Jedziemy do Wronek. - 16/05/2005 15:26
Od środy w salonie sportowym LOTTO przy ulicy Piłsudskiego w Szczecinie będzie można nabywać bilety na bardzo atrakcyjnie zapowiadające się spotkanie Amica Wronki – Pogoń Szczecin. Cena biletu wynosi 15 PLN. Przy zakupie należy wpisać się na listę - podać imię, nazwisko i numer PESEL.
Grupa zmotoryzowana, tradycyjnie już wyruszy spod stacji benzynowej w Płoni o godzinie 12.00 w dniu meczu i również tradycyjnie na trasie przejazdu zorganizowane będzie w Przytocznej ognisko z kiełbaskami. No to jedziemy mam jeszcze takie pytanie, czy mozna jechać na własna rękę bo jaki jest sens wyjeżdżać już o 12??
Ostatnio edytowany przez: Stanisław Grzesiuk, 16 maja 2005, 15:37 [1 raz(y)]
Odp: Jedziemy do Wronek. - 16/05/2005 16:12
orjentuje sie ktos czy bedzie jechal jaksi autobus lub busy jakies zeby sie zabrac ze szczecina??
z checiom bym sie zabral. gg w profilu
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Od środy w salonie sportowym LOTTO przy ulicy Piłsudskiego w Szczecinie będzie można nabywać bilety na bardzo atrakcyjnie zapowiadające się spotkanie Amica Wronki – Pogoń Szczecin. Cena biletu wynosi 15 PLN. Przy zakupie należy wpisać się na listę - podać imię, nazwisko i numer PESEL.
Grupa zmotoryzowana, tradycyjnie już wyruszy spod stacji benzynowej w Płoni o godzinie 12.00 w dniu meczu i również tradycyjnie na trasie przejazdu zorganizowane będzie w Przytocznej ognisko z kiełbaskami. No to jedziemy mam jeszcze takie pytanie, czy mozna jechać na własna rękę bo jaki jest sens wyjeżdżać już o 12??
Jak będziesz miał szczęscie to zrozumiesz to na rondzie w Gorzowie
A skąd ja miałem wiedzieć że pojedziemy przez Gorzów. Myślałem że pojedziemy przez Stargard Suchań i Choszczno.
Odp: Jedziemy do Wronek. - 16/05/2005 16:18
Powtorzyc nie tak odlegle czasy... jesien 2001
Pamietam jak nasi zaczeli przeskakiwac przez plot na strone Amici a tam panika... tylko nikt nie chcial nikogo lac poprostu juz nie miescilismy sie. Spiker blagalnym glosem wzywal miejscowych aby sie posuneli bo "...przeciez musimy sie jakos pomiescic..."
Jak będziesz miał szczęscie to zrozumiesz to na rondzie w Gorzowie
A skąd ja miałem wiedzieć że pojedziemy przez Gorzów. Myślałem że pojedziemy przez Stargard Suchań i Choszczno.
No teraz to już zwariowałem
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: Jedziemy do Wronek. - 16/05/2005 16:28
Droga przez Gorzów jest krótsza (198 km) ale dosyć niebezpieczna a droga przez stargard suchań choszczno przebiega podobnie jak linia kolejowa ale jakośc drog fatalna i jest troche dłuższa.
Pociąg do Wronek: Szczecin Główny 14.05 we Wronkach o 15.58 a powrót o 21 a w Szczecinie 22.48.
Odp: Jedziemy do Wronek. - 16/05/2005 16:36
Pogoń1948, hehe ale tak naprawde wyjazd do wronek pod zadym pozorem nie jest niebezpieczny czym by to nie bylo no chyba ze sam...
Odp: Jedziemy do Wronek. - 16/05/2005 17:20
Na wyjezdzie do Godziska kolesiom ktorzy jechali samochodem w Gorzowie wyskoczyla ekipa i przywalila sztacheta w auto tak ze mial dosc duze wgniecenie a jeszcze na szczescie wczesniej kuzyn siedzial w oknie i dobrze sie sie schowal bo inaczej byloby po nim.
PS.Jedzmy jak najwiekasz ekipa zeby pobic rekord z 2001 roku.
Na wyjezdzie do Godziska kolesiom ktorzy jechali samochodem w Gorzowie wyskoczyla ekipa i przywalila sztacheta w auto tak ze mial dosc duze wgniecenie a jeszcze na szczescie wczesniej kuzyn siedzial w oknie i dobrze sie sie schowal bo inaczej byloby po nim.
PS.Jedzmy jak najwiekasz ekipa zeby pobic rekord z 2001 roku.
No bo taktojest jak ktoś się upiera zeby nie jechac z grupą...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.