poza tym nie napisales co umiesz robic, w jakiej branzy szukasz pracy... w takiej sytuacji proponuje żan-real w GLX - cały etat - świadczenia dają - ludzi potrzebują - praca na kasie...
Odp: Przystanek PRACA - 28/05/2007 15:23
hmm a praca w wakacje dla niepełnoletnich?( mam niecałe 18 lat). Macie informacje o takiej?albo wiecie gdzie najlepiej jej szukac?
Ostatnio edytowany przez: kijevo, 28 maja 2007, 15:30 [1 raz(y)]
Odp: Przystanek PRACA - 28/05/2007 15:35
OD ZARAZ do pomocyData: 20.05.2007 ID:58276
Do pracy polegającej na: - cięciu i przybijaniu papy dachowej - przykręcaniu zawiasów i podtrzymek - ogólnej pomocy przy produkcji domków dla psów. PROSZĘ DZWONIĆ! 502-902-062
Jestem w trakcie szukania ... Tak jakby ktoś chciał, to wklejam
poza tym nie napisales co umiesz robic, w jakiej branzy szukasz pracy... w takiej sytuacji proponuje żan-real w GLX - cały etat - świadczenia dają - ludzi potrzebują - praca na kasie...
Prawo jazdy kat.B, komputer, angielski podstawowy
Pizzerai PAlerMo szuka kierowców z włąsnym autem.. Ostantio byłem tam pierwszy dzien i wyciagnalem od 11 do 23 na czysto po odliczeniu wachy prawie 100zl ich numer to0914831584
Pizzerai PAlerMo szuka kierowców z włąsnym autem.. Ostantio byłem tam pierwszy dzien i wyciagnalem od 11 do 23 na czysto po odliczeniu wachy prawie 100zl ich numer to0914831584
kiedy byles i jakim autem jezdziles? jezdzisz jeszcze?
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
hmm a praca w wakacje dla niepełnoletnich?( mam niecałe 18 lat). Macie informacje o takiej?albo wiecie gdzie najlepiej jej szukac?
jak jesteś rocznik '89 to może dokadasz sie z Rysiem z Bratniaka ja w zeszłym roQ tam zasuwałem i wyciągnełem w dwa i pół tygodnia co do złotówki 1 patyka ale trzeba umieć sie zakręcić.. wkażdym razie biuro Bratniaka mieści sie przy placu dziecka (koło 14LO) na Kopernika ;] napewno znajdziesz :>
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Przystanek PRACA - 25/07/2007 20:41
12 zl za godzine ok 8 godzin dziennie | praca podczas regat tall ships races w Szczecinie. zatrudnia Polstream. praca jest przy cumowaniu i odcumowywaniu jednostek.. glownie bedzie sie przebywac tez z zaloga - jakas integracja ) | potrzebne jest jesszcze 5 osob | osoba musi byl pelnoletnia ... kobietki tez sie nadaja (ale musza miec power w lapie) .. zgloszenia przesylac pod adres [email protected] tylko powazne oferty )
już nie ,,
kiedy byles i jakim autem jezdziles? jezdzisz jeszcze?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.