Odp: Puchar Polski - 23/11/2005 10:58
Jay-J zdecydowanie nie zgadzam się z Twoją oceną piłkarzy!!
Peskovic 7 celność podań na pewno nie przekroczyłą 15 % wszystkie wybicia do przeciwnika lub w aut DRAMAT
Milar 7 za wybijanie piłki na końcową linie i przestrzeloną sutuacje z dwóch metrów!! gdy bramkarz leży i cały czas te jego machanie rękoma ...ehhh
Elokan 6 rozumiem że kibice darzą go sympatią bo chłopak walczy ale sorki 30 minut gry kompletnie nie widoczny i czerwona kartka za co taka wysoka ocena nie rozumiem
Czy różni się u ciebie 7 a 8 ?? Grzelak 8 koło napędowe zespołu, jedynie on mógł zagroźic bramce przeciwnika!! On próbował ciągnąć zespoł reszta bez wyjątków może po za tavaresem zagrania do tyłu!!
KURWA CO WY Z TRENEREM ZNOWU!!! RZECZYWISCIE PANIK WEJDZIE I STRZELI KARNEGO!!!! ALBO WEJDZIE NA BOISKO I PRZYPILNUJE ZAWODNIKA BO JEDEN Z PORTOWCOW GO NIE PRZYKRYL. TRZEBA SZUKAC NOWYCH PILKARZY!!!JAK MOZEMY OBUDZIC SIE W 2 LIDZE JAK JESTESMY NA MINIMUM 6 MIEJSCU W 1 TESZ NIE PISZCIE TAKICH GLUPOT. MILARA NARZEKACIE A NIE PAMIETAM KIEDY MILAR PRZESTRZELIL KARNEGO?
p.s
a lechowi odjeli te 3 ptk?
Racja! Panik daje im założenia , i każe im grać w ,, piłkę '' a nie w kopanine.A to , żę połowie drużyny we łbach sie poprzewracało i myślą , że ja grają w 1 lidze to są bogami futbolu , to nie jego wina. Ja wcale Panika nie bronie tylko nie można zwalać każego złego meczu na trenera , bo przecież na boisku grają piłkarze a nie trener!Dla mnie to 3 czwarte całego składu jest do ,, wyrzucenia ''.Oprocz kilku zawodników.Aha i tak nażekaliście na tego MIlara a jakoś cała drużyna w tym meczu grała jedną wielką kichę.
Yhym ja nie wiem dlaczego niektóre osoby sie czepiają Ediego...moze inaczej "czarnuchów" <-- cytuję. Mam na myśli wypowiedz cytowaną troche wyżej... Czyżby rasizm? :>:> Starali sie... przecież to logiczne ze raz grają lepiej raz gorzej nie zawsze jest się najlepszym... ://
Yhym ja nie wiem dlaczego niektóre osoby sie czepiają Ediego...moze inaczej "czarnuchów" <-- cytuję. Mam na myśli wypowiedz cytowaną troche wyżej... Czyżby rasizm? :>:> Starali sie... przecież to logiczne ze raz grają lepiej raz gorzej nie zawsze jest się najlepszym... ://
Tak. rasizm No i co?
To to, ze jestes jeszcze głupiutki i młodziutki.
A co jak ktos ma inne poglady niz Ty to jest "glupiutki"? Ludzi ktorzy nie lubia "czarnuchow"na Pogoni jest troche.Nie Tobie to oceniac czy slusznie czy nie.A tak poztym Biala Pogon A zreszta obroncy ludzkosci Konfederatka nie jest zakazana
w innych krajach ale Pzpn musi sie do czegos doczepic.
Tak. rasizm No i co?
Może będę ciągną off topic ale zupełnie niesmaczne jest obnoszenie się na lewo i prawo z poglądami takimi jak np. rasizm i inne skrajności poglądowe, które są ślepą furtką ideologiczną. Pragnę zauwżyć, że im oczy szerzej otwarte na świat tym myśl nieograniczona ,a więc poprostu wolna należącą do człowieka otwartego i... wolnego ... A co do meczu: nie mogę się doczekać końca tej rundy a tu jeszcze mecz z Lechem... Pozdrawiam.
Tak. rasizm No i co?
No i moje gratulacje... Żałosne, że wśród fanów Pogoni wypływa gówno w postaci takich poglądów...
Tak. rasizm No i co?
A co jak ktos ma inne poglady niz Ty to jest "glupiutki"? Ludzi ktorzy nie lubia "czarnuchow"na Pogoni jest troche.Nie Tobie to oceniac czy slusznie czy nie.A tak poztym Biala Pogon A zreszta obroncy ludzkosci Konfederatka nie jest zakazana
Sczerze ! Nie slusznie jest nienawidzic czrnuchów. I tyle.DEbilizm.
Jeszcze jedna sprawa mnie zastanawia. A mianowicie przy wybijaniu roznego po jakiego chuja tam stoi dwóch zawodników? To coś daje? Bo z tego co zauważyłem to wielkie gówno
taa mnie to wk... już od dłuższego czasu !!
totalny bezsens !!
Tak. rasizm No i co?
a nad takimi debilami jak ty i vasyl to juz mozna sie tylko litowac, to juz gra Pogoni jest na wyzszym poziomie niz wy.
a nad takimi debilami jak ty i vasyl to juz mozna sie tylko litowac, to juz gra Pogoni jest na wyzszym poziomie niz wy.
a kim ty kurwa jestes aby sobie oceniac kto jest na jakim poziomie ?!
a gowno cie to obchodzi szczurzy odchodzie. to pierwszy i ostatni raz jak ci odpowiadam, wiec daruj sobie kolejne tego typu wpisy, bo szkoda miejsca i twego czasu, wiec spierdalaj.
Tak. rasizm No i co?
Gówno 1:0
A powiesz mi to w oczy synku?
Synku ) porównaj lepiej daty naszych narodzin pajacu!!
[cytat=VasyL - Zawodowy Szaman]GVR: chyba nie wiesz co czynisz synu.
uuuuuuuu! powialo grozą ! i nie mow do mnie synu gnojku bez szkoly
No odezwij sie synku do mnie na GG. Tak cie ladnie prosze czarny bracie
Akurat studiuje dwa fakultety i to takie, ktorych nazwy nie potrafisz wymowic, wiec zart ci sie nie udal intelektualisto
ktos kiedys mi powiedzial "nie dyskutuj z debilem, bo najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu, a potem pokona doswiadczeniem".
ps. bardzo dobrze ze studiujesz.
Odp: Puchar Polski - 23/11/2005 13:23
Spokojnie, ludziska bez wrzutek
Wjezdzanie na siebie nie ma sensu,szczegolnie na tym forum
GVR nie szalej tak.Jak masz jakis problem do Vasyla to ustawcie sie gdzies na miescie...mysle,ze napewno dojdziecie do porozumienia
A co do tematu,ktory tak kolorowo sie rozwinal to juz kiedys wspominalem ,ze nie jestem zwolennikiem polityki kadrowej ,ktora jest uprawiama.
Po prostu wpienia mnie ,ze graja tu takie "rodzynki" z cieplych krajow ...z lekka przykurzone,ktore i tak to wszystko maja w dupie i czekaja tylko na kolejna wyplate.
Nigdy ich nie zaakceptuje,nawet gdyby sobie porobili dziary na czole,a znajomosc jezyka polskiego mieli by tak opanowana jak slynny profesor Miodek.
Takie moje zdanie i tyle
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.