mecz z Legią wolałbym w finale
Ogólnie widziałbym w 1/4 takie pary:
1.Pogoń Szczecin
2.Lechia Gdańsk
3.Jagiellonia Białystok
4.Ruch Chorzów
5.Zagłębie Sosnowiec
6.Korona Kielce
7.Wisła Kraków
8.Legia/Cracovia
Ostatnio edytowany przez: Rch., 18 listopada 2009, 00:38 [1 raz(y)]
Odp: Puchar Polski - 18/11/2009 00:39
1. Zagłębie Sosnowiec
2. Ruch Chorzów
3. Lechia Gdańsk
4. Jagiellonia Białystok
5. Legia Warszawa
6. Wisła Kraków
7. Korona Kielce
1. Zagłębie Sosnowiec - wiadomo, najsłabsi (przynajmniej teoretycznie) do przejścia i kibicowsko "tyż piknie"
2. Jagiellonia Białystok - może niejaki pan G. odwiedziłby znane rewiry
3. Korona Kielce - Edi "Adrenalina" Adradina pokazałby w jakiej jest formie i może został na nowy sezon?
4. Lechia Gdańsk - DERBY I WSZYSTKO JASNE
5. Wisła Kraków - może skoncentruje się na lidze? i będzie okazja do rewanżu za pamiętny mecz
6. Legia Warszawa - tak się zastanawiam, ale z nimi to nie chciałbym się spotkać. W PP lub PL nie szło z nimi najlepiej
7. Ruch Chorzów - uważam, że najgorszy z możliwych rywali
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Odp: Puchar Polski - 18/11/2009 10:38
ta chuj w czarnego, po drugie zastanawia mnie od kiedy derby mamy Z Lechią?? w sumie Jagą to tez jakby derby co??
w pierwszej kolejnosci Zaglebie, Lechia, ewentualnie Ruch
w finale Legia
chuj z Wisla-problemy z wejsciem,Korona chujowy stadion,daleko i nudno, Jagiellonia-wypizdziewo,ale ostatecznie z tej trojki moze byc
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Puchar Polski - 18/11/2009 11:20
kingapsowi chodziło chyba o derby "Pomorza" ale raczej to chyba konfrontacje z Arką można takowymi nazwać. (Chociaż i tak większość takich potyczek ma taką rangę. Umieszczają tytuły w gazietkach aby lepiej się sprzedać i przyciągnąć uwagę kibica)
Z Lechią to może być dobry wyjazd. Bliskość i połączenie wpłynie na naszą dobrą liczbę. Sosnowiec też będzie okej. Ale przydałaby się "równowaga" na przyszłą rundę, bo większość wyjazdów to daleki południowy wschód Polski. Białystok też w chuj koniec Polski, ale nie często witamy w tamte rejony.
trudno sobie wyobrazic lepsze miejsce na final dla nas niz Bydgoszcz. Blisko i do tego stadion na tyle pojemny by przyznac nam duzo biletow (z 5-6 tyś by dali chyba) a jednoczesnie zwazywszy na klase potencjalnych rywali mozna zapelnic go w calosci (Slaskiego by raczej nie dalo rady). Oj bylby to wyjazd zycia chyba nawet awnas do ekstraklasy bym poswiecil za ten final...
a na 1/4 to najlepiej chyba jednak DERBY POMORZA. a takie to chyba jednak z Lechia
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
trudno sobie wyobrazic lepsze miejsce na final dla nas niz Bydgoszcz. Blisko i do tego stadion na tyle pojemny by przyznac nam duzo biletow (z 5-6 tyś by dali chyba) a jednoczesnie zwazywszy na klase potencjalnych rywali mozna zapelnic go w calosci (Slaskiego by raczej nie dalo rady). Oj bylby to wyjazd zycia chyba nawet awnas do ekstraklasy bym poswiecil za ten final...
a na 1/4 to najlepiej chyba jednak DERBY POMORZA. a takie to chyba jednak z Lechia
Dokładnie i w finale trafić na Legie lub Wisłę.Awans do ekstraklasy i tak przyjść musi jak nie w tym roku to następnym a taki finał może już długo się nie trafić.
Dokładnie i w finale trafić na Legie lub Wisłę.Awans do ekstraklasy i tak przyjść musi jak nie w tym roku to następnym a taki finał może już długo się nie trafić.
I do tego wtedy LE.. Choćbyśmy odpadli w pierwszej rundzie zawsze dochodzi renoma, sponsorzy etc..
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Odp: Puchar Polski - 18/11/2009 23:38
heheh widzę ,że cześć to już wygrała ten puchar Ja jakoś sceptyczniej patrzę na to wszystko ale podobno "wiara góry przenosi"
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Odp: Puchar Polski - 19/11/2009 00:07
Ja tam chciałbym gołębie, albo Lechię...
Wisła - no cóż... Na pewno byłoby baaaardzo ciężko.
Ruch - to samo co wyżej, nie bez powodu vice lider.
Jagiellonia - nie byłoby co zbierać
Korona - Tu mogłoby być ciekawie, raczej dałoby rade wygrać
No i jeszcze nie grały Legia i Cracovia
Legia - hmm... no ja osobiście bym nie chciał ^^ zbyt duże prawdopodobieństwo, że byśmy dostali ostrego łupnia a jak finał, to nawet jak Pogoń by przegrała to i tak lepiej ze zgodą niż np. z Wisłą.
Cracovia - nie wierzę, że awansują dalej, ale gdyby tak, to jako przeciwnik w miarę dobrze ;d
"Wydział Gier informuje, że losowanie par 1/4 finału Remes Pucharu Polski odbędzie się 30.11.2009 r.(poniedziałek) o godz. 19.00 w siedzibie TVP w studio 7."
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Puchar Polski - 24/11/2009 23:20
obym się mylił ale mi się czuje że Ruch trafimy.;/ albo Legie..
najlepiej Gołąbki na obiad , potem umyć noże (Wisełka;p) i już po wszystkim iść na melanż Legia w finale. -wymarzone
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.