iI co z tego , ze reszta bez formy. Majewski w formie rewelacyjnej , zyciowke pobil dzisiaj trzy krotnie , poprawil ja o ponad pol metra. Reszta pchala slabiej niz zazwyczaj , ale to ich problem a nie Majewskiego. Liczylem na jakies 3-4 miejsce , ale wyszlo rewelacyjnie.
przecież żartowałem-mi też wisi forma innych...może lekkoatleci zrekompensują klęske pływaków. na co jeszcze liczycie na olimpiadzie? florecistki,czwórka wioślardka a nawet obie czwórki,kołecki,może dołęga może ktoś z zapasów bądź judo? lekkaatletyka to plawgo,pyrek bądź rogowska może ziółkowski... ktoś jeszcze?
ee tam takie złoto-to nie on był dobry tylko reszta bez formy
iI co z tego , ze reszta bez formy. Majewski w formie rewelacyjnej , zyciowke pobil dzisiaj trzy krotnie , poprawil ja o ponad pol metra. Reszta pchala slabiej niz zazwyczaj , ale to ich problem a nie Majewskiego. Liczylem na jakies 3-4 miejsce , ale wyszlo rewelacyjnie.
Na tym właśnie polega jego wielkość (w przenośni i dosłownie) - trafił z formą jako jedyny i wygrał.
Edyta: jak się bawimy w typowanie, to dorzuciłbym jeszcze Blanika i Kusznierewicza z Życkim. Do tego siatkarze, być może szczypiorniści i kilkoro innych jak np. Jesień.
Ostatnio edytowany przez: jns, 15 sierpnia 2008, 17:08 [1 raz(y)]
przecież żartowałem-mi też wisi forma innych...może lekkoatleci zrekompensują klęske pływaków. na co jeszcze liczycie na olimpiadzie? florecistki,czwórka wioślardka a nawet obie czwórki,kołecki,może dołęga może ktoś z zapasów bądź judo? lekkaatletyka to plawgo,pyrek bądź rogowska może ziółkowski... ktoś jeszcze?
jeśli chodzi o królową sportu myśle że jeszcze Anna Jesień, kto wie może Ziółkowskiemu coś zejdzie
florecistki-penisistki,zawodzą wszyscy nasi faworyci do medalu,póki co. coś czuje że zdobędziemy jeszcze ok 5 medali i wcale nie będą to Kusznierewicze czy Blaniki...a potem czas na radykalne decyzje po olimpiadzie bo dalej być tak nie może.
Ostatnio edytowany przez: nowa od nowa, 16 sierpnia 2008, 08:58 [1 raz(y)]
otoż moze byc tak dalej malo tego tak bedzie przykre ale prawdziwe.
dla mnie osobiscie szczytem ignorancji i hamstwa bylo nie powolanie do kadry Sylwestra Szmyda (mowie o tym bo interesuje sie kolarstwem) jak mozna odmowic udzialu czlowiekowi ktory CHCE,malo tego jezdzi w jednej z czolowych grup kolarskich startuje we wszystkich wielkich tour'ach-a nie jedzie TYLKO I WYLACZNIE przez widzimi sie prezesa PZK...
ale coz pozostaje nam tupac w miejscu
Odp: Igrzyska Olimpijskie Pekin 2008 - 16/08/2008 14:43
pierwszy set do tyłu tradycyjnie po Polsku na własne życzenie wiec teraz będą dwa gładkie sety i po meczu. zreszta niech to odpuszczą liczmy abysmy nie trafili na USA z którymi nie potrafimy grać. Bułgaria czy Włochy jak najbardziej. a ręka? no cóż-wszyscy wiemy że Chorwaci bez balicia to połowa drużyny,a zagramy z francja która zawsze nas młoći we wszystko wiec pewnie zajmiemy 2,3 miejsce,ale tam w drugiej grupie na kogo nie trafimy łatwo nie będzie,oby nie na Niemcy z którymi grać nie potrafimy,może być zarówno dania jak i Islandia.
Odp: Igrzyska Olimpijskie Pekin 2008 - 16/08/2008 15:19
to było do przewidzenia-Brazylia niestety jest poza naszym zasiegiem i chyba tak pozostanie jeżeli tam jakaś zmiana pokoleniowa nie będzie. Nie leżą nam i tyle. Nawet jak są bez formy...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Igrzyska Olimpijskie Pekin 2008 - 16/08/2008 15:28
gdyby pierwszy set był dla nas to mogło się to inaczej potoczyć (setową w górze miał przecież Wika). A tak to pełno serwisów w siatke czy aut w samym pierwszym secie, więc z czym do ludzi...(a w szczególności do Brazylii).
Dobrze, że w ręczną do przodu, byle dobrze trafili w ćwierćwinale.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
pierwszy set do tyłu tradycyjnie po Polsku na własne życzenie wiec teraz będą dwa gładkie sety i po meczu. zreszta niech to odpuszczą liczmy abysmy nie trafili na USA z którymi nie potrafimy grać. Bułgaria czy Włochy jak najbardziej.
USA raczej na pewno wygraja swoja grupe takze na nich nie trafimy. Z reszta jesli chodzi o 1/4 to wiadomo tylko ze zagraja 1A-4B i 4A-1B dwie pozostale pary beda losowane.
ps tyson gay poza finalem 100m! zastanawia slaba postawa amerykanow czyzby sie juz tak nie szprycowali jak w przeszlosci?
Pozniej po walce na wet piosenke ulozylem:
Siekiera, Motyka szpada dobra,
Chinczyk Wang to pierdola.
Siekiera, Motyka Xiangzin Liu,
Chinczyki bez medialiu
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.