Ciekawiło mnie w niedzielne południe, jakie będą pierwsze reakcje na porażkę w Płocku. Komentarze np. w Canal Plus powściągliwe (Pogoń ma kłopoty organizacyjne i to przekłada się na grę), za to zaskoczyła mnie relacja na nieoficjalnej stronie klubu - Pogoń.v. Zaskoczyła, bo piszą ją oddani kibice, a zieje nienawiścią do tego, co obecnie związane z Pogonią. Sam tytuł "Talenty z Brazylii" już wskazuje głównych sprawców porażki. Szkoda, że autorzy tak traktują swoich piłkarzy, bo Brazylijczyk to też "Pogoniarz" i zależy im równie bardzo na sukcesach jak wychowankom klubu.
źródło: Gazeta Wyborcza
autor: Jakub Lisowski
Pan Lisowski chyba przespał ostatni rok, bo ci piłkarze nie są nasi, tylko Dawidka, a poza tym nie zasłuzyli, aby nazwać ich "Pogoniarzami".
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Artykuł pojawił się na pierwszej stronie GAzety Pomorskiej.
I mój komentarz do tego: Większość z Nas nie chce, aby z Nas śmiano się w gazetach że Antoni Ptak zrobił brazylijskie dno w Szczcecinie. Nie chcieliście źle wyglądać w gazetach... niektórzy z nas udowodnili co to dla nich oznacza...
Odp: Wisła Płock - Pogoń 2:1 - 21/08/2006 13:36
Tak? To powiedzcie czy ktoś z Waszych rodziców ma sklep spożywczy, może odzieżowy? Albo prowadzą jakąś hurtownię, może własną firmę... też przyjdę i sobie coś wezmę. Paranoja.
Odp: Wisła Płock - Pogoń 2:1 - 21/08/2006 13:45
dawaj do mnie ja prowadze sklep wezmiesz sobie cos za free o ile ci sie uda
a tak powaznie sklej poliki i juz wiecej sie nie odzywaj a jak tak bardzo chcesz to masz oficjalke tam lubia takich jak ty społeczniaków
bez odbioru
Tak? To powiedzcie czy ktoś z Waszych rodziców ma sklep spożywczy, może odzieżowy? Albo prowadzą jakąś hurtownię, może własną firmę... też przyjdę i sobie coś wezmę. Paranoja.
Kibice Pogoni okradli stację Orlenu a nie sklepik twojej matki.
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.